Jagna 25.02.2003 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 Kochani, tak poważnie to my się oczywiście dostosujemy do większości. A poza tym mam nadzieję, że teraz jak wiosna idzie to tych spotkań będzie jeszcze wiele, więc może z Yackiem jeszcze walca odtańcujemy!...........coś miałam jeszcze napisać, ale zapomniałam.... [ Ta wiadomość była edytowana przez: Jagna dnia 2003-02-25 17:14 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 25.02.2003 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 Przeczytałam właśnie mojemu mężowi (nieinternetowy) ostatnie posty, żeby mu pokazać jacy jesteście kochani a on na to "a dlaczego o mnie nic tam nie ma?"......Pozdrówcie go troszeczkę, co, bo się chłopak załamie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 25.02.2003 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 no a jak się nazywa twój mężulu .?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.02.2003 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 No jak to nie ma? Przecież mamy nad nim popracować w sprawie Waszej budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 25.02.2003 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 Jagna nie bardzo rozumiem,że niby nie był internowany?.W takim razie nie może być w opozycji. Zostaje sld psl up i samoobrona. niech chłopina wybiera HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 25.02.2003 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 Ażebyście wytrzymali u nas jak najdłużej nie przeskakując z nóżki na nózkę kilka rad: 1. Bardzo ciepło się ubrać - zimno u nas i wygwizdów straszny - niczym nie osłonięte pole. Temperatura odczuwalna przynajmniej -5 stopni w stosunku do tej z termometru, nawet w salonie . 2. Buty założyć ciepłe, nieprzemakalne i "na zdarcie". Od północnej strony domu będziecie chodzić po lodzie, od wschodu i zachodu po rozmiękniętym śniegu (i resztkach poroptermu . 3. Wziąć w termosie ciepły napój. Nie znajdziecie bowiem u nas ani wody ani prądu (agregat wywieziony w bezpieczne miejsce). Spróbujemy coś zagrzać na miejscu ale kierowcy raczej z tego nie skorzystają . 4. Nie brać i nie zbierać po drodze drwa na ognisko - jest cały garaż resztek z więźby. Grill też jest ale tylko jeden więc jak kto ma pod reką może wziąć. Węgiel tyż jest. Ale rozpałka chyba się skończyła. Jednym słowem, jeśli prognozy nie będą bardziej wiosenne, przygotować się jak na wojnę z ruskimi . http://www.smilies.nl/groot/soldier.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 25.02.2003 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 Yacek, ma na imię Paweł. Nie Yacek ma na imię Paweł, tylko Paweł ma na imię Paweł... Ketiso, lepiej nie....oj, nie.... Opalko, o teraz to jest w drugą stronę: on już chce! Ale za bardzo. Teraz buduje dom o powierzchni ze 300m kw i chce go postawić w jakieś trzy tygodnie.... Czyli w końcu o której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.02.2003 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 12:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 25.02.2003 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 Ok. Jak dożyjemy, to będziemy.A co się dzieje z Maco? On tylko na kampinoskiej działa? Maaaaco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.02.2003 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 Postaramy się być o 12:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 26.02.2003 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 Nam też wcześniejsza godzina pasuje lepiej bo chyba będziemy musieli wrócić na 16-tą (to jeszcze nie jest pewne) a już na pewno na 18 na Kabaty... Więc może dla chętnych na 12tą ? Przepraszam, za tę kontrabandę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Richardo 26.02.2003 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 Witam wszystkich czy jest kto??? [ Ta wiadomość była edytowana przez: Richardo dnia 2003-02-26 17:06 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 26.02.2003 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 Richardo nie nikogo nie ma .Jest tylko Ronaldo, Euzebio,Roberto i RonaldinioHEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.02.2003 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 Jest jeszcze Emilio. Maco -może zostańmy przy 12:30. Chyba,że macie ochotę być wcześniej-my bedziemy chwilę przed. Jeśli tak-będzie cudnie. Proszę o listę zgłoszeń. Kto bedzie? ketiso-mieliśmy coś sprawdzić,hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.02.2003 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 My będziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świerszcz 26.02.2003 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 Witam bardzo serdecznie, zwłaszcza, że po raz pierwszy na forum grupy warszawskiej. Bardzo dziękuję za zaproszenie na sobotę, niestety tym razem się nie spotkamy. Mam inne obowiązki, niestety. Ale mam nadzieję, że następnym razem:wink:)) Będzie mi bardzo miło poznać Was wszystkich:wink:))No i niestety nie zagram Wam na skrzypkach, bo po prostu jestem antytalentem muzycznym. Zapowiadają ładną pogodę, życzę udanego spotkania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 27.02.2003 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 Opal. Czyżby chodziło o trasę do was i pewne elementy przy niej (według mnie)występujące?HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.02.2003 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 yes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 27.02.2003 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 Jestem chora. Siedzę w domu i zdycham, ale mam nadzieję, że do soboty się wykuruję i zgłaszam nas - bakcylowych na 12:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 27.02.2003 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 Jestem chora. Siedzę w domu i zdycham, ale mam nadzieję, że do soboty się wykuruję i zgłaszam nas - bakcylowych na 12:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts