Maco 03.12.2002 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2002 My już wiemy, że tylko na początek nam się uda (są szanse, że nie uda się zupełnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 05.12.2002 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2002 Ale szkoda, że nie będę się mogła z Wami zobaczyć ale właśnie się przeprowadzam. Ponieważ po przeprowadzce nie obejdzie się bez szampana, na pewno wypiję Wasze zdrowie. Miłej zabawy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 05.12.2002 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2002 No, no, szybko się uwinęłaś dolores. Pamiętam jak raptem kilka miesiący temu przejeżdżałem obok pustego kawałka pola a tu już przeprowadzka... Szok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.12.2002 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2002 dolores, obejrzeliśmy sobie Twój domek z 2 stron. Jest piękny.Tak gustowny, zgrabny,i przez te opaski klinkieru oryginalny i "schludny",że jestem pełna uznania.A zasłonki w krateczkę w kuchni-rozczuliły mnie do imentu. Gratuluję serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 06.12.2002 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2002 Wracam do tematu "lolek". Chciałbym podsumować moje zrozumienie tematu: spotykamy się jutro tj. sobota 7 grudnia od godziny 15:00 w pubie lolek. Haslo : domek Ja się wybieram. Mam pytania: - czy ktoś się wybiera z dziećmi - czy jest lista rzeczy, które powinniśmy wziąć na to spotkanie (np. projekty domów ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.12.2002 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2002 My jak zawsze z synkiem.Bez niego się nie ruszamy nigdzie. Pewno,że trzeba wziąć zdjęcia!! Zastanawiam się co wziąć dla dzieciaków-kredki do rysowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 06.12.2002 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2002 No dobra, ale gdzie jest bacha? Mam nadzieję, że nie zapomniała rzucić hasła w Lolku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 06.12.2002 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2002 No, właśnie, my tu się umawiamy, a główna organizatorka ani mru mru... Póki co, ja jestem dobrej myśli, zapowiadam się z Jacusem, co z dziećmi - jeszcze nie wiem, małego pewnie zostawimy pod dobrą opieką a z córką ( 6 lat) zrobimy to co ona zechce. Jadę do domu, na forum zajrzę dopiero w poniedziałek, gdyby jednak plany się z jakichś ważnych powodów radykalnie zmieniły, to Opal i C2 - do Was kieruję gorącą prośbę o poinformowanie nas - namiary przesyłam na priva do opal. Mam nadzieję: Do jutra! B. [ Ta wiadomość była edytowana przez: Becik dnia 2002-12-06 15:55 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 06.12.2002 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2002 W lolku są kredki i papier do rysowania dla dzieci.My jeśli nam się uda też będziemy z dzieckiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 07.12.2002 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2002 Hello, już wróciłem do domciu, było ekstra ! trzeba chyba częściej jako że sezon budowlany zakończony to chyba wypada trochę się rozerwać i poznać bliżej póki jest na to czas na wiosne znowu .... budowa zajmie pierwsze miejsce !! Następna impreza mam nadzieję -OBJAZDOWA- tak jak co niektórzy proponowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 07.12.2002 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2002 Yacek, masz dobry czas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 08.12.2002 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2002 po drodze jeszcze miałem misję do spełnienia winko na grzańca musiałem kupić bo w Lolku tylko po zębach mi się rozpłynęło a dobre jest na taką pogodę jak wszyscy diabli !! samemu robione jeszcze lepsze niz w barze !! może ktoś ma dobre przepisy domowe na grzańca ?? chętnie się zapoznam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 09.12.2002 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 Witajcie. Jakoś nikt nie pisze o spotkaniu - to ja coś skrobnę. Było fajnie (no bo niby jak mogło być ) Z tego co pamiętam, to było strasznie dużo Jacków, Yackow, Jacusow i innych podobnych. Ja się pogubiłem (tak tylko trochę ) Mam prośbę do wszystkich uczestników. Napiszcie chociaż zdanie potwierdzając jednocześnie, że byliście. Chciałbym zapamietać, kogo już poznałem (niestety mój mały dziedzic nie pozwolił nam z żoną zostać zbyt długo). Póki co pamietam (mam nadzieję, że osoby nie wymienione nie obrażą się na mnie; mam też nadzieję, że czegoś nie pomieszam )) nastepujacych uczestników spotkania (kolejność przypadkowa: bacha becik Yacek Jacus Maluszek ketiso opal do kwadratu dziuba (obiecuje, ze już się wiecej nie pomylę ) + oczywiście drugie (a czasami nawet trzecie malutkie ) połowy. Ciekawe, czy się nie pomyliłem i nie wpisałem kogoś, kogo nie było. Ciekawe o kim zapomniałem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.12.2002 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 Chyba wszyscy. I pomyśleć, że oprócz jednej osoby wszyscy z porop...tfu porothermu budujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 09.12.2002 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 pomyłki darowane Dziś rano miałam małą miespodzinkę - brak wody. Rury zamarzły??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacha 09.12.2002 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 Witam wszystkich, Miło,że mogliści eprzyjechać , poznałam na żywo następnych zapaleńców .Yacek pociesza mnie fakt,że ktoś jeszcze buduje tak daleko od W-wy.Żałuję, że nie mogłam pobyć z Wami dłużej ( no i nie spotkałam Dziuby ). Miałam dość smutne spotkanie (pogrzeb koleżanki i spotkanie kręgu znajomych), dlatego też byłam nieobecna na formum przed imprezą w LOlku ( komp. tylko w pracy, bałam się, że zrażeni brakiem potwierdzenia spotkania nie przyjdziecie a tu proszę proszę całkiem fajna frekfencja ). Następnym razem będę miała więcej czasu żeby z Wami porozmawiać i wyciągnąć masę informacji ( jesteście z budową o milowy krok przede mną i na pewno wiecie więcej). Impreza objazdowa to fajny pomysł jeśli śnieg nie zasypie, zapraszamy w rejony Kampinoskie, po objeżdzie można zatrzymać sie na pizze w Lesznie. Pomyślcie o dogodnym terminie i spróbujemy zamówić pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 09.12.2002 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 Opal - no to może trzeba założyć nowy klub - budujących z tego, no poro(p)thermu:wink:. Ja się dopisuję jako członek stowarzyszony-sympatyk (przynajmniej niektóre cegły mam też od tego producenta:grin:). Qrcze - lece sprawdzić, czy nie rozmiękły - przecież spadł śnieg. Dziuba - jak to - w nowym mieszkaniu? Bacha, Yacek - piszecie o jakiejś o(d)bjazowej imprezie - możecie więcej szczegółow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.12.2002 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 No to dopisuję się i Ja, jedyna co nie z porothermu ;o)Fajnie było Was wszystkich poznać i dzięki za sympatyczny wieczór. Opalko ucałuj synka od mojej córy. Była nim zachwycona. Może chcesz Go nam odstąpić ;o) Zapisujemy się na wycieczkę objazdową. Może by jakiś autokar załatwić to szybciej się uwiniemy ;o) [ Ta wiadomość była edytowana przez: Maluszek dnia 2002-12-09 11:35 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 09.12.2002 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 Mówiłam: "do poniedziałku!" i jestem. Potwierdzam: Imprezka była super. Miałam dziś nad ranem koszmarny sen: przychodzę do pracy i nie mogę uruchomić Forum... na szczęście to tylko zły sen. A więc zaczęłam od wątku poleconego przez opal, czytałam dłuuugo, a teraz pozdrawiam wszystkich. am - ale się uśmiałam ), ale kiedy cała rodzinka ( babcie, ciotki itp ) podchwyciła, zaniechaliśmy, bo sie wystraszyliśmy, że przylgnie do niego taka ksywka. Na razie uciekam, bo obowiązki wzywają pa. B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.12.2002 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 Ze wzajemnością.Zresztą synek po raz pierwszy poszedł tak od razu ze starszą dziewczyną. Nie dziwię się. A może Wy byście nam odstąpili. Oj, przydałaby się taka dziewuszka-odchowana, milutka, ładniutka i ten warkocz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts