Maco 03.02.2003 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 ZTM dojeżdża (719), ale nie pod samą działkę. Jakieś ostatnie 800 metrów trzeba przejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 03.02.2003 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 PS. Jezier, no to masz już 3 możliwości dojazdu do nas (odbierz maila) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 03.02.2003 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Sorry, cztery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 03.02.2003 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Całkiem sporo [ Ta wiadomość była edytowana przez: Jezier dnia 2003-02-03 18:40 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka1938 04.02.2003 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2003 z pewną niesmiałością chciałabym się spytać czy mogę jako początkujący budujący przyłączyć do was - wytrawnych budowniczych; wypadałoby się przedstawić: na początku stycznia z moją drugą połową podjeliśmy decyzję-sprzedajemy mieszkanie, kupujemy działkę i realizujemy nasze Wlielkie marzenie budujemy mały domek (d06), nie przypuszczaliśmy tylko, że wszystko tak szybko się potoczy teraz mamy już klientkę na mieszkanie, znaleźliśmy działkę (Reguły gmina Michałowice) i nie wiemy co dalej. Mamy jeszcze wiele wątpliwości, a przede wszystkim czy starczy nam pięniążków, ale wychodząc z założenia, że w grupie raźniej, po wielu podejściach postanowiłam napisać ten list; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2003 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2003 Witaj witaj i pytaj. I czuj się dobrze u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 04.02.2003 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2003 Witaj halszka. Z tą nieśmiałością - to Cię rozumiem - też się długo przymierzałam. Polecam dla ośmielenia spotkanko z grupą na żywo - to działa! Aha, powiem Ci w tajemnicy że na GW jest już jeden mieszkaniec Reguł lub Michałowic ( nie pamiętam ) - może się wkrótce ujawni. Pozdrawiam.B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.02.2003 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2003 Witaj Halszko Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 04.02.2003 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2003 Witamy !Halszko, podoba mi się Twój optymizm !!!Tak trzymaj !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 04.02.2003 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2003 Cześć halszka1938! Jeśli nie zaszalejesz to ze sprzedaży mieszkania powinno Ci starczyć na D06. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 05.02.2003 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2003 Witojta,A czy ja mogę też się wstępnie dopisać do listy gości? Wiosna idzie i ja znowu buduję (na razie w głowie, ale już jestem tak tym zmęczona, jakbym całe osiedle na jawie postawiła). Ckwadrat czy mam przywieźć pokazowego berneńczyka? Pozdrawiam Jaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.02.2003 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2003 Jaguś, witaj, tak mne wzruszyłaś opowieścią o bernim,że nie mam siły tam odpowiedzieć. Chodź do nas,czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka1938 05.02.2003 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2003 dziękuję za miłe przyjęcie, fajnie nie być już kimś anonimowym;ckwadratdziękuję, takie opinie bardzo podnoszą mnie na duchu; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 05.02.2003 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2003 Jagna - jesteś już skazana na to, że na każde spotkanie forumowe będziecz przychodzić z Bakcylem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 05.02.2003 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2003 Jagna,witamy i czekamy na spotkanie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 05.02.2003 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2003 eeech, co tu dużo gadać.....wzruszyłam się. Jesteście kochani.Opal a ja myślałam, że po moim długaśnym poście macie serdeczne dosyć berneńczyków....No dobra, trzeba wziąć się w garść! To kiedy i gdzie konkretnie?Jaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.02.2003 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2003 Witaj Jagno, Twój pies + nasze dzieci = super zabawa Zacznij przygotowywać Bakcyla na spotkanie z naszymi pociechami Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 05.02.2003 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2003 Spotkanie prawdopodobnie zrobimy u nas na działce lub nawet w środku tego, co widać na mojej www. Kiedy - to trzeba będzie wspólnie ustalić, wstępnie w następny weekend. Ważna jest pogoda, bo jak będzie trzaskający mróz to i ognicho w salonie nie pomoże . Namiary podamy z opalem na priva wszystkim zainteresowanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 06.02.2003 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2003 w sobotę wybieram się na urlopik .Czeka mnie walka z zakopianką-już się boję.Jutro nie klikam -tak sobie obiecałem.Zatem do 16lutego.HEJ!tak się zastanawiam czy jak wrócę to czy nie będzie kilka razy HEJ!(ze względu na styczność z "ojczyzną" słowa ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 06.02.2003 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2003 ketiso, uważaj nza zakopiance :smile: ) PS. Nie mogłem sobie odmówić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts