Jagna 26.01.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Te zakurzone...no tak. Mam nadzieję, że Mieczu też się pojawi. Jak balon ma być to też fajnie. Mnie tam wszystko jedno, byle spotkanko się odbyło. No i żeby było ciepło.... A teraz idę do wyrka, bo padam. Proszę się grzecznie umawiać a ja jutro poczytam jak wrócę z pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.01.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 W niedzielę 6go? Łoj... a ja wtedy pracuję A koło której godziny by to mogło być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 26.01.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Abromba 100 osób to chyba nawet na spotkaniu ogólnopolskim na Kamionkowskiej nie było. Na poprzednich bywało do kilkunastu osób. A ja obstawiam, że kupa luda przyjdzie. A tych małolatów to naprawdę się da gdzieś upchnąć? To wtedy zabrałabym Krzycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 26.01.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 W zeszłym roku jak spotkaliśmy się w Lolku to były organizowane zabawy dla dzieci. Był animator z dwójką pomocników, miał dużo różnych pomysłów i sprzętu do zabawy dla dzieci. Konkursy itp. Najlepiej bawiły się przedszkolaki ale dla mniejszych była zjeżdżalnia i basenik z kulkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.01.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Whisper - dlaczego pracujesz w niedzielę? Toż to się nie godzi Planujemy rozpoczęcie na 14. abromba - przyprowadz Krzycha bo będzie sporo dzieci a tam organizują fajne konkursy z nagrodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 27.01.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Whisper - dlaczego pracujesz w niedzielę? Toż to się nie godzi Planujemy rozpoczęcie na 14. Taką mam pracę... zresztą dziś mi się śniło, że wracam do układu 5x w tygodniu po 8 godzin... koszmar aż się obudziłem Ale pomyślę co by się udało zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.01.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Koniecznie pomyśl, żebyście z Luśką mogli się z nami spotkać A do któej pracujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 27.01.2005 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Nieeee, no bez Królów Wilczomlecza być nie może.... A możeby tak przesunąć jeszcze o tydzień...? Pasowałoby Wam wszystkim? Kto wtedy pracuje? Będzie więcej czasu do zrobienia planów. Przecież i sobota może być.... Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 27.01.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Niestety pracuję do 19tej... Mam wolną sobotę 5-go, więc albo mógłbym wtedy, albo spróbuje z kimś się zamienić, żebym pracował w sobotę a niedzielę miał wolną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 27.01.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Ja się pogubiłem. Opal zarezerwuj i poinformuj wszystkich kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 28.01.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Hej ! Czy nowi tez moga się pojawic w Lolku? Też z hovawartem )) Pozdrowienia Zuzza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 28.01.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Sprawa wygląda tak, że opal zarezerwowała wczoraj rano Lolka na najbliższą niedzielę. Ale jak się okazało, że Jagna nie może, to oczywiście odwołała rezerwację . Przypominam, że nie mamy w domu netu, więc teraz trzeba się na 100% zdeklarować. Najlepiej chyba jednak w niedzielę (6.II) bo soboty to u nas wszystkie pracujące (na budowie). Zuzza - nie zadawaj głupich pytań, tylko bierz swojego Hovka i przychodź. My mamy roczną podpalaną suczkę. A Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 28.01.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Ja mam prawie trzyletniego blondasa, który juz nie może doczekac się tego swojego ogródka.... Oczywiście dom budujemy głównie dla psa Hej ! Zuza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.01.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Kochani serdecznie zapraszamy na spotkanie grupy warszawskiej, które odbędzie się 6 lutego (niedziela) w pubie Lolek na Polach Mokotowskich. Spotykamy się o godz. 14:00. Hasło: domek. Serdecznie zapraszamy wszystkich forumowiczów z rodzinami. Psy też mile widziane. W Lolku od godziny 15 - organizowane są konkury i gry dla dzieci. opal ps. dajcie znać kto będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.01.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Whisper - koniecznie się z kimś zamień, żebyście z Luśką mogli być na spotkaniu Zuzza - koniecznie bierz psa Jak weźmiesz swojego hovka to będzie dwa do dwóch czyli 2 hovki i 2 berny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 28.01.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Będę, tylko nie wiem czy jest sens brać Krzyśka - ma prawie 2 lata. Chyba jednak nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 28.01.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Ja też będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.01.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 A ja będę myślał co by tu zrobić, żeby być. Jak już wymyślę, to się opublikuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.01.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 No i się publikuję. BĘDĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 28.01.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Witajcie, no i ja chyba dolacze do szacownego grona. !/2 byc moze, a wtedy to i czteroletni (juz) zbir. Ja, to tak na 90%, a polowa, to sie boczy na moje siedzenie na forum troche, ale moze da sie namowic (macie jakies argumenty pod reka? ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts