Jagna 23.02.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Ja chciałam tylko powiedzieć,że pierwsze spotkanie warszawskiej grupy miało mijesce właśnie na polanie w Roztoce. Głosuję za powtórką. Popieram, popieram I nadal zapraszam do nas, ale teraz przez dwa kolejne weekendy mam zjazd, więc na razie odpadam. Ale jak już się wyszalejecie na Spotkaniu Forum, to może zrobimy swoiste poprawiny w węższym gronie?...co?...ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.02.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Jagna - pewnie, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 25.02.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Ale jak już się wyszalejecie na Spotkaniu Forum, to może zrobimy swoiste poprawiny w węższym gronie?...co?...ok? No tak, chcesz Jagna żeby u Ciebie było spokojnie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 25.02.2005 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Witajcie po urlopie!Tylko chwile mnie nie było a tu cała strona postów do przeczytania.Ja tez jestem za spotkaniem w węższym gronie, podajcie tylko dzień i godzinę, pakuję Juniora i lecę. A dla tych co szukają kogoś do wykończeń podaje namiarP.Tytus 0 607 245 669 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 25.02.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Witajcie po urlopie! A dla tych co szukają kogoś do wykończeń podaje namiar P.Tytus 0 607 245 669 A jakiego typu wykończenia robi pan Tytus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 26.02.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 Witajcie po urlopie! A dla tych co szukają kogoś do wykończeń podaje namiar P.Tytus 0 607 245 669 A jakiego typu wykończenia robi pan Tytus? To ja sie przyłączę do pytania o wykończenia, wykańczania itp I mam jeszcze jedno pytanie będących na etapie wykończeniówki. Zadałem je na forum wymiana doświadczeń, ale tam nie zawsze panuje ruch, stąd wolę tu się powtórzyć. Razem ze wstawieniem okien planuję również drzwi zewnętrzne. Obawiam się jednak, że mogą one zostać uszkodzone przez ekipy, które będą przez nie jeszcze setki razy przechodzić. Teraz mam drzwi zbite z desek i z kłódką, ale myślę o czymś solidniejszym. Jakie mieliście pomysły na drzwi zewnętrzne na czas budowy? Wstawialiście np tańsze? Czy wstawienie drzwi tymczasowych nie powodowało później problemu z zainstalowaniem ościeżnic drzwi docelowych? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 27.02.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 Drodzy stoliczanie, ja z innej beczki (mieszkaniowej) kiedyś, przed kilkoma laty interesowaliśmy się mieszkaniem w Centrum w okolicy Dworca. Z ulic Złota, Chmielna i okolicznych pochodziło 4-5 ogłoszeń. Teraz patrzę w Trader i oczom nie wierzę: 200-300 ofert sprzedaży mieszkań!! na każdej z tych ulic. Jest jakiś powód szczególny, gdy chodzi o Centrum, czy to może ogólna tendencja ?? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 27.02.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 A dla tych co szukają kogoś do wykończeń podaje namiar P.Tytus 0 607 245 669 Pan Tytus robi prawie wszystko od tynków przez glazury po parkiety,jego firma jest od 1993 na rynku i ma kilka ekip, ostatnio nawiązaliśmy z nim współprace firmowo i musze przyznać że jestem zadowolona, już zaczynamy rozmowy na temat naszego domku, widziałam kilka jego prac i jest naprawdę ok pozdrowionka Jakie mieliście pomysły na drzwi zewnętrzne na czas budowy? my w pierwszym domu zabezpieczyliśmy drzwi folią bąbelkową i płytą pilśniową , zdało egzamin pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 28.02.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 No i już wróciłam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale było super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Młody nauczył się jeździć. Skręca, hamuje i jeździ sam na wyciągu !!!!!!!!!!!!!!!!! I zdobył złoty medal w kategorii : rocznik 2000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem dumna i blada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 28.02.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 No i już wróciłam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale było super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Młody nauczył się jeździć. Skręca, hamuje i jeździ sam na wyciągu !!!!!!!!!!!!!!!!! I zdobył złoty medal w kategorii : rocznik 2000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem dumna i blada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratulacje Opalona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 28.02.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Drodzy stoliczanie, ja z innej beczki (mieszkaniowej) kiedyś, przed kilkoma laty interesowaliśmy się mieszkaniem w Centrum w okolicy Dworca. Z ulic Złota, Chmielna i okolicznych pochodziło 4-5 ogłoszeń. Teraz patrzę w Trader i oczom nie wierzę: 200-300 ofert sprzedaży mieszkań!! na każdej z tych ulic. Jest jakiś powód szczególny, gdy chodzi o Centrum, czy to może ogólna tendencja ?? pozdr. Mieszkam w centrum i niezauważyłam jakiejś tendencji przesiedleńczej. Fakt faktem, że wiele biurowców się buduje i może to ludzi zniechęca (tłumek), nie ma gdzie parkować, może teraz centrum wyprowadziło się na obrzeża Warszawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 28.02.2005 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 No opalona !!! Młody też ,mimo kasku i gogli na nosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 28.02.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Badi, gdzie byliście we Włoszech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 01.03.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 W Tonale. Było bardzo fajnie i ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 02.03.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 My byliśmy w Presolanie, było super tylko śnieg nie dopisał, na szczęscie na stokach sypali więc można było poszaleć, a słoneczko było takie że teraz mam całą twarz w piegach ( tak się niestety opalam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.03.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 W kampinosie. Dokładnie w Sowiej Woli. Na drodze z Leszna do Błonia wpadłem w dziurę a jechałem niecałe 60 km/h bo było ślisko. Dojechałem do Błonia a dalej już na zapasie. 60km na śliskiej nawierzchni?? To ty kaskader jesteś jak z taką prędkością po lodzie jeździsz... A policję wezwałeś? Jesli nie to zapomnij o uzyskaniu odszkodowania od Gminy (lub kogo jest ten kawałek drogi w której była dziura).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 03.03.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Niezłe rajdy po Kampinosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 03.03.2005 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Niezłe rajdy po Kampinosie ...to się dopiero zaczną, jak zamieszkamy . Ja planuję: rajdy piesze, na rowerku, na biegówkach, na quadzie, no i w jakiejś małej, taniej terenówce . Acha, byłbym zapomniał o kosiarko/odśnieżarce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 03.03.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 A gdzie po Kampinosie mozna jeździć terenówką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polozna 03.03.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 tak na serio to kiedyś takie wydmy do jazd wyczynowych różnym sprzętem to były w Cybulicach. ale nie wiem jak jest dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts