Maco 03.03.2003 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 To ja się wyprowadzam. Chciałem w jakąś spokojną okolicę bez "klimatów"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 03.03.2003 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 Obok mnie jest parę działek w rozsądnej cenie. Sąsiedzi (a jest ich bardzo niewiele) trzymają tylko psy i koty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 03.03.2003 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 Maco, a ja Cię przewidziałam do roli jodłującego ze swojej działki na całą okolicę! Jezier, rozumiem, że wolisz, żeby jodłował u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 03.03.2003 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 Opali też na początku wydawali się "normalni". A teraz w zapaskach będą serami kupczyć... Już nie ma komu wierzyć w dzisiejszym świecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 03.03.2003 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 Jodłujący znajomy to nic złego, przynajmniej wiem, że nie będzie palił oponami w piecu. Nigdy nie wiadomo kogo sie trafi za sąsiada. Ze swojej strony zapewniam, że gęsi, kur, owiec, kóz, strusi itp. hodować nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.03.2003 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 03.03.2003 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 Opal to Ty już musisz zapoznawać się z "bacowskim" kalendarzem i rytuałem.Św Wojciecha rozpoczyna się wypas (końcówka kwietnia)- robi się redyk,z jednej owcy może być ciężko utworzyć taką formacjęŚw Michała wypas się kończy(koniec września).Dojenie owiec od 4 rano.Zaletą tego "biznesu" jest to ,że można w nietuzinkowy sposób poprawić wielkość i sprężystość tkanki mięśniowej dłoni i rąk wogóle(czytaj"przypakować":wink:, podczas :raz -dojenia owcydwa-formowania oscypkatrzy- liczenia waluty za ten jakże szlachetny i ujmujący serekHEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.03.2003 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 http://www.afternight.com/smiles/jump.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 03.03.2003 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 ....brzuch mnie przez Was rozbolał! Redyk z jednej owcy....oj, nie mogę! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.03.2003 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Opalko, zapisuję się w kolejce do oscypków Jagno, Olka cały czas czule wspomina Bakcyla i chce mieć takiego samego. Ostatnio zadała pytanie: jeżeli berneńczyki są takie przyjazne i tak się lubią bawić ze wszystkimi to jak taki pies będzie nas chronił przed złodziejami i innymi takimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 04.03.2003 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Maluszku, przypomnij Oli z jakim donośnym szczekiem się z Wami witał i czy czuła wtedy, że to taki łagodny Misio...hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.03.2003 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Mówiłam jej to samo ale ona i tak uważa, że to jest taki fajowy, duuuży misio, którego można potarmosić a on i tak nic nie zrobi Pewnikiem do czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 04.03.2003 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Witam:smile: Mam nadzieję, że nie przeszkadzam. Pilnie poszukuję inspektora nadzoru, czy macie kogoś godnego polecenia? Buduję się w Głoskowie. Z góry serdecznie dzięki! To bardzo pilne. Pomóżcie plsss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.03.2003 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 marto, mam inspektora u nas w okolicy ,ale nie wiem,czy będzie chciał,bo to jednak kawałek od nas.Najlepiej jakbyś miała kogoś z oklicy-żeby zawsze był blisko i mógł dojechać na budowę. Może spytaj w urzędzie gminy? Albo kogoś pod sklepem? Pozdrawiam i co to za pomysł z tym przeszkadzaniem?Zapraszamy częściej- w ogóle nie bywasz na swojej grupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 04.03.2003 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Opalko, dziękuję śledzę grupę regularnie; czytam, oglądam zdjęcia (jestem takim obserwatorem) i już was prawie znam Ćwiczę wyobraźnię A tak naprawdę trochę czasu mi brakuje Będę szukać dalej. Sklepów w Głoskowie trochę jest, więc może kogoś upoluję. Jeśli ktoś z południowych terenów ma kogoś godnego polecenia, dajcie znać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 04.03.2003 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Witaj Marta. Budujemy po sąsiedzku. Ja w Złotokłosie. Niestety nie mam jeszcze kierownika budowy ani inspektora nadzoru inwestorskiego. Zdecydowałaś się na dom z bali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 05.03.2003 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Jezier, niestety nie będziemy budować z bali Swego czasu zastanawialiśmy się nad kupnem domu do remontu w Złotokłosie. Bardzo sympatyczna miejscowość. Witam sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.03.2003 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Jakaś taka cisza zaległa na naszym formum. Pewnie wszyscy przygotowywują się do nowego sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.03.2003 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Jesteśmy w postnych natrojach. Ale trzeba się szykować nan następne spotkanie. Gdzie i kiedy? A może byście zrobili z nami blokadę pod pieczarkarnią? Ja się chyba przywiążę do płotu tego gościa,albo zprzyjaźnię z tą upapraną świnią. Nie wiem ,co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.03.2003 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 No możemy jakąś pikietę urządzić pod tą pieczarkarnią Jak nas wszyskich zobaczy to może zmięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts