badi 11.03.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Już mam chyba OK w kompie. Nic nie robiłam .................... Może taka uroda ??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 12.03.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Warszawiaków zasypało ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 14.03.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Szukam niedrogiego sklepu (hurtowni) elektrycznego coby nabyć osprzęt elektryczny - gniazdka, włączniki, oprawki halogenowe itp. Może macie jakieś godne polecenia namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 14.03.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Witam! Proszę o pomoc: poszukuję ekipy do budowy domu (Białołęka).Start budowy planuję na czerwiec - więc czasu zostało mało. Jeżeli ktoś ma namiary na sprawdzoną i solidną ekipę to bardzoproszę o przekazanie. PozdrawiamRafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelko 15.03.2005 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Do ckwadrat: Ja korzystam z dwóch hurtowni: - hurtownia elektrotechniczna SPPFKO w Ożarowie na tyłach stacji BP - hurtownia Onninen w Ożarowie przy ul. Poznańskiej (jadąc od Warszawy po prawej stronie 100m za basenem). Onninen jest czasami wygodniejszy, bo samoobsługowy (można spokojnie obejrzeć zanim kupisz), ale ciut droższy - trzeba się targować twardo. Hurtownia SPPFKO nadaje klientowi stały rabat i potem bez problemu masz taniej, ale oni mają swoje typy np. lubią Moellera a nie kupisz u nich elementów Hagera. Po prostu oferują głównie to na co mają duże prowizje. No i jeszcze Onninen jest nieczynny w soboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 15.03.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Też tam podjadę............................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 16.03.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Dzięki Pawelko! Na pewno odwiedze te hurtownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 16.03.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 UWAGA,UWAGAOddam w dobre ręce całą masę miesięcznikówCztery KątyDom i WnętrzeLadny DomSalon i SypialniaŚwiat łazienek i KuchniMuratorRezydencjeVillaElle DecorationWerandaM jak Mieszkanie Kasiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniska 17.03.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Kasiorek, jesli aktualne to ja się z chęcią zaopiekuję częścią "czterech Kątów' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 17.03.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Kasiorek Profesję zmieniasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 17.03.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Nie ,profesji nie zmieniam ale już nie muszę szukać inspiracji w gazetach,a wszystkie gazety mam poukładane w kartonach i stwierdziłam że jeśli do nich nie zaglądam to po co mi zawalają pokój. moniska wszystkie Cztery Kąty są już Twoje,napisz do mnie na priv to się umówimy W dalszym ciągu czekam na chętnychna całe tony inspiracji gazetwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 17.03.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 A to ja bym się chetnie pisała na Rezydencje, Ville i Werande.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 17.03.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Luśka,napisz do mnie na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerhasser 17.03.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Kasiorek, widzę, że to niejako odłam pięknej akcji z książkami "Podaj dalej"..chętnie pożyczę od Ciebie "Ładne Domy", "Muratora" i "Elle Decoration".Fajny pomysł oddać dalej zamiast palić w piecu. A nawet magazyny sprzed lat są bardzo wartościowe dla tych co wciąż są na etapi zbierania informacji i inspiracji.Z góry dzięki i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 18.03.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Z tym niezaglądaniem to Kasiorku masz rację.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.03.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 UWAGA,UWAGA Oddam w dobre ręce całą masę miesięczników Cztery Kąty Dom i Wnętrze Ladny Dom Salon i Sypialnia Świat łazienek i Kuchni Murator Rezydencje Villa Elle Decoration Weranda M jak Mieszkanie Kasiorek To widzę, że ładna kolekcja zebrała się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.03.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 UWAGA,UWAGA Oddam w dobre ręce całą masę miesięczników Cztery Kąty Dom i Wnętrze Ladny Dom Salon i Sypialnia Świat łazienek i Kuchni Murator Rezydencje Villa Elle Decoration Weranda M jak Mieszkanie Kasiorek To widzę, że ładna kolekcja zebrała się.. Ale i powoli się rozchodzi... Luśka przytargała dziś chyba ze trzy siaty tego towaru. Ale przynajmniej mam spokój, bo siedzi nad lekturą i jest nieobecna duchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.03.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 UWAGA,UWAGA Oddam w dobre ręce całą masę miesięczników Cztery Kąty Dom i Wnętrze Ladny Dom Salon i Sypialnia Świat łazienek i Kuchni Murator Rezydencje Villa Elle Decoration Weranda M jak Mieszkanie Kasiorek To widzę, że ładna kolekcja zebrała się.. Ale i powoli się rozchodzi... Luśka przytargała dziś chyba ze trzy siaty tego towaru. Ale przynajmniej mam spokój, bo siedzi nad lekturą i jest nieobecna duchem To przynajmniej masz troszkę spokoju.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekg 20.03.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Hej, Gdzie w Warszawie lub okolicach jest możliwie duży dach pokryty dachówką Esówka-Holenderka lub zwykła Holenderka, kolor naturalnie czerwony, z firmy Koramic/Wienerberger? Chyba ładna, niedroga, lekka producent typ 1 szt masa szt/m2 cena masaKoramic Esówka-Holenderka1 szt: 2,93 zł, 3,0 kg, szt/m2: 16,2; cena 1m2: 47; masa/1m2: 48,6 Gdzie jest do zobaczenia / kupienia dachówka w kolorze naturalnie czerwony i żółty – taki popielaty przechodzący jeden w drugi kolor, jak tu:http://www.domywstylu.pl/projekt_widoki.asp?id=407&ver=CE pozdrawiam, m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 22.03.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts