Mwanamke 26.03.2004 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Czyli w Długiej Koscielnej....plusy - czy ja wiem - ja się zakochałam w okolicy stawy, dalej las ...a powaznie - piechota do pociagu jakies 15 minut, autobus tez czyli tzw dojazd alternatywny. wszystkie media ( wod-kan, prad, gazociag, telefon), w miare normalny urząd gminy...Wydział ksiąg wieczystych w Mińsku i wszystko szybciej.... Minusy - nie wybudujesz domu z piwnicą ( dośc wysoki poziom wody)...i nie wiem Ja stanęłam na mopje przyszłej działce i wiedziałam że to ta ..... A gdzie dokładnei ta Twoja potencjalna działka? pozdrawiam Mwanamke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 28.03.2004 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2004 Zamawiam szambo betonowe (10m3) z Radomia na Sobotę 3 kwietnia. Jeśli ktoś się dołączy to cena transportu będzie o 250 zł niższa. Szambo kosztuje 1600zł + 500zł dojazd (do ewentulanego podziału) i jest produkowane w Radomiu. Składa się z dwóch zbiorników po 5m3 każdy i owymiarach 2,5x2m każdy. Głębokość 1,3m. Firma przywozi i wkłada do przygotowanego wykopu. W zasadzie pilne, jak ktoś reflektuje to dzwońcie do firmy (48) 3811743 i powołajcie się na zamówienie dla mnie (Szałęga). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 31.03.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 My chyba zdecydujemy się na oczyszczalnię. Może teraz koszt większy, ale szambo przyjeżdżające co dwa tygodnie, to mnie przeraża. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 31.03.2004 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 My też. Właśnie to szambo (skladające się z 2 zborników) jest elementem późniejszej oczyszczalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 01.04.2004 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 późniejszej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 01.04.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Oj, Warszawa zapracowana Życzę wielu sił do sprostania wielu obowiązkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 01.04.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 później Maco dodasz jeszcze jeden zbiornik i będzie z tego komplet? pozdrawiam Grupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 01.04.2004 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Nie.Póżniej do oczyszczalni będę wykorzystywał tylko jeden zbiornik (bo osadnik gnilny do oczyszczalni dla 4 osobowej rodziny powinien mieć pojemność około 3m3) lekko pomniejszony.Drugi będę chciał wykorzystać do gromadzenia deszczówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalina 04.04.2004 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Do Kasiorka Moze troszke nie w pore, ale przegladalam stare posty i chcialam powiedziec jedno....PIEKNE MIESZKANIE !!! Wspaniale, jasne i przestronne. Ta kuchnia...jej !! Ja bym nawet nie gotowala, tylko fotografowala. Chyle czola !! Piekne !! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 05.04.2004 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Kochani małe pytanko: Na wylewki uzywaliscie cementu jesli tak to jakiej klasy I, II czy III ?A może jakies gotowe zaprawy do wylewki ? Jeśli tak to po ile za kg/tonę. Będę wdzięczny za wszelkie info. No i przy okzaji ile płaciliscie za wylewki. Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakub Burkietowicz 08.04.2004 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Witam grupę warszawską. Zaczynamy z żoną w tym roku (po świętach) no i standardowe pytanie.... jakaś dobra ekipa. Szukam i szukam i zdecydować się nie mogę. Ma ktoś namiary ???? pozdrawiam JB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 08.04.2004 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Spokojnych i radosnych swiat Wielkanocnych dla calej grupy warszawskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.04.2004 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Miłych spokojnych Swiąt Wielkiej Nocy..... oby Wam wszystkim zajaczek przyniósł kaske, akurat tyle ile kazdy potrzebuje...zeby dla kazdego forumowicza starczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 08.04.2004 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Teska, jakie piękne życzenia ! Oby się spełniły. Dzięki (w imieniu swoim i pewnie forumowiczów też). Życzę tego samego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bordoś 09.04.2004 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Ciepłych, słonecznych, pogodnych Świąt Wielkanocnych. Pysznej wyżerki i odpoczynku życzę wszystkim zapaleńcom forumowym. Agata p.s. Ruszamy z dalszą budową zaraz po Świetach - Hura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.04.2004 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Niech zajączek szczodry będziei z jajeczkiem do was przybędzie, niech święconka smaczna będzie,a w Dyngusa woda wszędzie. Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka i wesołego śmigusa dyngusa życzy Maksiu z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 09.04.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Kiedy Wielka Noc nastanie,dużo szczęścia i radości,które niechaj zawsze gościw dobrym sercu, jasnej duszyi niech wszystkie żale głuszy.Nie mam daru do pisania,a tym bardziej do składaniażyczeń miłych i serdecznych,a do tego pożytecznych,tak więc teraz tutaj stądŻYCZĘ CI WESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 09.04.2004 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Ja też życzę Wam miłych i spokojnych Świąt. Odpoczywajcie i radujcie się w gronie swoich najbliższych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 09.04.2004 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 No i w poniedziałek nie żałujcie wody na fundamenty, stropy, ogrody, czy nierzetelnych fachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 12.04.2004 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2004 Hej, Święta, Święta .... Dzięi kilku wolnym dniom miałem czas zlustrować okolicę i pooddychać świeżym powietrzem,. Sama przyjemność. W tym tygodniu odbieramy zaadaptowany projekt i zacznie się karuzela papierkowa. Nawet myślałem, żeby to zlecić komuś w ramach innej pracy (np inspektorowi nadzoru), ale na pewno bym przepłacił, więc chyba zaryzykuję sam .... To i tak pewnie jest jak w powiedzeniu - cokolwiek uczynisz, będziesz żałował Dlatego uprasza się o trzymanie kciuków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts