gawel 02.07.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Witam! Mam prośbe, poszkuję wykonawcy wieźby dachowej na Tarchominie na cito , gdyż umówiony okazał się partaczem . Z góry dzieki za odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadziejS 04.07.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Do więźby i krycia: pan Wojtek (są z Mazur, ale robią w całej Polsce praktycznie)602 777 760 Jest dziwnie małomówny ale robota się im w rękach pali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RybciaFiga 05.07.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Kochani budujący, proszę o kontakt do dobrego i w miarę taniego hydraulika! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rosomaki 14.07.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 czy macie może jakiś aktualny w miarę namiar na dobrą, żyzną ziemię do ogrodu i oczywiście nie kosmicznie drogą... szukam kogoś w okolicach Puszczy Kampinoskiej - tak od Łomianek do Leszna by wchodziło w grę jeżeli chodzi o dowożenie. serdecznie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomeckianin83 20.07.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Odsprzedam deski szalunkowe ok 5 m3 Warszawa Wawer tel.502-848-713 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
puchy69 23.07.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Pytanie, jak wszyscy.Szukam sprawdzonego hydraulika do położenia nowej instali CO (8 punktów) i zrobienia zamkniętego obiegu ciepłej wody.Instalacją do połozenia w istniejącym domu (Warszawa- Sadyba). Nie obejdzie sie bez bruzdownicy:)Z góry dziękuje za namiary, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liseczek 24.07.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Witam Jestem całkowicie nowy na forum więc i pytanie jak od nowicjusza;) Zamierzam kupić projekt domu APIS 3. Widzę że projekt jest w miarę popularny. Chciałbym również zobaczyć wykonany projekt na włsne oczy. Jak rónież podyskutować z budowniczymi. Czy jest w grupie ktoś kto powyższy projekt buduje lub zbudował? Proszę o kontakt Liseczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapinek 28.07.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Witam, Mam do sprzedania:1. stemple budowlane sosnowe ok. 130 szt. dł. 2,93m-2,97m. Używane tylko raz! Cena: 4 zł/szt.2. 50 szt. (1 paleta) bloczka keramzyt.-.bet. do stropu Teriva. Cena: 3 zł/szt.Lokalizacja: WiązownaOdbiór we własnym zakresie.tel. 0 608 058 488Pozdrawiam serdecznie,Paweł Nowocień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wozniak28 31.07.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Witam, Mam do sprzedania 11 palet Max 220 firmy Wienerberger - 1100 szt.7,5 palet U 220 tej samej firmy - 900 szt.Więcej wiadomości na priva Pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Birdo 03.08.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Jeśli ktoś z Was potrzebuje dobrego alarmu, to z całą odpowiedzialnością polecam forumowego Zbycha Bardzo rzeczowy człowiek, a do tego punktualny i słowny. Od roku korzystamy z alarmu i jest rewelacyjny! Niedawno mieliśmy próbę włamania i dzięki alarmowi Zbycha skończyło się jedynie na podrapanym oknie Jedyny minus, to czas oczekiwania na usługi ZBYCHA, ale to akurat rozumiem. Trzeba by go sklonować, żeby u każdego klienta mógł być "na już" Jak patrzę na alarmy u rodziny i znajomych, to zapewniam, że warto poczekać na Zbycha... To w zasadzie jedyny fachowiec z forum, z którego usług korzystałam, ale jeśli inni pracują równie doskonale, to żałuję, że nie skorzystałam z ich usług Pozdrawiam Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyrozaur 06.09.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 poszukuję spawacza do wykonania stalowych ram konstrukcji dachu. może ktoś dysponuje namiarami lub mógłby polecić... pozdrawiam Krzysiek nie moge znaleźć tel, ale facet ma warsztat ślusarski w Olszewnicy starej, jadąc w strone chotomowa po lewej stronie. Ja ostatecznie zrezygnowalem z konstrukcji stalowych(przerojektowalem), ale dwa razy bylem u goscia i rozmawialem. Konkretny rzeczowy i sympatyczny. Moze wykonac konstrukcje, przywiezc i zmontowac. Chyba ta pomoc to już spóźniona będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pogor 15.09.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 poszukuje dobrego , niedrogiego, dzwigu 10 tonowego - warszawa i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mezar 30.09.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 poszukuję spawacza do wykonania stalowych ram konstrukcji dachu. może ktoś dysponuje namiarami lub mógłby polecić... pozdrawiam Krzysiek polecam http://www.zumi.pl/107758,Stafil._Tadeusz_Filipiak,Lomianki,firma.html u mnie przygotował i pospawał na dachu 2 ramki stalowe o łącznej wadze 1700 kg w ciągu 5 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavulon 09.10.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Odsprzedam garnki ceramiczne wienerberger-a 62,5x23 38szt. Wszystkie cale 150zl. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ss_michal 28.10.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 witam, mam do sprzedania 27 worków (25 kg) cementu 1 klasa portlandzki worki do odebrania w sulejówku, bardzo atrakcyjna cena 693 022 189Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 28.10.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 poszukuję do wynajęcia mieszkania dla pracowników z mojej firmy. Okres ok. roku. Jakby ktoś coś wiedział to dajcie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.11.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Witam! Czy ktos z Was moze ma kontakt do hydraulika z Nowego Dworu Mazowieckiego Pana A. Boraczynskiego??? Robi tez na terenie calej Warszawy... Ostatnio byl w szpitalu, po czym kontakt z Jego komorka sie "urwal" - "nie ma takiego numeru. Podejrzewam, ze cos musialo sie stac z Jego komorka i nie ma juz starych kontaktow, bo to porzadny gosc, odezwal by sie jakby mial do nas kontakt. Jesli ktos ma nowy kontakt to bede wdzieczna za podanie go na PW. Dziekuje i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grer 02.11.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Witam,szukam sprawdzonej ekipy do ogrodzenia (z klinkieru albo bloczków betonowych + przęsła). Będę wdzięczny za podrzucenie jakichś namiarów. Z góry dziękuję!Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pogor 03.11.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Do więźby i krycia: pan Wojtek (są z Mazur, ale robią w całej Polsce praktycznie) 602 777 760 Jest dziwnie małomówny ale robota się im w rękach pali. potwierdzam, u mnie też robił i więżbe i krycie dachu, jestem bardzo zadowolona, uwineli sie bardzo szybko, jak to mówili moi "wszystko widzący sąsiedzi" świt ich przyganiał na dach i noc zganiała. Nie straszna im była ani pogoda ani nie zbyt komfortowe warunki lokalowe. polecam w 100 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 17.11.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Witam, Muszę kupić szybę do kominka (płaska, ale raczej nietypowy wymiar i chciałem tzw. samoczyszczącą) - czy zna ktoś może w warszawie lub okolicach miejsce, gdzie takowe cudo można nabyć? Pozdr.wb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts