Maco 13.02.2003 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 No to usmażymy swoje kiełbaski na patelni... My chyba i tak tam pojedziemy w Sobotę (choćby na spacerek ) więc jakby się ktoś jeszcze doczepił to możemy mini-próbę zrobić (ranga tego "spotkania" maleje z wiadomosći na wiadomość... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 14.02.2003 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2003 Hej, ale rozumiem, że 1 marca jest aktualny?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 15.02.2003 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2003 Jak najbardziej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 15.02.2003 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2003 HEJ!Właśnie o 23 "wparowaliśmy" do domu-szkoda,że już.Wyjeździłem się na "błazerii" co nie miara.Przecierałem szlaki w śniegu ponad pas,czołgając się po nim ,bo inaczej nie dało rady.Pierwszy raz wybrałem się na szlak kiedy było jeszcze zupełnie ciemno i tym samym widziałem super wschód słońca w górach(ale "jazda").No i oczywiście prawie codzienna jazda do Zakopca drogą Oswalda Balzera wyślizganą do granic możliwości,oczywiście bez łańcuchów ,bo z nimi nie byłoby frajdy.Jeszcze wyścigi kumoterek -w roli widza .HEJ!HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bat21 16.02.2003 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2003 Buduje na białołęce i często was czytam jeśli ktoś jest zainteresowany namiarem na tartak z drewnem na więźbe to proszę o kontakt na priv. ceny od 460 więźba 520 łaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bat21 16.02.2003 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2003 Buduje na białołęce i często was czytam jeśli ktoś jest zainteresowany namiarem na tartak z drewnem na więźbe to proszę o kontakt na priv. ceny od 460 więźba 520 łaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 20.02.2003 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 Opal, C^2, zdecydowałem się na dachówkę brass jeśli jeszcze nie zamówiliście to chętnie bym się dołączył do zamówienia. Szukam też zainteresowanych oknami gebauer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.02.2003 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 Pewno,że jesteśmy zainteresowani. W tę sobotę jeziemy do kolejnej firmy po wycene (m.in. na Braasa) Chyab się skończy na Braasie. Jak masz czas ochotę, to moższ się z nami tam przejechać. A jak nie, to mam spytać o ew. uspusty w zbiorczym zamówieniu? Co do okien, to pewno wiesz,że była tu inicjatywa.Moze jeszcze aktualne.My w końcu nie wzięliśmy Gebauera.I chyba pozostaniemy przy Dziadku.Choć jak widzę,to teraz w ogóle nie wiem,czy będziemy dalej budować ten dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 20.02.2003 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 W sobotę to na pewno nie pojadę bo sprzedałem wczoraj mieszkanie i muszę się z niego wynieść rychło. Jestem zainteresowany dachówką koral (grafitową). Dach dwuspadowy, 236 m2 bez okien ani lukarn.Czemu nie chcecie się budować? Kłopoty z prądem czy złośliwym sąsiadem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.02.2003 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 Raczej z mężem.Opadł mu zapał do budowania. Liczę na wsparcie państwa szanownych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 20.02.2003 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 Ja już raz z budowania zrezygnowałem. Teraz jednak podjąłem pewne kroki abym tak łatwo nie porzucił budowania. Sprzedałem wczoraj mieszkanie, w sobotę melduję się u teściów. W związku z tym mam nadzieję, że zostanę jednym z rekordzistów w szybkości postawienia domu w technologii tradycyjnej na tym forum. Mieszkanie w bloku po dwudziestu paru latach obrzydło mi bardzo. Nie poddawaj się C^2. Buduj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 21.02.2003 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 Opal, ja chyba wiem dlaczego.... Może to już jest taka reguła że mężowie to realiści a żony to niepoprawnie optymistyczne entuzajastki. Niech tam będzie że nasz optymizm jest niepoprawny, ale często się okazuje że i tak nasza kobieca intuicja jest górą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 21.02.2003 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 Opalko jak wyjdzie słoneczko to się znowu będzie chciało budować!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.02.2003 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 Opalko nie poddawaj się. Już niedługo wiosna i będzie dobrze A może stworzyć jakąś grupę wsparcia? [ Ta wiadomość była edytowana przez: Maluszek dnia 2003-02-21 10:04 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.02.2003 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 Dzięki za dobre słowa!! Mam nadzieję,że przeczyta to. A grupa wparcia-czemu nie,zawsze mila widziana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.02.2003 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 No to trzeba zorganizować jakieś spotkanie tej grupy wsparcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.02.2003 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 A u nas jest tak, że ja przeglądam miliony projektów, lecę z jednym zachwycona do męża, on patrzy przez 0,003 sekundy i mówi "mmhmm...." no bo "co on będzie myślał jak na razie kasy brakuje" A ja już pracę w okolicach działki podjęłam! Mnie to dopiero potrzebna jest grupa wsparcia! Czekam na spotkanie bardzo, bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 21.02.2003 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 Nie wiem dlaczego ale hasło grupa wsparcia,a właściwie szef takiej grupy kojarzy mi się z osobą o bardzo dużym zaufaniu społecznym,kimś kto ma bardzo czyste zasady etyczne i nie ulega różnego rodzaju układom,układzikom,kimś na kim można polegać jak na Zawiszy. Nie wiem też dlaczego ale te wszystkie wymienione powyżej przymioty charakteru nakazują mi skierować swoją uwagę w stronę p.Lwa Rywina HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.02.2003 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 Lewek ładnie przystrzyżony dzisiaj. Kolego ketiso, proszę nie zmieniać tematy. Spotkanie 1 marca.(skoro nie było go 16 lutego między innymi ze względu na Twą szanowną osobę) To co o 13? U nas, jak było zaplanowane.Reszta ustaleń bez zmian.Grill,kiełbasa,grzańce. Jezier z prymusikiem. Ja z garnkiem an grzaniec. Jagna z Bakcylem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 21.02.2003 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 Dzisiaj nie widzę czarnych chmur nad tą datą w mojej prognozie tygodniowej.Zatem "wchodzę". Mam też nadzieję ,że prognoza utrzyma się i taka pozostanie. Lewak ,lewak tak od razu . Ja po prostu lubię takich "chłopaków" i już. HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts