ckwadrat 06.08.2002 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2002 Tylko pamiętajcie, że u nas nie ma kibelka. Za potrzebą trzeba podejść lub podjechać kilkaset metrów w stronę Maców . Jest natomiast barakowóz i blaszany garaż, więc i przed deszczem jest się gdzie schować. Odpukać w niemalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.08.2002 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2002 to ja już wole sie schowac do samochodu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacha 06.08.2002 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2002 brrr, dopłynęłam z Ursusa do Marek, uf. Co do gril-terminu to ja bardziej sobota, ale w niedzielę mogę na pewno do godz. 14.30- jeśli spotkamy sie około 13 to nawet zamienię pare słów, wypije piwko, mnie pasuje . Opalko- Pan O. to niejaki Antoni Gawart tel. 7250048. No, to pa, przygotowuje sie psychicznie do powrotu do Ursusa przez remontowany most Grota-Roweckiego i zalano-zablokowana Wa-wę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.08.2002 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2002 no to zarezerwowałam w niedziele na godz. 12ale jest to warunkowa rezerwacja w zwiazku z zakazem wstepu do kpn. poniewaz dzisiaj spadlo duuuuzo deszczu , jest nadzieja, ze bedzie odwolany. potwierdzam w czwartek.gdyby sie okazało,ze jednak nie, to wtedy do nas. ta sama linia tylko troche blizej w-wy.wpisujemy sie na liste:-opal i c2 z potomkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 06.08.2002 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2002 Nie c2 tylko c^2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 06.08.2002 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2002 W niedzielę to Kampinos może być zamknięty chyba tylko z powodu zalania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.08.2002 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2002 nikt się nie zapisuje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 07.08.2002 02:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2002 Mogę już chyba potwierdzić, że jesteśmy sąsiadami... I zapraszamy w naszą stronę (w ramach kibelka ) A co do niedzieli to się musimy wstrzymać bo nagle nam się wyjazd z przyszłego tygodnia przesunął na ten. ALe miał być popołudniowy więc liczę, że uda nam się wstąpić chociaż na począteczek. Jeszcze będę potwierdzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 07.08.2002 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2002 Brawo! Super! Cieszymy się wszyscy - duzi i mali! Kiedy ruszacie z budową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 07.08.2002 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2002 Czy Warszawę tak zalało, że została tylko podgrupa KPN-owska??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 07.08.2002 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2002 reszta buduje a nie baluje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 07.08.2002 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2002 No tak, jak się chce pobalować na swoim to trzeba trochę bali poświęcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 07.08.2002 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2002 Ja czekam na powrót mojej zinformatyzowanej połowy, która się określi jakie ma plany co do weekendu.Ja wstępnie mówię TAK!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 07.08.2002 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2002 Z tą podgrupą KPN to niezły pomysł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 07.08.2002 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2002 Secesja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 07.08.2002 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2002 Czy jeszcze ktoś ZA ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 09.08.2002 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2002 Maco, jak założymy swoją grupę to na pewno łatwiej będzie się umówić na grila. Nie trzeba będzie wykonywać zbędnych rezerwacji, czekać aż ktoś łaskawie stuknie parę razy w klawiaturę żeby powiadomić czy będzie, czy nie. A ognisko - jak pisał opal - było przecież wstępnie zamówione. Zresztą Grupa Warszawska miała się też chyba spotkać na targach Muratora ale widać niektórzy mają do siebie za daleko. Jednym słowem zapraszam do klubu KPN - budujących i nie tylko w okolicach Kampinoskiego Parku Narodowego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 09.08.2002 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2002 To nie brzmi dobrze w Twojej wypowiedzi...Czy to znaczy, że zamiast ogniska Grupy Warszawskiej będzie grill klubu KPN u Was ?Ja tam się cieszę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 09.08.2002 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2002 Ja nic złego nie napisałem... Chyba nikogo nie obraziłem... Ale jak się coś we wspólnym interesie organizuje a potem 0 sygnału od potencjalnych zainteresowanych (z wyjątkami oczywiście) to można się wkurzyć. Na targach było podobnie - najpierw wielkie umawianie (wtedy jeszcze było umawianie...) a później pamiętam tylko nasze z opalem czekanie w "umówionym" miejscu i o "umówionej" godzinie. Zresztą, tak czy inaczej, dlaczego Klub KPN miałby nie powstać? Siłą rzeczy będzie pewnie mały ale mam nadzieję, że komunikacja w nim nie będzie szwankować... http://www.afternight.com/smiles/chatter.gif Zresztą w razie czego przerzucimy się na znaki dymne lub świetlne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 09.08.2002 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2002 Mogą być świetlne. Myśmy dzisiaj karczowali swoje pole i aż dziw bierze jak wyskie badyle i inne haszcza mogą wyrosnąć na ziemi nasypanej nie dalej niż 2-3 miesiące temu !To chyba raczej dobrze wróży dzieciom (panuje tam niewątpliwie dobrzy klimat wzrostowy...) !Teraz jest klar widok na Was ! [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Maco dnia 2002-08-10 10:24 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts