Maluszek 30.03.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 a zwłaszcza, że w tym czasie pod namiotem ogranizowana jest imprezka dla dzieci więc my dorośli będziemy wolni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 30.03.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Kiedyś już pytałem, ale od tego czasu mogły powstać w Grupie nowe doświadczenia: czy ktoś może polecić sprawdzoną ekipę do ułożenia kostki granitowej, potrzebuję na kwiecień-maj 2005, jakieś 80 m kw.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 30.03.2005 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 To ja też chętnie się dowiem o brukarzy............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 31.03.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Ja też przyłączam się do prośby o brukarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.04.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 A cuż to tak cicho na naszym watku? Od 30.03 nikt nic nie zamieścił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 06.04.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 co do brukarzy to nam kładł Pan Robert z ekipą, i jesteśmy zadowoleni zainteresowanych zapraszam na priv, Czy spotkanie 17 jest aktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.04.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.04.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Co mało się dzieje w naszym forum... Inne miasta nas wyprzedzają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 06.04.2005 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 sorry, jakos nie mam nastroju. Dzisiaj trochę popisałam bo znowu mam zapalenie oskrzeli i zwolnienie, więc siedzę w domu 17 na pewno będę. ale ogólnie to zaczynam zastanawiać się nad rolą Forum w moim życiu. Już od jakiegoś czasu wiedziałam, że poświęcam mu za dużo czasu kosztem czasu dla synka. Teraz nabrało to jeszcze większego znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 06.04.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Trzeba tu czasem zajrzeć................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 06.04.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 I podgonić liczbę postów.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 06.04.2005 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.04.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 sorry, jakos nie mam nastroju. Dzisiaj trochę popisałam bo znowu mam zapalenie oskrzeli i zwolnienie, więc siedzę w domu 17 na pewno będę. ale ogólnie to zaczynam zastanawiać się nad rolą Forum w moim życiu. Już od jakiegoś czasu wiedziałam, że poświęcam mu za dużo czasu kosztem czasu dla synka. Teraz nabrało to jeszcze większego znaczenia. Życzę zdrowia! Na pewno nie poświęcasz za dużo czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 07.04.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Witaj Grupo Warszawska! Wczoraj zacząłem (wreszcie) budowę, w Miedzeszynie - to jeszcze Warszawa w związku z tym: ma ktoś do sprzedania używane deski?? - potrzebuję do szalunków itp chętnie przyjmę ziemię z wykopu (np na piwnicę) - najlepiej za jakieś 2 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 08.04.2005 02:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2005 To już wiemy Abromba dlaczego masz dużą sypialnie! Znowu biedaku jestes chora? Zdrowiej szybciutko bo do spotkania mało czasu zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 10.04.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Gdzie jesteście warszawiacy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.04.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 A tu jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 10.04.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Witam grupę, niedzielne popołudnie,po własnoręcznie przygotowany obiadku mozna troche "popracować".Przeglądając Wasze posty niektórym z was rośnie juz więzba,u innych pną sie mury,więc pewnie pojawi się temat dachu! A jeśli dach to zapraszam Tych,którzy nie byli jeszcze do naszej firmy Dachlux.Tam możemy sie spotkać osobiście,porozmawiać na temat dowolnego pokrycia dachowego oraz wykonawstwa.Wiadomo mi,iż pewne osoby z forum już nas odwiedziły.Może podzielicie się swoimi opiniami na temat jak nasza oferta wyszła wobec konkurencji????? Pozdrawiam Michał Dąbrowicz doradca techniczny firmy Dachlux 0 608 475 793 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 10.04.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 To już wiemy Abromba dlaczego masz dużą sypialnie! Znowu biedaku jestes chora? Zdrowiej szybciutko bo do spotkania mało czasu zostało Nulla, strzał w dziesiątkę! Bo moja sypialnie rzeczywiście dlatego ma mieć 25 metrów, żeby był to pokój do zalegiwania podczas choroby- taki i z fotelem i z telewizorem i miejscem na czajnik bezprzewodowy, żeby nie schodzić ciągle do kuchni... Ja się chyba z jakimś defektem immunologicznym urodziłam - ciągle mam jak nie anginę to grypę lub zapalenie oskrzeli. A może to mieszkanie w centrum Wwy mnie dobija? No ale za trzy tygodnie będę juz na mojej wsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.04.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 abromba - ja też jestem stary anginowiec ale od czasu jak się przenieśliśmy na naszą wieś jeszcze na anginę nie chrowałam (dopukać) a mieszamy już ponad rok czyli jest szansa, że choróbska Ci miną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts