Gość 21.06.2004 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 witam startuje z budowa i szukam geodety czy macie kogos niezbyt drogiego a wiadomo przy budowaiu trzeba sie liczyc z kasiora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 22.06.2004 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Marek Grendus 0602 752 461 geodeta z Grodziska Maz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szefowa 22.06.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Kilka dni temu tez zamiescilam podobne zapytanie o geodete... i jestem w kropce. Jedni chca 500 zlotych inni 1000, wiec rozrzut jest duzy. Na moje pytanie do drugiego dlaczego tak drogo, powiedzial ze za 500 to tylko emeryci tycza i nie wiadomo czy dokladnie, a u niego jest serwis, ze przyjezdzaja 2 razy: wbijaja kolki i ustalaja wysokosc npm, a potem jeszcze przyjezdzaja sprawdzic poziom po fundamentach. Pytanie czy to nie aby za duzo tego dobrego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 22.06.2004 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Czy ktoś mógłby polecić kogoś do układania glazury? Jeśli są zadowoleni z jakości robót to jestem zainteresowany namiarem. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 22.06.2004 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 witam startuje z budowa i szukam geodety czy macie kogos niezbyt drogiego a wiadomo przy budowaiu trzeba sie liczyc z kasiora Sławek Krekora 501270466 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 22.06.2004 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Cudka, namiar wysyłam na priv M Też jestem zainteresowany namiarami na ziemię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 23.06.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Witajcie, jesli ktos ma, to bardzo poprosze o namiary na architekta, ktory dokonuje adaptacji projektu z projektem zagospodarowania dzialki z opcja ewentualnego zalatwienia pozwolenia na budowe. Moze byc tutaj lub na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 28.06.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Potrzebuję namiar na dobrą hurtownię z glazurą i całym wyposażeniem łazienki. Jeśli ktoś dostał jakiś upust to proszę o info. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 28.06.2004 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 W Urzucie, przy Katowickiej stacja benzynowa Jett i duży sklep z glazurą i wyposażeniem łazienek Cersa. Przy dużych zakupach na dwie łazienki dostaliśmy 15% upustu. Zakupy robiliśmy na przełomie roku. Na polskie płytki czekało się ok. 2-3 dni, na jakieś włoskie czy hiszpanskie 3-4 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 28.06.2004 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Myśmy sporo wyposażenia do łazienek kupili na Usynowie (!), sklep Saniter przy Al.KEN, między ul. Przy Bażantarni a Wąwozową. Przyzwoite ceny, upusty rzędu 10-15%. B. duży wybór płytek znaleźliśmy w sklepie Valdi (jest ich chyba kilka, my byliśmy przy Al. Jerozolimskich (chyba to już Reguły) w drodze z centrum na Pruszków, za Leroy Merlin, po lewej stronie. Mam jeszcze pytanie do Forumowiczów: czy ktoś zna dobre namiary na trawę "z rolki"? Nie wiem, czy się zdecydujemy, ale chcę zorientować się jakie są ceny i zasady sprzedaży. Pozdrowienia TM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.06.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Tomasz - pogadaj z Jatoją - przesyłał mi kiedyś taki przybliżony kosztorys dla mojej działki. Jatoja zajmuje się projektowaniem ogrodów i chyba on najlepiej będzie wiedział ile taka trawa będzie kosztować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 30.06.2004 01:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Puk, puk. Ja zza Wielkiej Wody. Jeżeli znacie jakiegoś speca od jakości (Quality Engineer), ze znajomością angielskiego i chęcią dłuższego wyjazdu do USA, to niech się odezwie do mnie na priv-a. Plusem będzie jakby miał doświadczenie w przemyśle samochodowym. Praca jak najbardziej legalna z pensyjką amerykańską (fiu, fiu... ). Tak sobie pomyślałem, że może ktoś z Żerania ma ochotę się ewakuować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.06.2004 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Tomasz M, brałam dość dużo trawy w zeszłym roku od p. Pawła Marcińskiego firma "Trawex". tel. 0-603-185-992 lub 0-48 668-02-56. Rok temu metr kw. 8 zł + transport gratis. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 30.06.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Maluszek, Cudka, Wielkie dzięki za informacje o trawie Cudka, ciekaw jestem czy przygotowanie podłoża i układanie trawy robiłaś sama, czy brałaś kogoś (Trawex?) i ile to kosztowało? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.07.2004 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Witaj Tomasz M. Trawex z tego co wiem tylko trawą handluje. Przywozi "zwala" bierze pieniądze i jedzie.Warto jednak zadzwonić i zapytać, może coś się zmieniło. Podłoże przygotowaliśmy sami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 19.07.2004 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Witam,Mam sprzedać mieszkanie. Jaką agencję w Wawie polecacie i dlaczego.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henryk_baszkowka 19.07.2004 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 proponuje http://www.trader.pl sprzedawalem przez nich mieszkanie w zeszlym tygodniu. Ogloszenie kosztuje 29 zl i jest wyswietlane przez 3 miesiace. Zaplacilem w piatek, przez nastepny tydzien 16 agencji zaproponowalo mi wspolprace a kolejnych 20 zamiescilo w tym samym traderze oferte sprzedazy mojego mieszkania nie pytajac mnie o zgode. (zreszta dalej trzymaja te ogloszenia ))) kupca znalazlem po tygodniu - podejzewam ze mialem troche szczescia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 19.07.2004 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Dobrze dać ogłoszenie do Wyborczej, mnie kosztowalo 10 zl. W dniu jego ukazania się i następnym zadzwoniło ze 40 agencji.. z których co najmniej kilka zamieściło moją ofertę (za darmo) na Traderze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szefowa 20.07.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Witam serdecznie! U mnie fundament zrobiony - calkiem dobrze- ekipa pojechala na moment do domu i.... nie wrocila!!! jestesmy zalamani! No nic - brniemy dalej - czy ma ktos moze tania ziemie na podsyp? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 23.07.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Kochani, ile w Warszawie teraz zaplaciloby sie za stan surowy zamkniety bodowany przez ekipe, czyli robocinza, ze sprzetem i materialami. Fundamenty mozemy zrobic sami a do reszty moj maz moze poswiecic cale dnie. Ile to mogloby kosztowac za dom ca. 200 m2 pow. uzytkowej? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts