Jezier 03.02.2005 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 A na koniec wsiadamy to podstawionego busa i robimy przejażdżkę po domach i budowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.02.2005 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Ale byłoby świetnie.W takich autobusach zawsze jest wesoło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.02.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 A kto zamówi autobus? I przede wszystkim jakie będą koszty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.02.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 czyli szykujemy się na zwiedzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.02.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 To może ustalmy kolejność zwiedzania. Np. zaczynamy od Ochoty i potem ruchem kulistym będziemy coraz bardziej oddalać się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.02.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 przy takim zwiedzaniu to trzeba sobie przynajmniej tygodniowy urlopik zapewnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.02.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 To zależy ile osób będzie i ile budów zwiedzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.02.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Mam nadzieję, że dużo nas w niedzielę będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.02.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 A ile osób już zadeklarowało się na "Tak"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 04.02.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Mam nadzieję , że następnym razem uda mi się dołączyć do spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 To ja sie witam z grupa warszawska i zglaszam sie na niedzielne spotkanie. I niestety chyba tylko ja bede reprezentowac grupe Staro Babicka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 04.02.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Strasznie się napaliliśmy na spotkanie w Lolku (toż ja tam prawie drugi fakultet na studiach zrobiłem ) ale cóż, siła wyższa dziadek kończą 95 lat i mus, trzeba być na obiedzie proszonym na 14:00 akurat. Bawcie się dobrze - wypijemy za zdrowie kierowcy, autobusu oczywiście oraz wszystkich uczestników. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Ja tak z innej beczki: Czy znacie może sklep/hurtownię,gdzie można uzyskać dobry rabat na całość wyposażenia sanitarnego do łazienki?A tak w ogóle,to ile upustu dają przy zakupie zbiorczym w takich sklepach?Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 04.02.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 W bloku, w którym mieszkam jakaś firma z bartyckiej ogłasza się, że na hasło, które wywiesili dają 20% rabatu.Jutro zajrzę, bo teraz mi sie już nie chce schodzić i dam znać, może trochę wspólnie zarobimy, a gdyby pytali, to wspólnota mieszkaniowa z al. niepodległości, najwyżej się zdziwią, że tyle osób z jednego bloku się buduje . Ja i tak dopiero w przyszłym roku zakupy będę robił, no i nie wiadomo od jakich cen wyjściowych tych 20%.... Jutro wrzucę to hasło, btw zmieniłem przeglądarkę z IE i mam już polskie literki Uff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 05.02.2005 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Strasznie fajny domek (....) chcielismy tez zamknac sie w parterze, ale troche za mala dzielka, tzn za waska, no wyszlo z tego niechcacy pare matrow wiecej, niz bylo zamierzone, jak my to przelkniemy nie wiem..., bo w zamierzeniu parter, a na gorze duzy strop..... ale za to bryla ladna, podobna do Waszej. Tak, jak pomyslisz pies- i widzisz wliczura, to jak pomysle dom, to wlasnie o takim mysle... Tymczasem Dzięki fripp za dobre słowo. Dzisiaj dopiero przeczytałam, bo mnie choróbsko jakieś dopadło i do wyrka zagnało. Dopiero się zwlokłam kontrolnie. Mam nadzieję, że do jutra jakoś dotrzymam i chociaż na chwilkę wpadnę do Lolka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 05.02.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Witam! Oj będzie się działo w tym roku! Jeszcze projekt w toku, ale może uda się ruszyć na wiosnę. Trzymajcie kciuki! Będę tu czasem zaglądać w wolnych chwilach. i w chwilach zwątpienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 05.02.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Jakieś bydło rozwalilo dziś skrzynkę na klatce firmie, która net mi podaje i przez cały dzień nie było.....Już zrobili, no i podaję namiary na to 20% taniej- Hasło : FOMA, bartycka, pawilon tejże firmy, tylko pewnie nazwa ukryta???Na ceramikę łazienkową , kuchenną itp taniej (sam nie sprawdzałem, jakie ceny, bo dla mnie to trochę za wcześnie...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 06.02.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Uda mi się na chwilę wpaść, około 14 tej Tymczasem!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 06.02.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Wychodzę z domu i okrężną drogą zdążam do Lolka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 06.02.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Świetnie Do zobaczenia w Lolku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts