ckwadrat 01.02.2003 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2003 Było miło ale następnym razem musimy pamiętać żeby, zgodnie z zasadami Feng Shui . Ja miałem dosyć ciągłego zdejmowania swojego małego ze ścian . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 01.02.2003 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2003 rośnie Wam dziecko-pająk Fajnie bardzo było, chociaż jak wyszliśmy to dopiero okazało się jak wspaniale i pięknie było na dworze ! Zdcydowanie następnym razem musi być większy okrągły stół albo po prostu okrągłe ognisko... ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.02.2003 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2003 Ja proponuję,aby spotkać się niedługo znowu. Żeby jeszcze było szansa grzańca się napić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 01.02.2003 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2003 Tym razem stanowczo odmawiam spotykania się w "miejskich" warunkach. Gdzie indziej niż na powietrzu a anjlepiej na wsi mnie nie wyciągniecie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 02.02.2003 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2003 Było fajnie. Szkode, że moje dziecko nie pozwala nam za długo siedzieć w jednym miejscu. Mam nadzieję, że szybko podrośnie i można będzie je puścić aby wdrapywało się na ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 02.02.2003 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2003 Jeszcze będziesz wspominał te czasy, jak sobie leży spokojnie w wózeczku i raz na jakiś czas potzrebuje nowej pieluszki lub mleczka mamusi... Jak zacznie się samo wspinac po ścianach nie będziesz miał czasu, żeby spokojnie pół piwka dopić... Pozdrowionka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.02.2003 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 No to kiedy robimy następnie tak udane spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.02.2003 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Może za 2 tygodnie? Jak bedzie cieplej możemy zrobić ognicho. I grzańca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.02.2003 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 U nas, nie odmówię sobie przyjemności pojechania naszą trasą z kolegą ketiso. Niech pokaże,to co NIBY widział. A wczoraj jechałam, patrzyłam i NIC nie widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 03.02.2003 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Opal jeżeli chcesz się ze mną przejechać to już dzisiaj powinnaś zacząć "klepać zdrowaśki" lub zaopatrzyć się w opaskę na oczy i blokady unieruchomiające głowę przy przeciążeniach równym "18machom".Spotkanie bardzo miłe:smile: .Niedziela bardzo nie miła -prawie dwudniowe leżonko grypa.Dzisiaj po południu już prawie OK.HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.02.2003 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Ketiso,mam nadzieję, że to nie ode mnie złapałeś bakcyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 03.02.2003 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Chyba nie .Dwa tygodnie temu moja córka .Tydzień temu moja żona .Teraz ja ,ale to taka grypa dwódniówka .Teraz już w skali do 100 jest na 90 zatem OK.HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 03.02.2003 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Jeśli spotkanie za dwa tygodnie,to jestem bardzo za.Mam nadzieję,że spotkamy się w jeszcze większym gronie. Ketiso,życzę szybkiego powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 03.02.2003 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Wreszcie OGNICHO !!!! I grzaniec ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 03.02.2003 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Ale gdzie to jest? W Zawilicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 03.02.2003 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Jezier - "W Zawilcach" to nazwa naszego projektu . A one stoją nieopodal Zaborowa, jadąc z Wawy Górczewską na Stare Babice i dalej na Leszno (dokładne namiary podaję w mailu). Jeśli oczywiscie nic nieprzewidzianego się nie stanie to zrobimy grila u nas w salonie . Z ogniskiem będzie niestety gorzej... No chyba, że w ogrodzie . Tylko skąd wziąć suche drewno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 03.02.2003 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Podaj też jak można dojechać komunikacją podmiejską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 03.02.2003 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 ckwadrat, Czasem mam wrażenie, że ze swoją połową nie rozmawiasz... I to czasem rozumiem (nie chodzi o Twoją połowę ale o moją...) Ale, że nie czytasz Forum uważnie to się dziwię... Przecież parę wypowiedzi wyżej pisałem, że skombinuje grube drewno ! Jezier, jak będziecie po przeprowadzce to mamy 2 (niestety tylko dwa ) miejsca w samochodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 03.02.2003 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Jeśli dojazd ZTM nie jest niemożliwy to jak do tej pory dobrze sobie radzę korzystając z usług tej firmy. Jednak najwyższy czas kupić sobie jakiś pojazd kołowy. Maco dzięki za ofertę. [ Ta wiadomość była edytowana przez: Jezier dnia 2003-02-03 18:37 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 03.02.2003 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Maco, czytałem to a jakże! Ale pisałeś to chyba jak była ładna pogoda (sucho i świeciło słoneczko). A teraz? Znowu napadało mnóstwo śniegu. Byliśmy wczoraj u nas na dłuższym spacerze po lesie i raczej trudno by było znaleźć coś spalenia, oprócz papierosów w kieszeni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts