ckwadrat 10.07.2002 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2002 A tak a propos - jedzie kto teraz nad morze? My wyruszamy jutro na wariata (nie mamy umówionej kwatery), najpewniej do Dębek ale może do Karwii. Może jakieś spotkanie na plaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 10.07.2002 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2002 My też chcemy w te rejony jechać ale dopiero jak nam się uda zfinalować zakup działki... (czyli wersja optymistyczna za 1,5 tygodnia; wersja pesymistyczna... za rok? za dwa ? ) Tak na serio to chcemy jechać jaknajszybciej. Jak Was tam szukać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 10.07.2002 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2002 Gdzie szukać opala dam znać w poniedziałek, bo ja już w poniedziałek wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 10.07.2002 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2002 W sobotę będę na plaży, jeszcze nie wiem której ale to "te" rejony. Może Grupa Warszawska się na plaży spotka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 10.07.2002 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2002 Wygląda na to, że zdążymy się zobaczyć! Zbudujemy sobie domki z piasku! Będzie to na pewno najzdrowszy materiał pod Słońcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 10.07.2002 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2002 Ckwadrat dałam cynk na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 11.07.2002 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2002 Ciekawe, kiedy trąby powietrzne dojdą do nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 12.07.2002 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2002 Jechaliśmy wczoraj do Gdańska i żadnych trąb na szczęście nie było. Fakt, że troche pogrzmiało i pobłyskało. Pozdrawiamy z Helu! Pogoda super. 0 chmurek. Żar się leje. PS. Po drodze patrzymy na budowy. Na wybrzezu króluje beton komórkowy. Ceramiki jak na lekarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 12.07.2002 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2002 A to ciekawostak regionalna.Na Wybrzeżu zawsze w lecie chłodniej a w zimie cieplej... może dlatego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 14.07.2002 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2002 Trąb nie było ale po drodze do Gdańska pełno powyrywanych drzew. W drodze powrotnej dwa maluchy dały sobie "buzi"... Grupa Warszawska na plaży się odnalazła!!! :smile: Było słonecznie, wiało i dopiero dziś poczułam opaleniznę. No i znowu w dc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 14.07.2002 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2002 Na plaży !Pięknie Pięknie ! Mordki opalone i siłki nabrane do codzinnej walki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 15.07.2002 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2002 No mordki opalone, ale z tą siłą gorzej bo człowiek chętnie by jeszcze poplażował...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 15.07.2002 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2002 A ja już po 3 dniach na plaży mam dosyć. Tak się spiekłem, że ani siedzieć ani leżeć ani stać bo łysa glaca boli od tego słońca. Ale generalnie morze to jest to. Widoku spienionych fal i ich szumu nic nie jest w stanie zastąpić. Tak nam się spodobało, że oglądaliśmy już nawet działki w Karwi i okolicach ale niestety - ceny jak pod Warszawą . PS. Dziuba to ma zdrowie. Woda nie była najcieplejsza a pływała w wodzie jak foczka z helskiego fokarium PS2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pacul 16.07.2002 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2002 On 2002-07-15 23:56, ckwadrat wrote: A ja już po 3 dniach na plaży mam dosyć. Tak się spiekłem, że ani siedzieć ani leżeć ani stać bo łysa glaca boli od tego słońca. (...) Ckw-t, czy próbowałeś usiąść,położyć się lub stanąć,ale nie na głowie tylko na innych częściach ? Może wtedy przestanie boleć. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 16.07.2002 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2002 Dobrze, że nie z dziobarium. Woda BYŁA cieplutka!!!! Szkoda tylko, że byliśmy ograniczeni czasowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 16.07.2002 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2002 Pacul - nie chodzi o to, że głowa bolała mnie od stania, leżenia, czy siedzenia na niej ale od wystawiania na żarówkę, której w żaden sposób na plaży wyłączyć się nie dało... Jeśli myślałeś inaczej to chyba jesteś tak zaawansowany w jodze, jak starym mistrzom się nie śniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 16.07.2002 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2002 No to kiedy pokaz jogi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiek 16.07.2002 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2002 Gdy dzieckiem byłam i spędzałam wakacje z dziadkami, to mój dziadek stosował na łysinę chustkę, zawiązaną uroczo na wszystkich czterech rogach. No, ale może to nietwarzowe i lepsza joga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 16.07.2002 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2002 A dzieciątko za bardzo się nie spiekło???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pacul 16.07.2002 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2002 On 2002-07-16 12:27, ckwadrat wrote: ... Jeśli myślałeś inaczej to chyba jesteś tak zaawansowany w jodze, jak starym mistrzom się nie śniło. No cóż, ćwiczyło się co nieco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts