Grabek 27.05.2002 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2002 ckwadrat - zajrzałem na twoją stronę - fajna chata.Ja mam już cały album zdjęć, bo na każdym etapie trzaskam kliszę , a później ogladam i wspominam z usmiechem. Na jakim jesteś etapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 27.05.2002 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2002 Jestem na etapie przeróbek gotowego projektu u architekta, a zatem na samym początku, albo jeszcze wcześniej PS. Założyłem nowy, "technologiczny" wątek w Sondażach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 27.05.2002 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2002 Hej, Byliśmy w niedzielę późniejszym popołudniem, ale i tak zaglądałam ludziom w oczy, że może....jakaś telepatia....bo przecież nikogo z Was w życiu nie widziałam Włóczyliśmy się między dachówkami, schodami a grzejnikami (to za wcześnie na nasz etap Widział ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.05.2002 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2002 Ja widziałam w zeszłym roku w Jankach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 28.05.2002 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2002 Hej.Jestem podobnie jak ckwadrat na etapie uzgadniania projektu. Jest to projekt indywidualny, ale oparty na typowym projekcie z katalogu.Buduję a raczej zamierzam budować jak tylko pozwoli pogoda w przyszłym roku. Ten pozostawiam sobie na załatwienie wszystkich formalności.Jak dotąd nie byłem aktywny w tym wątku, gdyż myślałem że nie mam z czym startować. Większość z Grupy Warszawskiej jest bardziej zaawansowana. Ale posty wysyłane przez ckwadrat sprowokowały mnie no i jestem z Wami (jeżeli można oczywiście).Byłem też na targach na Torwarze w piątek i sobotę przez większą część dnia. Żałuję tylko, że nikogo z Was nie poznałem.Może się wypowiecie kto był. A może co wzbudziło Wasze zainteresowanie.Ja obecnie intensywnie śledzę rynek i zbieram doświadczenia namiary na różne firmy itd. Dzięki temu mie miałem kłopotu z wyborem technologii budowy domu, rodzaju ogrzewania, kominów. Na targach natknąłem się na firmę oferującą więźbę dachową. Sprawdziłem ich w Internecie, jak równiez kilka innych z całej Polski. Pomimo, że są na miejscu ich kompleksowa oferta wydaje się interesująca. Ważne jest że dobrze impregnują materiał. Z grubsza wiem jaka dachówkę będę chciał mieć na dachu.Na razie zbieram ze wszystkich stron informacje o materiałach, aby nie trzeba było w pośpiechu dokonuwać wyboru w ostatniej chwili. Chociaż zdaję sobie sprawę, że i tak wszystkiego nie przewidzę.Jeszcze nie mam dobrej zaufanej ekipy budowlanej, która buduje z porothermu tak, aby nie trzeba było nic poprawiać.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 28.05.2002 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2002 krzysztofh: gdzie zamierzasz budować, bo mam ekipe naprawde super i niedrogą. A tak w ogóle to chyba wkrótce czas na kolejne spotkanie bo mamy nowych w klubie, z którymi jeszcze nie pieklismy kiełbasy i pysznych dziubinych skrzydełek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.05.2002 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2002 Tak, tak....kiełbaski. To gdzie i kiedy. Niech się "nowi" wykazą inicjatywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 28.05.2002 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2002 Spokojnie z tymi skrzydełkami, bo mnie Piotrek w końcu do garów zapędzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 28.05.2002 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2002 Podczas tej burzy naszło mnie takie pytanie:Co ma zrobić pan dźwigowy jak go złapie burza, a on biedzaczysko siedzi sobie ładnych parę pięter nad ziemią???? To mnie już dręczy od paru dni.Czasem mam takie pytania..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bordoś 28.05.2002 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2002 Zamknąć oczy i czekać na "oświecenie" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 28.05.2002 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2002 A zastanawiałaś się co on robi jak mu się zachce .... A to zdarza mu się codziennie! Niebezpiecznie pod tymi dźwigami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 28.05.2002 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2002 o potrzebach tez myslalam... pewnie pampers... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bordoś 28.05.2002 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2002 Albo parasol dla tych na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 28.05.2002 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2002 Działkę mam niewielką ale blisko. Podlegam pod gminę Wawer a mieszkam obecnie na Gocławiu czyli rzut beretem od działki.Jutro się odezwę bo mam sporo pracy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 28.05.2002 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2002 Naste pne spotkanie mialo mieć miejsce po wschodniej stronie Wisły.... Co na to "nowi" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 29.05.2002 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2002 EMPodaj mi proszę namiary na Twoją firmę (na priva oczywiście)Dzięki.Co do spotkania jestem za, ale przyznam, że rzadko bywam w różnego rodzaju lokalach i brak mi doświadczenia gdzie można by się spotkać, tym bardziej na grila, ale jak dojdzie do spotkania obiecuję karkówkę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 29.05.2002 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2002 Mnie wszystko jedno: jak będę spływać Wisłą, to wyskoczę na prawo lub na lewo A są jakieś konkretniejsze namiary, czy będziemy się szukać między Sandomierzem a Tczewem? Jagna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 29.05.2002 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2002 Oczekujemy inicjatywy od prawobrzeżnych skoro juz były takie głosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pacul 29.05.2002 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2002 Ale żeby było przy trasie E-30.Pozdrawiam wszystkich i ... już mnie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.05.2002 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2002 Paaaaaacuuuuul, stoj, gdzie lecisz. Zaniedbujesz nas ostatnio Kochani, ustalcie cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts