Maco 20.12.2002 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 Ale się cieplutko i życzeniowo zrobiło... ! Wszystkiego Najzdrowszego dla Wszystkich ! :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 20.12.2002 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 Śliczniutkiej choinki, suto zastawionego stołu, wspaniałości od Mikołaja i duuuużo bialuchnego śniegu życzą wszystkie Beciki duże i małe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 20.12.2002 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 Spokoju, wyzwolenia od stresów dnia codziennego, braku nieproszonych gości oraz zdrowia, kasy i radości!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacha 20.12.2002 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 wszystkiego najlepszego kochani Forumowicze, zdrowia,pogody ducha moc pieniędzy i optymizmu.Od Bachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 20.12.2002 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 bacha, nie przesadzaj z tymi pieniędzmi !!!Jak będziemy mieć moc to rzucimy to Forum i to całe budowanie i pokupujemy sobie Pałace i inne takie i wcale nam się nie będzie chciało spotykać na kiełbaskach w Kampinosie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 21.12.2002 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2002 Hej, Jezier! To znaczy, że nie będziemy sąsiadami? A ja się tak cieszyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pacul 21.12.2002 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2002 Życzę wszystkim spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wystrzałowej zabawy sylwestrowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.01.2003 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2003 Hej, co tam??Miał być kulig i cuda na kiju, a tu cisza i dużo wody wokół.Odezwijcie się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.01.2003 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2003 Przejrzałam stare wiadomości.Rozczuliłam się. EM-dopiero zamierzający budować. (czy ktoś to jeszcze pamięta??) Maco-szukający działki. Dziewczyny też na początku budowy. Muszę sobie pochlipać.Przepraszam na chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 03.01.2003 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2003 Hmmmm.... to ciekawe.... Kiedyś myślałem, że na starość będę siedział w bujanym fotelu (albo wózku inwalidzkim... ) i oglądał stare zdjęcia. A teraz wiem, że będę też czytał stare wiadomości z Forum !!! Opal, dzięki za pomysł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.01.2003 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2003 Ludzie, co z kuligiem??Tacka chętka była, a teraz co?? Śnieg jest, a gdzie chęci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 05.01.2003 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2003 A ja ostatni raz byłam na kuligu jakieś 15 lat temu.Pamiętam ,że ciągnął nas traktor,koszmar.Ale chętnie bym się przejechała takimi prawdziwymi saniami,po prawdziwym lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 05.01.2003 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2003 A ja chwilowo mam dosyć. Po jeździe kuligiem z Morskiego oKa do Łysej Polany wysiadłem cały zdrętwiały tak było twardo, ciasno i do tego trzęsło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 05.01.2003 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2003 A okowitka była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 05.01.2003 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2003 Okowitki nie było bo na Łysej trzeba było usiąść za kóło ale grzane piwko w schronisku oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 05.01.2003 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2003 Acha, byłbym zapomniał. Byłem w piątek odebrać prenumeratę w nowym salonie Muratora. Niestety salonem to on jest teraz tylko z nazwy. Niby jest w nowym biurowcu ale daleko (przynajmniej dla lewobrzeżniaków), w ciemnej i chyba mało bezpiecznej okolicy, ciasno. Co więcej, jak mnie poinformowano, nie będzie już organizowanych spotkań z producentami/wykonawcami. Będzie się można tylko umówić z architektem wnętrz ale już za 50 zł/30 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 05.01.2003 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2003 Drogi CKwadratJeśli masz pytania do dekoratora wnętrz,to służę na stronach forum i to nie za 50 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 06.01.2003 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2003 Drogi Kasiorku - dziękuję bardzo! Ale już jesteś wyzyskiwana przez opalkę... a to ten sam dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 06.01.2003 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2003 ckwadrat: Do mnie prenumerata teczkowa przyszła pocztą bo mi się nie chciało jeździć do wydawnictwa. Nic za to nie płaciłem dodatkowo. Mis Uszatek: Wolałbym być twoim sąsiadem. Ale bez kredytu i bez sprzedawania działki nie mam szans na mieszkanie za 400 tys. Sprzedając tylko mieszkanie stać mnie na mały dom za gotówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 06.01.2003 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2003 Tak, tak, zapomniałem. Sami zaproponowali, że będą wysyłać. Miło z ich strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts