Maco 17.05.2002 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2002 Ale za to będziemy połączeni wirtualnie ! Problemy zawsze jakieś bendom... Ale jak będzie przyjemnie rano w lecie kawkę na własnym tarasiku tuż przed własnym ogródkiem wypić... Albo sobie wyjść na bosaka i po rosie (też swojej) pobiegać.. Albo ulepić bałwana i zaprosić go do spędzenia wspólnie Świąt ! Tyle fajnych rzeczy w tych naszych przyszłych domach do roboty. No i nie zapominajmy coby się odwiedzać co raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mod 17.05.2002 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2002 mod - przyszly rolnik.... (mam na razie kawalek pola) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2002 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2002 mod-a gdzie to pole ? Maco-jak tam, coś do przodu?? u nas tak...jest ksiazeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 18.05.2002 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2002 Opal,u nas zastój. Zachorzałem i się kuruje (wysiłki ograniczam do niezbędnego minimum).Plany z tego tygodnia przesunęły się na przyszły !Gratuluję książeczki ! Jakieś zmiany w stosunku do ostatnich planów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2002 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2002 dom wydłuzony o 60 cm dostawiony garaz mala zmiana w srodku-dodanie wneki w wiatrołapie zmiana wykonczenia wykuszu, ktory jednak pozostanie po prostu zawilce po naszemu jak sie powiedzialo a trzeba powiedziec b, niestety...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 18.05.2002 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2002 Pięknie !A spiżarka ? Pod schodami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2002 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2002 spizarki nie bedzie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 19.05.2002 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2002 Maco, Ja marzenia o bieganiu z bałwanem po rosie to przerabiam codziennie przed snem Martwię się tylko o tych moich brzdąców, co ze szkołą - czy wozić daleko, ale z poziomem, czy na miejscu, żeby środowisko było (środowisko i tak będzie musiało lecieć z kilometr z odwiedzinami..) Boję się, żeby mi synowie z braku zajęcia nie wyrośli na Panów Stojących Wiecznie Pod Sklepem...wiecie o co chodzi. Opal, zdecydowanie poprawiłaś mi humor, że Ty też masz pole i związane z tym radości Dodam tylko, że wczoraj ostatecznie otoczyliśmy się znajomymi, ale tylko jedni mają dziecko (nastoletnie ) a reszta w wieku rozpłodowym... Mod, ja też pytam: gdzie to pole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 19.05.2002 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2002 Ja myślę, że to co wyrośnie z naszych pociech w wiekszym stopniu zależy od nas niż od otoczenia (czy tzw środowiska). Jest wiele przykładów na "dobre wyrośnięcie" w "nieprzyjaznym środowisku" i na odwrót. Jeszcze są geny ale to chyba rozważania nie na to forum. Ja w każdym razie wierzę, że normalna szkoła gminna da radę przy naszym rodzicielskim wsparciu i oczywiście czynnym zaangażowaniu w działąnie samej szkoły (takie czasy...). A potem jak będzie gimnazjum, liceum czy studia to się będę martwił teraz mam parę ładnych lat spokoju (pociecha 3 letnia)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mod 19.05.2002 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2002 Pole jak to pole - kiej ten duzy las po zachodniej stronie stolycy, bedzie tak z 15 wiorst od rogatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 19.05.2002 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2002 O !To blisko "nas" (którzy intensywnie szukają w tej okolicy kawałka ziemii...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 20.05.2002 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2002 Jagna, cześć! Widze że jeśli chodzi o dzieci to mnie doskonale rozumiesz . Mam nadzieje że sie zobaczymy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.05.2002 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2002 Anula Ten stan: ja mam wizję pachnącej maciejki przy płocie, porannej kawki na ganku....A tu wrzask bo się paluchy w szufladzie przycięły!!! Ja też mam nadzieję, że będzie jakieś spotkanie Jaga [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Jagna dnia 2002-05-20 19:04 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 21.05.2002 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2002 Jagna:smile: skąd ja to znam. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.05.2002 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2002 Halo, Bacha, jesteś? COś dawno Cie nie czytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 21.05.2002 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2002 Jutro jedziemy na kolejną rundę oglądania działek...Trzymajcie kciuki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 21.05.2002 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2002 Trzymamy kciuki! Czy wiecie że targi będą na Torwarze a nie na Wyścigach? Czy ktoś oprócz EM i mnie tam będzie? Chyba załapiemy się na niedzielę. Może by jakieś inwestorskie "pifko"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.05.2002 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2002 no nie wiem, czy bedziemy wszyscy razem, moze C. pojdzie sam.ale brzmicie tak zachecajaco, ze kto wie. czy ktos zna plan (tzn. rzut targow,aby wskazac dobre miejsce gdzie moglibysmy sie spotkac.ac chce sie powiedziec,ze przy stoisku muratora. ale tam pifka nie dają. przeciez. maco-powodzenia!!!!!!!daj znac, jak cos juz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 21.05.2002 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2002 Wejdź na stronę http://www.muratorexpo.pl/Może tam coś znajdziesz.Pzdr,A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 21.05.2002 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2002 Dzięki za kciuki ! Ja się chyba wybiorę w Sobotę na 11.00 : Seminarium „Domy drewniane o konstrukcji ryglowej”" )) i na 13:00 Seminarium „Domy z bali” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts