Gość 21.02.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Witam sąsiadów, my już stan surowy zbudowalim a na grupie po raz pierwszy Niniejszym się melduję. Chyba jeszcze sezon się nie zaczął bo jakoś tak cichutko sądząc po ilości postów. Szukam dobrego dekarza - pewnie robili u Was specjaliści, których byście polecili ze spokojnym sumieniem. Mogę prosić o wsparcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwo_72 24.03.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Melduje się.....startuje za tydzień i mam stracha jak nie wiem! Buduje sama!!! bEDE POTRZEBOWAŁA DUŻO WSPARCIA!!!!! Juz zapisałąm sie na terapię tak na wszelki wypadek!!! Poźniej nie bede mieć czasu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.03.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Ho ho! od razu dla wnuków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.03.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 aż 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trolosa 29.03.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Jestem z Wawra, wykańczam domek, oczywicie nie może być za miło, ponieważ w ten weekend miałem WŁAMANIE i ukradli nam: piec ULRICH Kondensich KOMPRESSOR KO21 zasobnik ULRICH 140l umywalkę, kibelek podwieszany KOŁO VARIUS ... i narty czarne NORDICA może kto się do Was zgłosi, wštpliwe ale może mój numer 501165264 ku przestrodze powiem jak: wszystkie wkładki typu yale zostałe wyrwane, podobne atestowane sš równie dobre jak zwykłe (!), weszli drzwiami tarasowymi na odwiert nie dali rady więc wyłamali, miały antywyważeniowe okucia, jedno okucie wyrwało futryne drugie pękło. cisła zabudowa nikt nic nie słyszał, i to tak do dupy, oczywicie nie ubezpieczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.03.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Sk..y.Ochronę mieliście, alarm włączony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patras 29.03.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Witam Wszystkich,Mam pytanko czy ktoś może mi podać namiary na kierownika budowy ?? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwo_72 30.03.2006 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 WCZORAJ ZACZĘŁAM!!! Wjechały koparki sztuk 2, teren się ogrodził płotem tymczasowym, przygotowują podsypke pod droge wewnętrzną zeby od początku była utwardzona a nie błotnista, zdjęli humus i trochę pokopali pod 1 domkiem....ufff ale się narobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.03.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 iwo - to powodzenia Mam nadzieję, że wszystko Ci się uda Pisz od czasu do czasu jak Ci idzie budowa 4 domków - a może założysz dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwo_72 31.03.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Jak na razie załozylam dziennik budowy i mam kilka wpisów - np Kierownika budowu, geodety.... Oj dzieje sie dzieje!!!! Chyba jednak zaloze tu na forum swoj dziennik abym nie zapomniala jak to było (i jest) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzozo 05.04.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Witam na forum.Proszę Was jako stałych bywalców forum o radę dotyczącą okien. Przeczytałam kilka stron forum szukam dobrych okien. Mam pewne pojęcie na ten temat. Zwiedzanie sklepów z oknami, teraz to forum. Chcę wymienić okna w domu. Jest tego 14 sztuk. Ze względów finansowych zdecydowałam sie na plastikowe. Z odwiedzin w sklepach wybrałam cztery rodzaje Thermoplast, Decunick, Gealan i Veka. Boję się zaryzykować sporych pieniędzy wybierając nieznaną firmę. Na forum szukam okien zauważyłam kilku sprzedających. Czy ktoś z was miał z nimi kontakty, czy możecie ich polecić lub kogoś innego.Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwo_72 06.04.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 brzozo - mysle ze powinnas sie udac na forum "wymian doświadczeń" i tam oczytać. Ja niestey w kwestii okien plastikowych nic nie powiem bo zdecydowalam sie na drewniane:http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=2695 a co do mnie to ruszyło! oj dzieje sie dzieje. Juz mieliśmy pierwsze poprawki w projekcie i zmiana ław z 50 na 65 i 80 (w zaleznosci od domu.... Konstruktor sie zgodzil i dobrze bo alternatywa było kopanie paisku gliniastego an gkebokośc około 1,5 metra.... Jutro lejemy pierwsze fundamenty (pod pierwszym domem) - szlunki przygotowane, chudziak wysypany, papa poloona! Wio!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 15.04.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Informacja dla tych, którzy jeżdżą przez Wesołą trasą jak autobus 415 i robią ogródki: na odcinku między Zieloną a ośrodkiem MSWiA pod linią wysokiego napięcia zrobiono oczyszczenie z roślin spychaczem. Bez szkody dla przyrody można nawyciągać całe karpy wrzosu, borówki i trochę drzewek - niestety głównie sosenek i brzóz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syropinka 09.05.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 witam serdecznie !!! Ponieważ zaczynamy wykańczać segmencik w Ząbkach postanowiłam dołączyć do Was... i od razu zapytać o glazurnika... pewnie macie już doświadczenie i znacie przyzwoitych wykonawów łazienek itp. z góry dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bastek13 18.05.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Patrząc jak sprawnie organizuje się grupa wrocławska, proponuję to samo stworzyć wokół Warszawy. Zbierzmy się do kupy, aby w przyszłości zamiast tracić czas na poszukiwania wymieniać informacje odnośnie towarów, cen i usług. Co wy na to mieszkańcy Warszawy,Garwolina,Siedlec,Ostrołęki i wielu innych? witajcie, kończę budowę pod Pruszkowem, może się załapię do grupy ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 26.05.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Jeżeli bytność na grupie kampinowskiej nie przeszkadza (a w sumie i dlaczego miała by ? to zamelduję się i tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xwing 28.05.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Witam wszystkich A ja w Markach se bede budował więc chyba grupa warszawska jest mi najbliższa Jestem xwing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 03.06.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Witam wszystkich! Buduję dom z piwnicą, która ma mieć ściany lane z betonu. Potrzebuję pożyczyć szalunki na czas robót (lipiec). Google pokazuje gł. firmy, które produkują szalunki na budowy przy których mój domek to ziarnko piasku . Bedę wdzięczny za sugestie, gdzie można szukać szalunków systemowych, o rozmiarach i wadze dostosowanych do domków jednorodzinnych, żeby obyło się bez dzwigu , w okolicach Warszawy (najlepiej zachodnia część), w rozsądnych cenach oczywiście. Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patras 22.06.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Witam,a ja mam pytanie gdzie kupowaliście stal na zbrojenia?? Pozdrawiam,Patryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 12.07.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Witam, może macie do polecenia dobrego glazurnika? [Moi kolejni glazurnicy powyjeżdżali z kraju (jeden zrobił kotłownię i pojechał do Niemiec; drugi zrobił taras i pojechał do Włoch... ).] Dziękuję. Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts