Gość 28.01.2003 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2003 Bardzo często jechałam obok Paprotni.Widzę ten napis.Ale gdzie to jest -nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 28.01.2003 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2003 jadąc z Warszawy jest to gdzieś po lewej stronie ,ale nie wiem czy tam nie jest skrajnie drogo ,bo wygląda z zewnątrz dość stylowo.HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.01.2003 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2003 Którą trasą jadąc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 28.01.2003 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2003 A może ze wzg.atmosferycznych,nieprzyjaznych,spotkanie przenieść do"LOLKA" na Polach Mokotowskich w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 28.01.2003 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2003 Czy ta Kuźnia to nie tzw Napoleońska przy trasie poznańskiej ? Bardzo stylowo i raczej zorientowana na turystów zagranicznych odwiedzającycj Żelazową Wolę i niejakiego Chopina Słyszałem o lokalu fajnym w Truskawiu i chyba jest (przynajmnije na oko) parę fajnych miejsc w Izabelinie. Ale wracając do korzeni... to czy my, mający mieszkać POZA miastem pękamy przy lekkiej niepogodzie ? Te minus kilka to przecież nie tak źle. Zwłaszcza jak będzie ognisko. Jakby jeszcze się udało ten gaz obstalować labo jakąś kozę (a może koksownik) to już zupełnie prawie jak kulig ! Czyżbym był jedynym MakGajwerem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.01.2003 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2003 Coś mi się tak wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.01.2003 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2003 Mak, Ale co z drewnem, bo ja chętnych do szukania nie widzę oprócz Ciebie. MY-kobietki na szczęscie czujemy się zwolnione. W końcu to Wasza powinność. Koksowniki kiedyś z kosza na śmieci robili. U nas kosza nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 29.01.2003 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2003 Ja drewno załatwię ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 29.01.2003 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2003 ja też coś moze dorzucę, pozostało sporo ścinków z dachu ale nie wiem czyprzez zimę nie "poszły " sobie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.01.2003 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2003 Czyli robicie ognisko? fajnie. A skad załatwisz? Będziesz biedaku zbierał po okolicznych zagajnikach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 29.01.2003 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2003 Myślę, że pobliskim zagajniku na pewno znajdę... A jak nie to mam przecież w swoim garażu jeszcze z pół brzózki. Biedaczka uschła tego roku więc ją zciąłem i do garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 29.01.2003 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2003 Szukam murarzy lub firmy która radzi sobie bardzo dobrze z klejeniem bloczków z betonu komórkowego, ściany stawia szybko i jest niedroga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 29.01.2003 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2003 Chętnie się przyłączę do jakiś hurtowych zakupów. Jeszcze nie zacząłem więc będzie potrzebne wszystko. Najpierw potrzebuję bloczki BK firmy Ytong, potem okna i dachówki. A może na tej grupie jest ktoś kto buduje w okolicach Złotokłosu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.01.2003 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2003 Jezier, a Ty co? Przybywaj do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 30.01.2003 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2003 Niestety z ogniskiem czy bez tym razem bezemnie Po pierwsze mam urodziny córki i będą goście, po drugie trochę mnie połamało i muszę siedzieć w domu. Niech moc (cieplna) będzie z Wami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 30.01.2003 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2003 am - szkoda, zdrowia życzę a małej amusi wszelkiej pomyślności . Zresztą do nas też jakaś ( na szczęście na razie niegroźna ) infekcja się przyplątała jeśli spotkanie będzie przy ognisku to również możemy nie dotrzeć. A co do dylematu lokal-plener, to uważam że owszem, można w plenerze, przytupując przy ognisku popijać piwko, wszelkie warunki dla nas niestraszne, ale po co? skoro w lokalu ciepło, komfortowo.... Pozdrawiam. B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.01.2003 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2003 Kochani, rozważcie zatam, bo czas biegnie. Co robimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 30.01.2003 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2003 Chciałbym przyjechać, ale nie mogę zabrać mojego synka w taką pogodę, poza tym sprzedaję mieszkanie i wyprowadzam się za tydzień, muszę pakować graty. Jak się ociepli albo spotkanie będzie gdzieś bliżej to chętnie przyjedę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.01.2003 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2003 Kochani, śnieg pada? Czy ktoś wie jaka pogoda sie szykuje? Jak chcecie w końcu-na budowie czy w knajpce? Ketiso-zapodaj jakieś namiary w IZabelinie czy Truskawiu. Odezwijcie się i zagłosujcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.01.2003 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2003 Co taka cisza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts