ckwadrat 24.06.2002 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 Dziuba - tą mafią to chyba wszystkich wystraszyliśmy. Nikt tu nie zajrzał od piątku... wstyd mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 24.06.2002 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 No to powiedz, że biznes rodzinny zakładasz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 24.06.2002 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 Zeby Was uspokoic to zagladam.A jak juz ktos jeszcze zerknie,to polecam mu artykul w jednym z konkurencyjnych dwumiesiecznikow\dzisiaj kupilam nowy numer\pt;SILKA -PIASKOWIEC DLA KAZDEGO; ...;produkt wymyslony przez sama ziemie..;...poczatkowo tylko dla bogatych,teraz dla kazdego;Z piaskowca zbudowane sa Bialy Dom w Waszyngtonie, Luwr i Notre Dame,katedry w Kolonii i Ulm,a nawet Kosciol Mariacki.Cieszmy sie wszyscy prosilikowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 24.06.2002 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 Ja też zaglądam, a jeżeli chodzi o te słynne budowle to wydaje mi się że były wykonane z naturalnego piaskowca ciętegoz bryły.Silka to wymieszany piach z wapnem i wodą, umieszczony w odpowiedniej temp. w celu krystalizacji wapna i zespojenia materiału aby uzyskać pustak, cegłę, podstawowy element budowlany czy jak kto woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 24.06.2002 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 Nie z piaskowca tylko z cegly wpienno -piaskowej,ktora po udoskonaleniu technologi nazywa sie silikatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 24.06.2002 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 Przepraszam, miales racje,z piaskowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.06.2002 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 Budujecie z Silki czy jakiegoś "normalnego" silikatu? Sam też miałem chęć na ten materiał ale zrezygnowałem z powodu ciężaru, upierdliwej obróbki i drogiego transportu. I niczego więcej. A jak budujecie na klej czy zaprawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 25.06.2002 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2002 Ja myślę o drewnie. Bale albo kanadyjczyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rammadan 25.06.2002 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2002 Witam gorąco,buduję w okolicach Łomianek, czy znacie może jakiegoś porządnego i niepijącego przy pracy hudraulika (co. cwu. kocioł. szambo - słowem wszystko). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.06.2002 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2002 a wy co-macie rammadan wszyscy?? albo sie wystraszyliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.06.2002 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2002 Po prostu nie znamy porządnego i niepijącego, a jeszcze hydraulika to ho, ho..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bordoś 28.06.2002 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2002 O przepraszam ja znam i zdaję sobie sprawę, że to osobliwość i rzadki gatunek ale już pod ochroną i myślę, że będzie coraz częściej widziany na naszych budowach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rammadan 28.06.2002 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2002 Dziekuje za pomoc, juz znalazlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 01.07.2002 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2002 Ludzie, ale sie za wami steskniłam! No ale juz jestem i musze poodrabiac zaległości w czytaniu. Kiedy nastepne spotkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiek 01.07.2002 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2002 Anula, a myśmy w sobotę na odpoczynkowym spacerze (pakowanie, wyprowadzka, jeszcze nie wpadam w panikę...) widzieli Wasz dom. Bardzo fajnie wygląda, a okolica na oko też niczego sobie (mam nadzieję, że zołza-sąsiadka nie jest w stanie obrzydzić). I tak już blisko do końca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 01.07.2002 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2002 Dzieki! Mi tez sie podoba, chociaz prawde mowiac jechalismy znad tego morza z dusza na ramieniu co tez zastaniemy. Na szczescie wszystko ok. A do konca chyba nie tak blisko licze ze jeszcze okolo 100 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 01.07.2002 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2002 Anula, o spotkaniu to chyba cicho - wakacje... Ale troszkę odżył pomysł spotkania generalnego. Są jakeś propozycje w Łodzi ale odzew jest raczej mizerny. Może wniesiesz trochę nowej energii i nami zarządzisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winston 01.07.2002 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2002 Witajcie. Mam taka nadzieje , ze jeszcze w tym roku zacznę budowę w Mińsku Maz. Kto może zrobić mi projekt zagospodarowania działki potrzebny do wniosku o pozwolenie na budowę. Ile to może kosztować?Pozdrówko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 02.07.2002 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2002 Projekt zagospodarowania działki może zrobić architekt. Kosztuje od 300 do chyba 700 zł. Jeśli wprowadzasz zmiany do projektu gotowego domu zleć projekt zagospodarowania temu samemu architektowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 02.07.2002 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2002 Hej Warszawiacy gdzie zamawialiście beton (gruszka)?Jakiś telefon, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts