Gość 01.03.2003 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2003 Kiełbasa na pewno nie zaszkodziła, bo była bez wołowinki. Uściski dla wariatuńcia. Dziękujemy wszystkim-jak zwykle było super. Jagna-baaardzo miło było Was poznać. ps.Już po disco?Szybciutko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 01.03.2003 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2003 Opalko, na szczęście młodzież w tym wieku bawi się (oficjalnie) tylko do 20-tej Mam nadzieję, że niebawem spotkamy się u nas. Od Was jechaliśmy do domu niespełna 15 minut, więc jesteśmy prawie po sąsiedzku. No dobra, na naszą działkę jest dodatkowo ok. 10-ciu....ale to i tak rzut beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.03.2003 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2003 Uf, wreszcie dotarliśmy do domu. Z jednej imprezki na drugą. Dziecko nam z wyczerpania padło a wcześniej pytało się kiedy następne spotkanie z Tymkiem i Bakcylem Opalko, jak tam synek po dzisiejszych wariactwach? [ Ta wiadomość była edytowana przez: Maluszek dnia 2003-03-01 23:13 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.03.2003 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2003 Dziecko padło już w samochodzie. Ale zachwycone!! Przekonało się też do czarnego psa ,bo do tej pory chciało tylko białego,najlepiej dalmatyńczyka zwanego duńczykiem lub chińczykiem. Babcyl przetarł szlaki. Poza tym dziecko wraz ze wszystkimi ubraniami zostało wyprane (włożyłam do pralki na 2 zdrowaśki),bo ten piach jest taki tego.... Dzisiaj była rozmowa o gęsi.Mąż się przebudził ze snu i mówi,że ja zgłupiałam z tą gęsią. I pyta:A nie lepiej owcę? Nikt mi nie wierzy w gęś,a ja naprawdę! Tyle,że martwi mnie jej postawa higieniczna.Mhm,.... [ Ta wiadomość była edytowana przez: opal dnia 2003-03-02 10:55 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 02.03.2003 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2003 To ktoś coś fimlował ??? Teraz chyba taka moda, żeby po tajnemu nagrywać... Becik, to dobrze że już lepiej i to bez antybiotyku ! Nasze dziecko też padło w samochodzie po drugiej imprezce... A kiełbaska była mniam mniam. No i ten grzaniec ! Jestem fanem od wczoraj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 02.03.2003 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2003 I mnie tam nie było!mam nadzieję,że załapię się na następny raz,ale w myślach byłam z WamiNarazie próbuję utrzymać pion przy komputerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 02.03.2003 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2003 Skąd można ściągnąć film? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 02.03.2003 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2003 Na razie znikąd. Muszę go w wolnej chwili zgrać na dysk. Ale nie ma go wiele, ledwie 3 minuty z tego 2,5 to baraszkowanie i mizianie Bakcyla . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2003 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2003 To zawsze coś. Wszycy wiemy, że Bakcyl był najwaźniejszą wczoraj personą ale może gdzieś tam znajdą się jedządzy kiełbaskę bez wołowinki lub pijący grzańca (dobry był) [ Ta wiadomość była edytowana przez: Maluszek dnia 2003-03-02 19:58 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 02.03.2003 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2003 Gwiazda spotkania została zamiziana i zabaraszkowana tak skutecznie, że dopiero dzisiejszego ranka odzyskała zwykłą werwę (zjadł pół ścierki do naczyń - to znaczy, że zdrowy). A co do gęsi i jej...eee...przemiany materii...Opalko, może nie karm jej po prostu A owca - tak z daleka i po grzańcu to nawet do gęsi podobna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.03.2003 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2003 A moze jak będziemy mieć berna to go poamlujemy na biało. A zresztą, chyba go nie trzeba malować. Maluszku,załapałyśmy się na film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2003 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2003 To extra A owca to może nosić kokardkę z dzwoneczkiem Jagno, tylko pół ścierki zjadł? Chyba go za mocno nie wymęczyliśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 03.03.2003 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 Cześć. Czy ja o spotkaniu już zawsze będę czytał dwa dni po fakcie ??? :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.03.2003 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 i tak ślicznie pobekuje, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.03.2003 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 Noo.. Może być bardzo przyjemne zwierzątko. I zawsze pełno wełny pod dostatkiem w razie mroźnych zim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świerszcz 03.03.2003 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 Hej, hej...W galerii domów Forumowiczów jest nasz dom - Świerszcza i ZAB. Jeśli ktoś chciałby obejrzeć, to zapraszam. Na żywo do zobaczenia w Sowiej Woli... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 03.03.2003 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 Maluszek, rozumiem, że Oleńka się postara, żebym następnym razem straciła całą ścierkę Opal, jak będziecie mieli owcę i berna, to potem ubrać Ckwadrata w portki z parzenicą i możesz się czuć jak w Tatrach! oj, już to widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.03.2003 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 Ja też to widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 03.03.2003 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 ....a Opal w kwiecistej spódnicy przy drodze handluje oscypkami....hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.03.2003 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 Moje marzenie-taki strój.Wreszcie się spełni. Oscypkami będę handlować na trasie warszawskiej.Dla znajomych zniżka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts