Gość 12.10.2004 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Gratuluję nowego domu i przede wszystkim nowego lokatora! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.10.2004 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Fugas - gratuluję przede wszystkmim Juniora (zdjątka prosimy) a i przeprowadzki też Miłego mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 13.10.2004 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Moze mi sie uda po szkoleniu Zbycha cos wkleic. http://www.fugas.sm.pl/Michal.JPGTo powinno byc zdjecie mojego Juniora. Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 13.10.2004 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Moze mi sie uda po szkoleniu Zbycha http://www.fugas.sm.pl/Michal3.JPGI Jeszcze jedno. Fugashttp://www.fugas.sm.pl/Dorka.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.10.2004 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Fugas - udało się Fajnego masz Juniora Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.10.2004 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Ale małe cudeńko! Gratulacje Fugas. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 15.10.2004 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Dziekuje ja tez jestem oszalały na jego punkcie. Ciekawe ile domów wybuduje w przyszłości Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewci 18.10.2004 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 O jeju ale śliczny Junior. Gratuluję I mam pytanie kochani forumowicze czy jest tu jeszcze ktoś z HALINOWA pilnie poszukuje osoby, która wybudowała domek w Halinowie bo mam bardzo rózne opinie na temat gleby na terenie Halinowa - część znajomych twierdzi, że w Halinowie dom mi się zapadnie bo jest tak miękko i mokro aż mi się wierzyć nie chce........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 18.10.2004 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Nie jestem z HAlinowa, ale sporo czasu tam spędziłam. W okolicy stawów jest bardzo mokro. W City Center - koło stacji - nie. Kazdorazowo musisz sprawdzić. Ale uważaj - w Halinowie jest sporo terenów usługowych - dość uciążliwych. Znajowi kupili dom blisko szosy moskiewskiej i wieje im wieczorami palona tapicerka z pobliskiej stolarni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewci 18.10.2004 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 abromba dzięki - ta działka jest 800 m od stacji w strone Cisie oddalona od torów około 700 m i masz rację trzeba bedzie ją sprawdzić. Własciciele usunęli za zgoda niktóre drzewa, usunęli samosiejki, nawiezli ziemię aby wyrównac poziom działki z drogą. do pełnego szczęscia brakuje tylko asfaltu ale boje się, że gdzieś tu może byc haczyk , poza granicami działki sa 2 rowy melioracyjne, które mozna by było wykorzystać do osuszenia działki - chyba, że się mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 19.10.2004 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Mam do sprzedania 5 palet pustaków U-220, zafoliowane, zostały po budowie. Cegielnia Hadykówka- klasa 20. Cena do negocjacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał_B. 19.10.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Witam wszystkich Chętnie się dołącze do grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 19.10.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Czuj się dołączony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniasilenter 19.10.2004 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 No, właśnie jak myślicie czy można wybudować 120m domek w okolicach Warszawy za 200 tys. złotych?? Czekam na Wasze opinie? Czy jestem naiwna? pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał_B. 19.10.2004 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 No, właśnie jak myślicie czy można wybudować 120m domek w okolicach Warszawy za 200 tys. złotych?? Czekam na Wasze opinie? Czy jestem naiwna? pozdrawiam Ania Jak skończe budowe to powiem Mam nadzieje że tak bo planuje zamknąć się w niecałych 200000zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 20.10.2004 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 No, właśnie jak myślicie czy można wybudować 120m domek w okolicach Warszawy za 200 tys. złotych?? Czekam na Wasze opinie? Czy jestem naiwna? pozdrawiam Ania hej, pytanie z gatunku kilerów życzę Ci tego z całego serca, ale dopiero osoby budujące wiedzą, że trzeba marzyć o domu, ale o cenach to lepiej myśleć realnie. Ale - prosty projekt, bez garażu, z dobrą ekipą - to może się udać .... O ile w te 200 tys nie wliczasz ceny działki. Mój dom będzie większy, więc trudno porównywać. Sporo w Muratorach pomysłów na tani dom - w jednym z numerów było to omówione punkt po punkcie. Jeśli nie oczekujesz super materiałów we wnętrzach i drogich mebli, masz działkę, najlepiej już z wodą i prądem - warto próbować. Powodzenia M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 20.10.2004 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 No, właśnie jak myślicie czy można wybudować 120m domek w okolicach Warszawy za 200 tys. złotych?? Czekam na Wasze opinie? Czy jestem naiwna? pozdrawiam Ania Może się udać, jeśli będzie: - prosty projekt z dwuspadowym dachem, bez lukarn i wykuszy, - bez garażu, ewentualnie wiata na samochód, - tani materiał na mur: BK lub silka ocieplone styropianem, - typowe okna plastikowe, - dach bez deskowania, przykryty folią i blachą lub gontem, no i oczywiście bez szaleństw przy wykańczaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 20.10.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 W moim blizniaku (Tarchomin) czesc rodzicow uzytk. 140m wraz z udzialem w kosztach ogrodzenia, podjazdu, ziemi ogrodowej do zamieszkania w standardzie bez brawury (czesc mebli przechodzi) wyjdzie ponizej 200000zł teraz bez podlog i malowania jest niewiele ponad 160000zł Oczywiscie bez kosztow dzialki. Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 25.10.2004 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Ja też bardzo bym chciała się zmieścić w tej sumie, ale obawiam się, że letko ją przekroczymy, mimo, że dom jest prosty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 25.10.2004 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Mi się poniżej 200 tyśków nie udało zbudować. Ale dużo tej kwoty nie przekroczę. Sama budowa coś ze 220 tys. No ale jeszcze działka jakaś dokumentacja, ogrodzenie i trzy stówki pewnie pękły. Domek mój ma 138m2 powierzchni użytkowej, zadaszony ponad 20 metrowy taras i kilkudziesięciometrowy strych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts