Yacek 24.01.2003 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2003 oczywiście ZA !! zmusiłaś mnie jednak do przeczytania poprzednich wypowiedzi, Jestaem ZA,ale nie z pełnym potwierdzeniem, bo nie wiem co mi 1.02.2003 może jeszcze wyskoczyć !! podaj ustalenia jakby co na maila, ile? czego potrzeba? i gdzie sie zlatujemy (może być u ciebie nie ma problemów) jestem ostatnio troszku zalatany - pracka- wyjazdy na budmy - teraz do Gdyni, a co jeszcze wyskoczy ?? Bóg jeden wie Jeżeli to miałaby byc sobota to proszę o popołudniowe godziny ( jak ognisko? bez zmroku? - bez uroku! ) Pozdrowienia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.01.2003 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2003 oj,może być ciężko z popołudniowymi godzinami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 24.01.2003 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2003 co mam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.01.2003 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2003 no ja tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 24.01.2003 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2003 Tylko proszę o przesłanie ustaleń na maila, BARDZO PROSZE Opalko !! ok?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.01.2003 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2003 Tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 24.01.2003 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2003 Ja mam do Was rzut beretem więc pewnie też się pojawię - jak nic nie wypadnie 1 lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 24.01.2003 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2003 Tak przy okazji... Jak pewnie niektórzy z Was wiedzą zebrała się pewna grupka osób kupujących okna drewnianie (Gebauer). Dostajemy sensowny upust (20%). Trzeba podpisać umowę i wpłacić 40% w styczniu - czyli jeszcze tydzień. W przyszłym tygodniu mamy spotkanie z przedstawicielem producenta. Jak ktoś jest jeszcze zainteresowany i jest w stanie tak szybko podjąć decyzję może się skontatkować ze mną na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 25.01.2003 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2003 Muszę przyznać ,że jestem pod niesamowitym wrażeniem powstałych "grup zakupowych".Gdzieś tam jest pytanie o pożytki płynące z forum (nie czytałem ).wydaje się to też super pożytkiem. Ogólnie HEJ! O "zajawce" dostałem info from Opal.Chodzę na siłownię ,robię sobie fryzurki ,pedicure,manicure ,solarium i przyjeżdżam. Żartowalem ze wszystkim,ale z przyjazdem raczej nie. HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 25.01.2003 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2003 On 2003-01-24 23:21, am wrote: Tak przy okazji... Jak pewnie niektórzy z Was wiedzą zebrała się pewna grupka osób kupujących okna drewnianie (Gebauer). Dostajemy sensowny upust (20%). ..... jak ktoś będzie słyszał o grupie zainteresowanej zakupem okien PCV to bardzo proszę o informację !! A może jest ktos zainteresowany utworzeniem takiej grupy ?? Ja TAK !! w razie czego czekam na informacje..... Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 25.01.2003 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2003 OPALKO, a ja ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 25.01.2003 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2003 Yacek, nie przejmuj się, ja też jeszcze nic nie wiem... Dowiaduję się wszystkiego z Forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.01.2003 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2003 Yacuś, Zaraz napiszę Ci jak dojechać do nas. A reszta do omówienia tutaj,bo żadnych ustaleń oprócz terminu nie było.Nawet godziny nie ustaliliśmy. Pozdrówka i czekam na propozycję godziny. 12?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 25.01.2003 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2003 jak najpożniej........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 25.01.2003 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2003 a może 11-ta... ? Już sam nie wiem, bo nasze dziecko jeszcze pozypia w dzień... Więc chyba się raczej dostosujemy do większości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.01.2003 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2003 Jak tam zimno u nas! Nie ma to jak na wsi. Wywiało nas dzisiaj jak....150. Zapowiadają powrót zimy. Co Wy na to? Damy radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 25.01.2003 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2003 Przez moment myślałem o butli gazowej i takim promienniku/grzejniku nakręcanym na butlę. Gdyby ktoś miał i mógł przywieźć (ja na razie nie mam ale zamierzam kupić - tylko jeszcze nie teraz...) to można by dogrzać Wasz salon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.01.2003 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2003 Ja od razu deklaruję,że odlecę na tej butli w kosmos, dobra? Don kwadratos zrobił kosztorys.Dlatego chce mi się polatać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 25.01.2003 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2003 Taaaaaaa Ważne, że masz już wybrany środek lokomocji (butla, kosztorys) a do celu na pewno się dojedzie (kosmos, dom) Pamiętajcie, że każda największa podróż zaczyna się.... No ! Buziaki do góry ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 26.01.2003 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2003 zaraz, zaraz !!! to nie będzie ogniska ?? czy źle zrozumiałem ? butla sugeruje raczej jakieś domowe zloty - eh ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts