Fugas 23.02.2004 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 O i jeszcze na 3 innych. Na koniec to widze że były niezłe balety juz żałuje że wyszedłem przed końcem. Pzdr Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.02.2004 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Maksiu, fajne zdjęcia, dzieki za nie!!! (Przynajmniej ci co nie byli sobie popatrzą) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 23.02.2004 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Polska Południowa i Polska Północna pozdrawia Warszawę! Naprawde było fajnie was poznać osobiście! I my też, i my też - Polska Środkowa też pozdrawia i też się cieszy, że Was poznała, pogadała i piwka z Wami pożłopała! W górę serca forumowe!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 23.02.2004 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Polska Południowa i Polska Północna pozdrawia Warszawę! Naprawde było fajnie was poznać osobiście! Wielkie dzięki dla Becika! (Ona już wie za co ) Świete słowa jeśli można i ja się pod nimi popisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 24.02.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Polska Południowa i Polska Północna pozdrawia Warszawę! Naprawde było fajnie was poznać osobiście! Wielkie dzięki dla Becika! (Ona już wie za co ) Świete słowa jeśli można i ja się pod nimi popisuje Aga, Krzysiu, emems, Maksiu, Tola - to ja Wam baaardzo dziękuję za te ogromy radości które wnieśliscie w skromne progi mojego domku. A reszta GW niech mi zazdrości - miałam tak wspaniałych gości i tak piękny wieczór, że dłuuuugo będę jeszcze wspominać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 24.02.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 nie zasłużyliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.02.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 o własnie się dowiedziałam kto tam u tego Becika bywał bom straaaaasznie była ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 25.02.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Ja też byłam na spotkaniu. Było super. Fajnie jest zobaczyć tak wiele znakomitości na żywo Wcześniej nie ujawniałam się na forum, teraz zaczynam się udzielać. Zaraziliście mnie forumocholizmem. Czy to uleczalne....? Ale na razie proszę bez tableteczek Buduję się w Góraszce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 26.02.2004 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Buduję się w Góraszce. Pozdrawiam to zapraszam do grupy otwockiej:http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=9177&start=240 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBINSON 26.02.2004 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Poszukuję równiutkich bloczków z BK 24. Jeżeli ktoś ma dobre opinie o takowych proszę o jakieś namiary. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 26.02.2004 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Całkeim dobre wydaja sie Faelbet Marywilska 24 PW (lepsze niz Solbet - te które ja dostałem bo mam połowe Solbet reszta Faelbet)Faelbet 5,3 brutto szt. PzdrFugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opoka 27.02.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Dawno mnie tu nie było. Tak myślałam, że jak będzie jakaś imprezka to ją przegapię. . Mam nadzieje, że następnym razem wykarzę sie większym refleksem. Pozdrowienia dla wszysktich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 27.02.2004 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Opoka tutaj imprezka za imprezką. Szykuj refleks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 29.02.2004 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2004 Cudka ostatnio zagościłam na jakimś wątku i zobaczyłam mapkę Warszawy i wokół Warszawy i możesz wierzyć, albo nie wierzyć... ale jesteś moją najbliższą sąsiadką. Ja jeszcze nie jestem zaznaczona na tej mapce, ale usilnie będę się o to starać Buduję się w Góraszce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.03.2004 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Cudka ostatnio zagościłam na jakimś wątku i zobaczyłam mapkę Warszawy i wokół Warszawy i możesz wierzyć, albo nie wierzyć... ale jesteś moją najbliższą sąsiadką. Ja jeszcze nie jestem zaznaczona na tej mapce, ale usilnie będę się o to starać Buduję się w Góraszce. Pozdrawiam Ciesze się ogromnie WITAJ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 02.03.2004 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Ja też pozdrawiam kolejną sąsiadkę forumowiczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 02.03.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Dzięki Moira właśnie wczoraj "dokopałam" się do Twojego domku na forum. I stwierdziłam, że jesteś jeszcze bliżej.... jakiś dobry rzut kamieniem (oczywiście nie będę rzucać kamieniami ). Na jakim etapie jesteś, jakie plany, kiedy przeprowadzka? Jeja, tak się cieszę, że jesteście tak blisko mnie Oj, to już musi być jakiś grill wspólny Co o tym sądzicie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 02.03.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Dana budynek domu na razie jest w takim stanie jak na zdjęciu, ale my już mieszkamy na działce trzeci rok. Obok postawiliśmy budynek gospodarczy i w nim mieszkamy. W tym roku kończymy budowę i jak dobrze pójdzie to na jesieni planujemy zamieszkać docelowo. Faktycznie odemnie masz rzut beretem (lepij niż kamieniem ) więc zapraszam na wiosennego grilka lub ognisko jak tylko trochę się ociepli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 02.03.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Dzięki za zaproszenie. Fajnie, że mieszkacie, bo macie wszystko na oku. Muszę się rozejrzeć troszkę w okolicy i znaleźć Cię. Może bliżej wiosny. Teraz załatwiam kredycik, trochę późno się zdecydowaliśmy, ale ... lepiej późno niż wcale. Ciekawe jak będzie Wiosna trochę zwleka, ale może też się da potem trochę podgonić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 02.03.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Dana ja buduję w Izabeli nie w Góraszce, też blisko. Na mapce powinnam być wyżej od Darka, bo jestem prawie pod samym lasem oddzielającym od trasy mińskiej. Jak chcesz Dana to przyłącz się do wątku Michałówek i Izabela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts