ketiso 21.02.2003 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 nowe określenie pewnej czynności:nie kombinuj(czasami też nie kompinuj) - od dzisiaj nie rywinujHEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.02.2003 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 Nie kompinuj-po warszawsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.02.2003 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 Napisałam wprawdzie LewEk,ale Twoja interpretaja jak najbardziej słuszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.02.2003 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 On 2003-02-21 17:12, Jagna wrote: A u nas jest tak, że ja przeglądam miliony projektów, lecę z jednym zachwycona do męża, on patrzy przez 0,003 sekundy i mówi "mmhmm...." no bo "co on będzie myślał jak na razie kasy brakuje" A ja już pracę w okolicach działki podjęłam! Mnie to dopiero potrzebna jest grupa wsparcia! Czekam na spotkanie bardzo, bardzo... Jakbym siebie widziała.U mnie było podobnie. sama musiałam się wszystkim zająć mąż tylko zgadzał się z moimi propozycjami albo szukałam innych rozwiązań. Obecnie ściany pięknie i szybciutko rosną a ja opadłam z sił. Oglądając efekty - cieszę się ale jakoś tak bez entuzjazmu mimo dzisiejszego słoneczka ponury nastrój mnie nie opuszcza. Też o wsparcie proszę [ Ta wiadomość była edytowana przez: EDZIA dnia 2003-02-21 18:17 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 23.02.2003 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2003 EDZIA, dzięki za namiary zmowy wszechpolskiej . Dziewczyny, powiem Wam jedno. Wy to sobie potraficie wymyślać problemy chyba tylko po to żeby się potem spierać, tzn. chciałem powiedzieć wspierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 23.02.2003 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2003 Ckwadrat, jak poznasz mojego ślubnego to będziesz wiedział, że ani on ani moje problemy nie są wymyślone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.02.2003 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 To i ja się dodam to tego ogólnego biadolenia. Chcieliśmy w marcu zacząć robić instalacje elektryczne, tynkowanie, ogrzewanie podłogowe jakieś tam kanalizy itp. i co się okazuje mój małżonek wyjeżdża na trzy tygodnie na targi do Poznania. Więc przekładamy to na koniec kwietnia. I wszystko byłoby pięknie gdyby nie to, że ostatnio dowiedzieliśmy się, że cały maj ma wyjęty z życiorysu bo wyjeżdża na szkolenie do Niemiec. I co ja biedna sama mam zrobić jak się na tym za cholerę nie znam. Przerażenie mnie ogarnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertk 24.02.2003 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Witam warszawskich Forumowiczów,Pierwszy raz na tym forum, a przelecenie tysiąca info to teraz trochę ponad moje siły. Chcę zacząć budowę na Białołęce, czy ktoś może polecić solidną ekipę i inspektora? Ściany ceramiczne, dom tradycyjny.Ewentualnie mailem prv [email protected]Pozdrawiam zasiedziałych forumowiczów. Do usłyszenia.Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 24.02.2003 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 On 2003-02-21 17:29, opal wrote: Lewek ładnie przystrzyżony dzisiaj. Kolego ketiso, proszę nie zmieniać tematy. Spotkanie 1 marca.(skoro nie było go 16 lutego między innymi ze względu na Twą szanowną osobę) To co o 13? U nas, jak było zaplanowane.Reszta ustaleń bez zmian.Grill,kiełbasa,grzańce. Jezier z prymusikiem. Ja z garnkiem an grzaniec. Jagna z Bakcylem. a czy można sie troszkę spóźnić ?? do której planowane zabawy ? do białego rana:smile: ? z tego co wiadać na forum zima wymęczyła wszystkich !! ludzie POBUDKA!! jakie sprzedaże, jakie złe daty, czarne chmury , braki czasu itp. przyjdzie wiosna (juz niedługo - słychać właśnie jej kroki ) i wszystko wróci do normy, Drogie panie! wskażcie źródełka finansowania budowy raczej, a nie naciskacie na terminy.... Niestety "meny" sa z marsa Pozdrówka dla wszystkich, tych co ich siły nie opuściły jak i dla tych co zaczynaja powątpiewać - choć myślę że to nieporozumienie http://www.smilies.nl/natur/ylflower.gifhttp://www.smilies.nl/natur/ylflower.gifhttp://www.smilies.nl/natur/ylflower.gifhttp://www.smilies.nl/natur/ylflower.gifhttp://www.smilies.nl/natur/ylflower.gifhttp://www.smilies.nl/natur/ylflower.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 24.02.2003 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Na nabranie wiary proponuję "odsłuch" dobrej muzyczki.Właśnie wróciłem z MEDIA z muzyczką clubmix 2 płytki i trance-up też dwie-ale jazda.Polecam wszystkim"malkontentom budowlanym",których jak sądzę "dopadać" zaczyna aura wiosenna.Jak z tą sobotą.Niechaj ktoś z j..... zarzuci coś konkretniej.HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2003 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 ketiso i reszta spotkanie -to jest to sam co miało być czyli gril kiełbasiany z grzańcem u nas-namiary macie 1 marca godz.13 weź koniecznie magnet czy tam odtwarzacz jakiś i tę płytkę-to sobie poklubujemy ps.Maluszek,będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 24.02.2003 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Po co płytki .U was na działce można posłuchać ptaszków czy też traktorów "zarzucających" za sobą skiby HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2003 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 U nas są bażanty. A w ogóle to ognicho może co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.02.2003 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Dzięki OpalkoCzy coś jeszcze trzeba przynieść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 24.02.2003 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Opal. Macie już jakieś oferty na dachówki Brass? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2003 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Ojej, zabrzmiało jakbyśmy mieli te biedne bażanty opitolić na ognisku. Myślę,że każdy niech weźmie, co lubi.Sugeruję kiełbaski, bo z mięsem mogą być kłopoty.Wezmę termosy z kawą i herbatą,ale może być mało. Poproszę o prymusika do podgrzewania, bo nie mamy.Wezmę garnek na grzańce. I dobre humory.I ciepłe ubranie. Jezier, tak,wezmę ze sobą ofertę.Chyba,ze chcesz jakoś przez mejla. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 24.02.2003 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Z dachem nie spieszy mi się specjalnie. Pogadamy w sobote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 25.02.2003 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 u mnie pod domem chadza sobie właśnie 3 bażancice i dziobie trawkę tudzież inne bażancie przysmaki.HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 25.02.2003 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 Czy mozna sie załapac na ta sobotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.02.2003 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 Anula. i tak miałam Cię powiadamiać. Super,że się odezwałaś. Czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts