ckwadrat 07.02.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 I popatrzecie, na nasze spotkanie nie przyszła? To chyba obraza majestatu i skandal... W niedzielę to już chyba w Izraelu była. No ale w końcu do mnie przyleciała . Popatrzyła z góry i dalej poleciała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 07.02.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Cieszę się, że chociaż mogłem Was poznać, bo o pogadaniu to raczej trudno mówić.... , ale myślę, że jeszcze będzie okazja....i wtedy forum wygra, poza tym imieniny (nawet Teściowa obchodzi )raz w roku, a urodziny to dopiero jesienią, więc może jakoś się uda... Mam nadzieję Sorki za szybkie zniknięcie, trochę zazdroszczę Wam tego posiedzenia, no ale na początek dobre i to.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 07.02.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Serdeczne dzięki za miłe spotkanie, Junior po tych wszystkich atrakcjach padł zaraz po wejsciu do samochodu, mam nadzieję że na następne spotakie też nam się uda przybyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.02.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 fripp - musisz nam wysłać kalendarium wszystkch uroczystości rodzinnych, żebyśmy mogli następne spotkanie dopasować do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 07.02.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Maluszek napisała: fripp - musisz nam wysłać kalendarium wszystkch uroczystości rodzinnych, żebyśmy mogli następne spotkanie dopasować do Ciebie hmmm a mogę od siebie zacząć?(mam najszybciej), bo Junior już miał, 19.01, a 1/2 dopiero po mnie...stopniowo mogę dorzucać, dziadki to dopiero jesienią grożą -zbiorowo To by było tak, urodziny 24.02 imieniny 12.03 Trzymajcie się i nie chorujcie, wirtualne aspirynki Wam posyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 07.02.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 i tu sie przywitam jako nowa:) wypada przecież domek w gminie babice ma byc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.02.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 fripp - znaczy się, że 24 świętujemy Twoje urodzinki Fajnie Koniecznie tego dnia musisz do kawiarenki i herbaciarni zawitać to razem poświętujemy przeszkadzajka - witamy w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 07.02.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 no to zapraszamy Przeszkadzajkę do grupy Stare Babice - jest nas tam więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 07.02.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 W kawiarni to mnie jeszcze nie było . Zwykle jednak w pracy na forum nywam, w domu duuuużo zajęć- w pacy też, tyle,że łatwiej o podzielność uwagi,niż przy dziecku i żonie, a jeszcze do tego do szkoły pojszłem na stare lata.... A te urodziny, to nie przyjmuję do wiadomości, że już tyle mam...cholerka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 07.02.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Troszkę mniej zadowolona była żona (za zimno i nawdychała się dymu papierosowego)... No, ale może nie wpłynie to niekorzystnie ciążę.. To prawda, na przyszłość to taka nieśmiała prośba dla kochanych nikotynistów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 07.02.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Prepraszam Ja tylko dwa i dmuchałam w drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 07.02.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Teraz bardzo modnie jest nie palić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Może wypróbują ci co mają taką potrzebę... Ja nigdy nie paliłam i uważam, że to troszkę nie fair "dmuchać "przy niepalących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 07.02.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 łoj to grupa babicka tyż jest:) bo ja sirotka nie dojrzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 08.02.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Jest, jest i jak już się sama przekonałam ona jakoś działa, w odróżnieniu od łomiankowskiej. Tam wszyscy śpią lub już zbudowali i nie biorą udziału w zabawach komputerowych. Jest parę innych możliwości.................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.02.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Teraz bardzo modnie jest nie palić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Może wypróbują ci co mają taką potrzebę... Ja nigdy nie paliłam i uważam, że to troszkę nie fair "dmuchać "przy niepalących Osobiście wolę jak się nie pali, ale w knajpach w Polsce to jest niemożliwe.. Na zachodzie jakoś to zorganizowali. Ale nie chcę dyskryminować palaczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 08.02.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 kze Pytanie retoryczne : Czemu palacze dyskryminują niepalących.???? My nikogo nie trujemy................................... A swoją drogą to ja nie znoszę po powrocie z jakiejś imprezy obwąchiwać się i wrzucać wszystkich ciuchów natychmiast do prania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.02.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Ale są także palacze, którzy jak palą w towarzystwie to odejdą sobie na boczek, żeby nie przeszkadzać niepalącym. Ja sama nie palę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 08.02.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Fajnie że spotkanie się odbyło. Może na następne się załapię No i liczę mocno na marzec w Muratorze. Mam pytanie z innej beczki, czy może znacie i możecie polecić jakiegoś doradcę podatkowego, albo biuro rachunkowe (centrum i okolice ), które zinterpretuje mi przepisy? Liczę na waszą pomoc, bo już nie wiem gdzie się udać. Pozdrawaim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.02.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 kze Pytanie retoryczne : Czemu palacze dyskryminują niepalących.???? My nikogo nie trujemy................................... A swoją drogą to ja nie znoszę po powrocie z jakiejś imprezy obwąchiwać się i wrzucać wszystkich ciuchów natychmiast do prania. Ja też nie znosze jak po imprezie ciuchy śmierdzą dymem. Tylko, że ja na takim spotkaniu muratora (grupy) byłem pierwszy raz, więc nie chcę nikomu niczego narzucać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 08.02.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Mam pytanie z innej beczki, czy może znacie i możecie polecić jakiegoś doradcę podatkowego, albo biuro rachunkowe (centrum i okolice ), które zinterpretuje mi przepisy? Liczę na waszą pomoc, bo już nie wiem gdzie się udać. Pozdrawaim. To zależy w jakim zakresie, ale polecić moge. Zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts