ckwadrat 27.09.2002 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2002 Jak wszystkim przypasuje sobota, to może zdążymy jeszcze wpaść do Dolores... Dolores, jesteś? Anula, a Ty jesteś w weekend zupełnie odcięta od netu? Jak nie zdążymy się dogadać teraz to zostaw na priva telefon do siebie. A reszta towarzystwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 27.09.2002 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2002 W sobotę jeśli pogoda pozwoli to jestem na budowie i usiłuje ogarniac ten smietnik. W niedzielę kroi sie obiad u rodziny ale przed pora obiadowa z rozkosza podskoczę w Wasze rejony. Będę zaglądać tu w sobote wieczorem a mój numer wysyłam do opala. trzymajcie sie cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 27.09.2002 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2002 To może rzeczywiście niedziela przedpołudniowa ?Jakieś ciasto z kawusią na powietrzu ? Albo barszczyk czerwony z termosu i do tego krokieciki ? Możnaby się spotkać u nas a w drodze powrotnej wstąpić do dolores albo na odwrót. Dolores co Ty na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 27.09.2002 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2002 Ufff.... Udało się. Ostatnie 90 minut spędziłem na lekturze wątku. Od początku !!!!!! Teraz to już naprawdę nic nie wiem. Pamiętam tylko, że opal ma coś wspólnego z ckwardrat (kurcze - chyba nie namieszałem:smile:), EM to już sobie mieszka, alicjantka ma fajne okna (ale to chyba z innego wątku - już mi się wszystko miesza ) ... i to wszystko. Chyba muszę zacząć czytać od początku . A wszystko dlatego, że chciałem się dopisać to tak Szacownego Towarzystwa i chciałem Was wcześniej chociaż trochę poznać. Czy mój wniosek będzie rozpatrzony ? O tej porze to pewnie nie - zajrzę tu jutro wieczorem, po wizycie (gdzie - no jasne że na budowie ) Trochę o sobie: Jak kupowałem pierwszą działkę to byłem samotny Jak kupowałem drugą działkę (z pierwszą nie wyszło) to nie byłem samotny i miałem jedną żonę Jak zaczynałem budować to miałem jedną żonę i jedną córkę. Teraz mam dalej jedną żonę, za to dwie córki i syna ! (właśnie skończył miesiąc) Mój domek już stoi - w Chotomowie (na północ od Warszawy, niedaleko Legionowa). Stan surowy otwarty, dachówka na dachu, zakończone instalacje w ścianach i tynki. Z salonu mam widok na las - mmmm... , buduję już czwarty rok i mam nadzieję w przyszłym roku się wprowadzić. Jutro zaczynam rozkładać styropian do ocieplenia posadzki, w przyszłym tygodniu przychodzą hydraulicy od podłogówki a jeszcze w kolejnym ekipa od wylewki (mam nadzieję, że jeszcze nie będzie mrozów). Na tym koniec w tym roku. W zimę z żoną planujemy wybierać kafelki i inne takie "drobiazgi". Pozdrawiam WSZYSTKICH Adam Ps - no to jak będzie z tym moim podaniem o przyjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 27.09.2002 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2002 Maco, ckwadrat,Będziemy w sobotę około 13. Zapraszam. Podaję numer telefonu na priv. Chętnie zadzwonię do Was ale podajcie swoje numery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 27.09.2002 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2002 am - co tak późno? Na liczniku już 59 postów i dopiero się ujawniasz? W zasadzie to nie wiem, kto miałby Ci to podanie przyjąć, bo ostatnio tak się na warszawskiej porobiło, że więcej na niej gości niż gospodarzy. Ojcowie (i matki) założyciele poobrastali w piórka we własnych hawirkach i z surowizną lub tylko działkowcami przestali się zadawać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 28.09.2002 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2002 Adam, witamy witamy ! U nas podania same się zawsze rozpatrują POZYTYWNIE ! A jak komuś się nie chce to przyjmowany jest bez podania Ładna historia z Twoim domem ! Trzymamy kciuki, żeby mrozów nie było... ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 28.09.2002 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2002 Maco, ckwadrat - dzięki za przyjęcie. Pierwsza trema mi przeszła . ckwadrat - myślałem o wejściu do grupy już wcześniej, jednak jak zobaczyłem dlugość watku to zrezygnowalem. Po kilku tygodniach codziennego śledzenia, co nowego na forum nie mogłem wytrzymać i wróciełem tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 28.09.2002 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2002 am, ja nie mam dużego doświadczenia innych forum-"ów" ale to Muratorowe wydaje mi się prawie idealne. Można szybko uzyskać konkretne inforamcje I do tego jest tu pewna atmosfera wytworzona przez uczestników z DUŻYM JAJEM ! :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 28.09.2002 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2002 Anula, jeśli to przeczytasz to najlepiej kontaktuj się z opalem... ! Mam nadzieję, że do zobaczenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 28.09.2002 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2002 Potwierdzam Maco - chyba ta atmosfera (czytaj ludzie) decydują o popularności tego forum. Naprawdę można się uzależnić (strraszne pieniądze zapłacę w tym miesiącu za Internet ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 28.09.2002 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2002 Opal, daj do siebie namiar bo nie wiem jak was znależć w tym Kampinosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 01.10.2002 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2002 Sie melduję!!!Ostatnio sie zakociłam i na ciut innym forum doczytywałam się co i jak i dlaczego te futrzaki muszą galopować o 4 rano....Urlop - takie dziwne słowo, ale w końcu był. Ale z wypoczynkowym to się jeszcze jakoś nigdy nie zetknęłam..... Lolkowisko się udało???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.10.2002 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2002 no jesteś dziubka Bez Ciebie nic nie może się udać. Wszystko przed nami-z Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 01.10.2002 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2002 No to kiedy napełnimy sobie bębenki piwusiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 01.10.2002 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2002 No właśnie... Bo okazji to już będzie ze kilka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 02.10.2002 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2002 Dziuba - coś późno ten urlop. Nie zamarzłaś? Choć znając Twoje zamiłowanie do zimnego morza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 03.10.2002 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 EEEE nawet specjalnie z DC się nie ruszyłam....Był gość z Hameryki i cza było się zająć. (a morze było cieplutkie!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacha 03.10.2002 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 No to co kochani w sobotę ? Lolkowisko z piwuniem? czy zaciągamy swoje CZTERY do Kampinosu na inspekcje do Opalki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 03.10.2002 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 Gul Gul Gul Gul...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts