Anula 10.08.2002 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2002 Hej, mam nadzieje ze mimo secesji nie pozbawicie reszty grupy warszawskiej swoich osob! U mnie niestety sie pozmienialo, mam urlop przymusowy i stad moje dotychczasowe milczenie. To rozumiem ze z grila w niedziele nici? Nic to, kiedy skonczy sie kanikula na pewno cos sie uda zorganizowac. Moze nawet u nas jesli beda chetni. PozdrawiamAnula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 10.08.2002 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2002 Ja się z GW nie wyspisuję... A i Grupa kampinoska stoi dla wszystkich otworem - w końcu przyległości KPN to cała Wawa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 10.08.2002 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2002 To prawda, że w sezonie budowlano-urlopowym nie jest łatwo skrzyknąć jakąś większą grupkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 11.08.2002 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2002 Witam, czy przyjmiecie do grupki Warszawskiej jeszcze jednego "szaleńca" który za punkt honoru postawił sobie -nigdy w M ileśtam- tylko własny dom ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.08.2002 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2002 Kszynka bezalkoholowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.08.2002 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2002 Witaj Yacku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacha 13.08.2002 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2002 hallo opalki ckwadratowe,no i jak dojechała wam ta zagubiona ekipa ? jak obiecałam daję info o tartaku w Kampinosie , ceny : murłaty, krokwie, kantówka 550/m3, deska 420m3, impregnacja 20/m3, co do transportu trzeba podpytać, coś maja ale nie zna m cen. Vat na drewno u nich 22% i ni du du, nic do zrobienia.Baśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 13.08.2002 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2002 Bacha - niestety zrobili nas w bambuko... Opóźnili przyjazd o tydzień, czyli 3,5 tygodnia od wylania ław! Już chcieliśmy szukać nowych fachowców, ale chyba jakoś to przebolejemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 14.08.2002 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2002 helloooooczy wiecie cośs nt ubezpieczenia samego ogrodzenia???Rodzice zrobili sobie ogrodzenie, a w niedziele oglądaliśmy ślady czyjejś robótki... taka ładna siatka więc po co ktoś ma jej sobie nie zapie.......Ręce opadają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacha 14.08.2002 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2002 a to łobuzy !!!!! o ubezpieczeniu nic nie wiem, ale znajomy budowlaniec wyznaje moim zdaniem zdrową zasadę : Siatkę należy wbetonować parę centymetrów w podmurówkę i zanocować - pilnując co by nikt nie dmuchnął przed związaniem . Tylko to dla was trochę musztarda po obiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacha 14.08.2002 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2002 a to łobuzy !!!!! o ubezpieczeniu nic nie wiem, ale znajomy budowlaniec wyznaje moim zdaniem zdrową zasadę : Siatkę należy wbetonować parę centymetrów w podmurówkę i zanocować - pilnując co by nikt nie dmuchnął przed związaniem . Tylko to dla was trochę musztarda po obiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 14.08.2002 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2002 A ja bym podłączył pod 220V http://forum.gracz.net/Public/Images/Default/skull.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 14.08.2002 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2002 taaa to 220 też mi się podoba i wygłodniały pitbull za siatką??? koleżanka dostała radę od... Policji: zgarnąć parę "stojaków" sklepowych, do lasu, wpier.... i po problemie bo bać się już będą.... Ale czy to pomoże???? Trzeba będzie chyba zagadać z sąsiadami, aby mieli oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 17.08.2002 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2002 A czy ubezpieczenie budowy nie obejmuje ogrodzenia ?Na logikę wydaje mi się, że tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 26.08.2002 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2002 EM, please daj namiar na swojego parkieciarza bo mam do niego kilka pilnych pytań. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 27.08.2002 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2002 p. Kołodzieczyk 0 -606368825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 27.08.2002 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2002 dzięki, już myślałam że jak skończyłeś budowac to sie przestaniesz pojawiać ale na szczęście jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 02.09.2002 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2002 Wygląda na to, że ckwadrat i spółka rąbią Puszczę Kampinoską a reszta nic nie robi. W tym tygodniu mam dostać kwit o przyjęciu mojej budowy przez urząd. Postaram się zrobić na forum małe podsumowanie. Na dziennik jestem za leniwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 02.09.2002 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2002 Nie rąbią, nie rąbią, na razie powolutku zalesiają, choć z miernym skutkiem. W końcu do lasu mamy 200 m a sama działka to łyse pole, z wyjątkiem murów oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 04.09.2002 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2002 W końcu udało mi się wywołać zdjęcia z Warszawskiego grillowania w Kampinosie. Jak ktoś ma odpalony scaner to chętnie się umówię na scanowanie, lub jeśli ktoś chce odbitki??? Dajcie jakieś znaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts