Fugas 12.03.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Wielie dzieki Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 12.03.2004 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 FugasDziękuję za propozycję, ale nie będę mógł skorzystać, może innym razem. Napisz, jak udało się z Maćkiem sprawę załatwić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 12.03.2004 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Poszukuję solidnego dekarza ( i w rozsądnej cenie), proszę o pomoc, gdyż w naszej grupie większość jeszcze nie dotarła do tego etapu i trudno liczyć na pomoc w tej sprawie. Liczę na zrozumienie i przepraszam za ,,wtargnięcie’’ na forum. Za wszelkie informacje na priv będę zobowiązany. Pozdrawiam Ja mogę polecić. Pracował u nas w zeszłym roku. Kładliśmy dachówkę ceramiczną karpiówkę. Nazywa sie Adam Miłoszewski. Tel. 606 934 928. Jest z Żuromina. Ale robi w okolicach Warszawy. U nas to był Grodzisk Mazowiecki. Możesz spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 12.03.2004 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 czy mogę dołączyć do Waszego grona ? Jestem z W-wy, a budowę planujemy w Wiązownie. Dopiero (aż i już) mamy projekt ! Oglądałam mapkę i widzę, że nie będę osamotniona !! Trzymam kciuki za wszystkie Wasze przedsięwzięcia, pozdrawiam. Dobranocki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 13.03.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 Hej, pewnie jeszcze śpicie, a może tak jak cała męska część mojej rodziny oglądacie ZORRO ? A ja dziś jadę na swoją nietkniętą jeszcxze działkę... Coś nie ma słonka... Pozdrawiam wszystkich i życzę miłych chwil w wolne dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.03.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 Witaj Piątka, życzę Ci miłych chwil spędzonych na forum Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 14.03.2004 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 dzięki Cudko, wzajemnie... Wiecie, byliśmy dziś w naszym lesie, a tam widać już nieśmiałe pąki i pączuszki. WIOSNA IDZIE !!! I już mi zielono... rozmarzyłam się... Wbiliśmy w ziemię kołki (czyli narożniki domu), otoczyliśmy taśmą ... ...i przez chwilę stał na działce dom. Ale fajnie było... Pozdrawiam wszystkich wiosennie... P.S.- dzięcioła też słyszałam , pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 14.03.2004 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 Dzięki Marzek . Może jeszcze ktoś pomnoże? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 15.03.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Poszukuję dobrego kier. budowy. Mój przebrał miarkę - straciłem do niego zaufanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 15.03.2004 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Mik99, Spotkałem sie z nim ale wyszło nieporozumienie bo on robi projekty a ja chciałem fizyczne przyłącze (projekt już mam) Ale podal m i namiar na gości z Nowego Dworu. Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 15.03.2004 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Bardzo prosze o uwagi do umowy na prace instalacyjne która stworzyłem i umieściłem w Umowy Fugas. Potrzebuję ją szybko podpisac a nie wiem co jeszcze dodać. http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=276223#276223 A może macie jakąś na taką okolicznośc?PzdrFugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolf 15.03.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 witam,uwagi przesłałem na Twoją pocztę jaką podałeś w profilupozdrawiam Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 16.03.2004 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Właśnie próbowąlem złożyć kwity na pozwolenie realizacji przyłącza gazowego. Okazuje się że teraz każdy projekt przyłącza musi byc zaopiniowany przez rzeczoznawcę p poż !!!!!!!!!!!! Czego ja nie mam zaowdu do którego sejm będzie na siłe naganiał klientów. Czy macie może namiary na kogoś kto może to szybko i tanio klepnąc? Swoją drogą to trochę śmieszne opiniowanie ppoż przyłącza wodociągowego Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek 17.03.2004 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 To i ja sie˛ przy?a˛czam. gm. Halinów - "rzucik beretem" za Zakre˛tem w strone˛ Min´ska Maz. w ok. D?ugiej Kos´cielnej. Pozdrowionka Pozdrowienia dla sasiada. Halinow Dluga Koscielna , Ulica jeszcze polna i dzika nawet niebardzo przejezdna hi,hi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 17.03.2004 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Hej kochana grupo ja w sprawie niedzielnego spotkania,bo tak do końca nie wiem w jakiej godzinie mam się pojawić w Lolku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mwanamke 18.03.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Ho Ho ! Pęcznieje nam nowa podgrupa ; Jeszcze trochę a założymy grupke Halinowa i okolic pozdrawiam z Długiej Kościelnej ( przyszłościowo) ( ul.Powstanie Styczniowego albo Powstańców Styczniowych - nie pamiętam ) Mwanamke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 18.03.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Jest w końcu jakieś spotkanie? Myślałam, że już się odbyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 18.03.2004 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Tak jest spotkanie w sobotę 21 marca o godz.12 w Lolku na Polach Mokotowskich ZAPRASZMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 18.03.2004 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Kasiorku ale spotkanie jest w niedzielę 21 marca.Sobota to 20 marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 18.03.2004 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Kasiorku, chyba się pomyliłaś. Na czacie umawialiśmy się z Jezierem na niedzielę... no i 21 marca jest w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts