Fugas 12.08.2004 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Dzieki za info.A jaki masz półmat czy jakis inny co polecasz? Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 12.08.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Fugas, zgadzam się z tobą, że dachmur to dobra firma jak na położenie dachu ale cena normalnie mnie zabiła, jak policzyłem to koszt ponad. 29 tys na euronit z położeniem , po rabatach i to sporych, powidział że więcej zejśc już nie może, ewentualnie jakieś groszę z robocizną, a w dodatku wyszedł mu najmniejszy metraż dachu w porównaniu do innych wycen, więc zakładam że jeszcze pewnie coś trzeba by dobrać w trakcie i znowu koszty. co do mańka chyba się z toba zgodzę, bo nie zajmuja się wyłącznie dachami. po wstępnych wycenach i rozmowach zdecydowaliśmy się na firme dach plus bis oddział w zielonce, zajmuja się tylko dachami, no i cena 27 tys. mam nadzieję, żę zrobią dobrze, może coś wiesz o tej firmię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 12.08.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Tak dach plus to tez znana i chyba dobrze oceniana firma. Dachmur - moze maja duzo zlecen to wtedy ceny ida w gore. Ja z nimi dlugo rozmawialem i zaszli na prawde nisko. Ale ostatecznie kupilet towar w Minoxie a dach robila mi ekipa ktora budowala i robila wiezbe. Pzdr'Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 12.08.2004 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Ludzie, polećcie mi jakąś ekipę do tradycyjnych tynków zewnętrznych (nie na ocieplenie). Czas ucieka a ja nikogo sensownego nie mogę znaleźć. Sprawa jest dla mnie pilna i będę bardzo wdzięczny za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 12.08.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 widze, że zakupy też robisz w minoxie jak ja , tez rozważałem kupno towaru, nawet mógłbym wziąść z 7 % vatem, ale u nich ale nie maja euronitu, a z braasa zrezygnowaliśmy z żoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 12.08.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 ja mam półmat albo nawet mat (nie pamiętam). Teraz, jak się już wybuduję wybiorę jednak olejowanie - uciążliwe w pierwszych latach, ale najlepsze przy intensywnym użytkowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 12.08.2004 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Ankalenka dzieki za info. Sidney - ja łyknałem rupa angobę ale to drogi gips cóz cierpi sie za upodobania Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Batonik 12.08.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Szukam kogos chetnego na ziemie, mam teraz wykopy fundamentow, a dzialka malutka nie ma sie gdzie ruszyc. Ziemi bedzie tak ponad 6t. A moze macie jakis namiar na firme ktora zabirze taka niechciana ziemie. Pliss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 12.08.2004 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Batonik daj ogłoszenie w dziale ogłoszenia drobne, za rok to może sam bym wziął o ile nie jest to żadna gliniasta ziemia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 13.08.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Szukam kogos chetnego na ziemie, mam teraz wykopy fundamentow, a dzialka malutka nie ma sie gdzie ruszyc. Ziemi bedzie tak ponad 6t. A moze macie jakis namiar na firme ktora zabirze taka niechciana ziemie. Pliss Mogę przyjąć trochę ziemi z wykopów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 15.08.2004 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2004 Gdzie w okolicach W-wy można kupić tanio plastikowe beczki 200l? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi_s 16.08.2004 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Cześc. Witam wszystkich tu obecnych. To mój pierwszy dzień z Wami. Ja dopiero jestem przy wyborze projektu i kompletnie nie mam pojęcia co i jak sie buduje i co mnie czeka (moge sobie jedynie to wyobrazić), ale mam nadzieje, że cała droga "krzyżowa", która przedemną dzięki Wam bedzie mniej bolesna. [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi_s 16.08.2004 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Szukam kogos chetnego na ziemie, mam teraz wykopy fundamentow, a dzialka malutka nie ma sie gdzie ruszyc. Ziemi bedzie tak ponad 6t. A moze macie jakis namiar na firme ktora zabirze taka niechciana ziemie. Pliss Mogę przyjąć trochę ziemi z wykopów. będę potrzebowała ziemię na podsypke a właściwie to jest jeszcze co najmniej kilku takich jak ja bo mamay wysoko wode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ariakan 17.08.2004 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Witam, ja juz lada moment wprowadzam sie do swojego nowego domku, ale zanim bede mogl sie przeniesc musze czyms zaslonic okna. Czy ktos ma moze namiary na w miare TANIE drewniane zaluzje i/lub rolety w Wa-wie lub okolicach ? Z gory dzieki za pomoc.pozdrawiam.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Batonik 17.08.2004 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Temat ziemia jest nieaktualny, musialam sobie poradzic sama, wczoraj wyjechaly ode mnie 4 duze ciezarowki.Niestety namiar musialam znalesc sama z ogloszenia i zaplacilam za ta przyjemnosc 900. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatad 17.08.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 witam, właśnie się budujemy w Warszawie na Choszczówce. szukamy dobrych fachowców od tynków zewnętrznych. może posiadacie namiary na kogos kogo można polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi_s 18.08.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Temat ziemia jest nieaktualny, musialam sobie poradzic sama, wczoraj wyjechaly ode mnie 4 duze ciezarowki.Niestety namiar musialam znalesc sama z ogloszenia i zaplacilam za ta przyjemnosc 900. szkoda. muszę szukać dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 18.08.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 A może ktoś podpowie gdzie zakupic ziemię taką do założenia ogrodu.Musze nawieść 6-10 ciężarówek dobrej czarnej ziemi pod trawkę itp. Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 20.08.2004 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Halo Warszawa przeciez macie ogrody ))))))) Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 21.08.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2004 Witajcie,zaczynamy poszukiwania więźby dachowej w okolicach Wwy. Proszę o informacje i opinie tych, którzy mają własne doświadczenia z ostatnich miesięcy.Gdzie kupować, jakie koszty...Byłem wczoraj w jednym składzie, ale przeraziły mnie liczne pęknięcia w kantówkach. Cena wyjściowa z impregnacją (zanurzają w roztworze impregnatu) to ca 630 zł za m3. Drewno to sosna.Z góry dzięki za opinieMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts