Pietka 19.01.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Hej forumowicze ze 100licy przyłączyłem się do Waszej grupy w grudniu 2004 bo zamierzam budować domek w Rembertowie. Od początku stycznia próbuję złapać od Was jakiś namiar na w miarę taniego geodetę i nikt mi nie chce pomóc. Czy nikt z Was nie brał geodety? Nie jestem z W-wy to widać w opisie. Goście z książki telefonicznej do których dzwoniłem mają ceny z kosmosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 19.01.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 mam oferte na okna z Firmy STOLDREW z Płocka, czy ktos ma jakąś opinie o tym producencie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 20.01.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Pietka, ja buduję poza Warszawą, chociaż jeszcze mieszkam w Centrum i brałam geodetę z Otwocka, ale to Cię chyba nie urządza.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.01.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Pietka - ja mam geodetę z Marek. Jeżeli chcesz to dam namiary. A najlepiej będzie jeżeli zadzwonisz do Urzędu Dzielnicy (czy jak to się zwie) w Rembertowie i ich zapytasz o geodetę. Powinni mieć jakieś namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 20.01.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Witajcie, Prośba do forumowiczów - czy macie godną polecenia ekipę od tynków wew i zewnętrznych, wykańczania poddasza płytą g-k, glazury i terakoty? Będę wdzięczny za namiary na fachowców , z których byliście zadowoleni. Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.01.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Marcin - mogę polecić namiary na wykonawcę tynków wewnętrznych (gispowe z agregatu), który u mnie robił. Pan Darek ogólnie zajmuje się wykończeniówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 20.01.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Maluszku, Nie jestem jeszcze zdecydowany co do tynków - cementowo - wapienne czy gipsowe, ale bardzo poproszę o namiar na priv.PozdrawiamM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.01.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Marcin - wysłałam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietka 20.01.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Serdeczne dzięki ludziom dobrej woli a w szczególności sidneyowi i mlk za przysłane namiary na priva. dana15 i Maluszek dzięki za odzew na mój apel i proszę jeśli możecie przyślijcie namiary. Z góry dzięki Zbieram telefony a później będę dzwonił i negocjował cenę. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 20.01.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Dzięki za te wyróznienie z wytłuszczeniem, jak byś jeszcze chciała jakieś namiry to pisz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietka 20.01.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Maluszek serdeczne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietka 20.01.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 sidney dzięki. Jak będę miał pytanko to się zgłoszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.01.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Pietka - nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 20.01.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Witam,Czy był już ktoś z Was w HARK KOMINKI na ul. Połczyńskiej 95A?Ich reklama jest w ostatnim numerze muratora a ja jestem na etapie wyboru kominka. Czy warto tam jechać? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 20.01.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Pietka sprostowanie nie sidnej tylko sidney![/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietka 20.01.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 sidney przepraszam za błąd mam nadzieję, że mi wybaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 20.01.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Witajcie, ja tez wkrotce zaczynam, no i mam klopot, moze ktos z Was... ma jakas ciocie, lub wujka , wiadomo o co chodzi w ZE na zoliborzu. Tam mam swoj rejon energetyczny - , bo dzialka w wawrze, mam do trafo +/- 150 metrow, no i tymczasowe (na wlasny koszt) moge chocby juz, ale docelowe do lipca 2006, byl wprawdzie geodeta naslany przez ZE, ale od jego wizyty(jakies 3 miechy) nic sie nie dzieje, a jesli nie macie wujka/ cioci/ tesciowej/albo innego innego wielbiciela AC/DC zaprzyjaznionego, to moze jakis koncept podrzucic mozecie, co z tym dalej poczac... (polskie litery mi zjadlo - chyba kiedy zainstalowalem real player'a i dolozyla sie wyszukiwarka google do IE, tez, bidna sirota, nie wiem, co zrobic, w panelu sterowania juz tylko polski programisty zostal, a z polskich tylko ó wystepuje na forum i podczas pisania poczty. Przenosic z worda wszystko, co sie pisze, to troche upierdliwe....) Pozdrawiam i zapraszam wszystkich wawrzynów, wawrowiczów i nie tylko http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=37567 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 21.01.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Pietka czy ja pisałem,że się gniewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 22.01.2005 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Hejka wszystkim Wróciłam po dłuuugiej nieobecności, moze tym razem uda się wpadać tutaj troche częsciej, Widzę sporo nowych twarzy i coraz mniej starych, chyba pokończyli juz budowy, albo poszli na Forumowy "odwyk". My jeszcze wciaż mieszkamy w garazu ale juz niedługo , bo chata juz stoi teraz ją "tylko" wykończyć ( przy okazji siebie tez:)))Jeśli ktos chce namiary na ludzi od kuchni i nie tylko to zapraszam Pozdrowionka dla wszystkich A tak przy okazji czy może ktoś się buduje w okolicy Łomnej? Nulla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.01.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 ... Mało tu wpisów, nie to co np. w grupie szczecińskiej. Wydaje mi się, że tak sie dzieje, bo grupa warszawska porozbijała się na małe podgrupy. Niby fajnie, ale efekt jest taki, że straciliśmy ze sobą kontakt. A przecież kiedyś spotykaliśmy się w miarę regularnie i nie miało znaczenia kto w jakiej części od Warszawy się buduje. Eeech, szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts