Rad-T 17.04.2002 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2002 Witam Do tego grila w Kampinosie to i ja sie przylaczam ) tym bardziej ze to i moje rejony - Grady tuz za Lesznem pierwsza wioska. Na razie lada moment bedzie fundament ale jeszcze troszke .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 17.04.2002 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2002 Ja muszę się z moją słabszą połową porozumieć, a chętnie bym się przyłączyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 17.04.2002 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2002 Po wczorajszej szybkiej i burzliwej wymianie wiadomości, dowiedziałam się, że jedziemy DOPIERO 30 na imieniny. Tak więc zapowiadamy się z grillem i skrzydełkami w piwie i miodzie!!! Poproszę tylko o mapkę lub instrukcje dojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 17.04.2002 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2002 I ja też. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.04.2002 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2002 Przyjmiemy wszystkich-COZ ZA PYTANIE. Teraz tylko czekamy na bache i jej wiadomosci. Czy ktos ma grilla?Ja nie. Dziuba-super!!!!Nic sie nie martw dojazd jest prosty. Wpisujcie sie kochani na liste. Alicjanko,please!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 17.04.2002 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2002 Mamy grilla. W sezonie jeździ z nami w bagażniku łącznie z parą rozkładanych krzesełek!!!Czy bęziemy ustalać co, kto ze sobą przywiezie, czy każdy weźmie to na co ma ochotę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.04.2002 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2002 no nie wiem, a jak chcecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 17.04.2002 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2002 Niech każdy weźmie co uważa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.04.2002 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2002 ok.EM-bedziesz mam nadzieje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawcik7 17.04.2002 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2002 Witam.Ostatnim razem przegapiłem Lolek, ale tym razem bedzie inaczej.Tylko ustalcie dokładna datę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.04.2002 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2002 28 kwie-niedziellaczekam na propozycje godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 17.04.2002 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2002 Godzina standardowa (15) czy może ciut wcześniej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 17.04.2002 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2002 Jak grill to może wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 17.04.2002 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2002 Ale się Grupa rozgawędowała ! Opal, w czwartek nie będę. Czytałem priv dawno i odpisałem też na priv... Czytałaś ? A teraz Grill. My też możemy chyba "maszynkę" wziąć i turystyczny stolik z 4 krzesełkami - chociaż tam chyba są takie ławy. Nie sądzę żeby tam się dało zrobić rezerwację skoro miejsce jest publiczne więc każdy może... Czyli zabierzmy co każdy chce a potem na miejscu podzielimy i SIE ZOBACZY 15:00 jest OK chyba, że będzie ładna pogoda i może wtedy znacznie wcześniej + spacer po okolicy (a jets tam cmentarz ciekawy i leśniczówka z małą "ścieżką dydaktyczną" w bardzo bliskiej okolicy. Co Wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 17.04.2002 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2002 Jak dla mnie może być i 12 - kwietniówka w samo południe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 17.04.2002 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2002 Sądzę, że większość będzie w drodze na dłuuuugi weekend lub już się oddali na tyle, że "nasze" miejsce będzie bezpieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.04.2002 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2002 Kochani, co do rezerwacji, to byc moze na ognisko trezba zarezerwowac-po niedzieli bacha da znac :smile:ale to nie zmienia sprawy z grillem co do jedzenia-to propnuje, aby kazdy wzial, to co lubi plus oprzyrzadowanie.zeby nie robic zametu. w sklepach taki wybor ,ze nie ma problemu. czy ktos ma jeszcze grill-jeden,moze byc za malo.czy sa przewidywane zajecia sportowe w grupach? no i kto zostaje kaowcem?co do godziny, to wprawdzie moj dzieciak spi w ciagu dnia, ale szkoda mi dnia, jak by byl ladny. wiec przychylalabym sie do wczesniejszej pory.gdzie reszta chetnych??maco-czytałam priv i odeslalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawcik7 17.04.2002 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2002 Wszystko pięknie, ale niech ktos opisze dokładnie jak tam dojechać, bo pomimo że mieszkam w W-wie kilkanaście lat to nie wiem jak dojechać do tego magicznego grilla w Kampinosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 17.04.2002 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2002 Jedzie sie tak: Z W-wy Górczewską odsie (kierunek na Leszno, Kampinos, Żelazowa Wola ) drogą krajową numer 580. Mija się: Babice, Borzęcin, Zaborów, Leszno poczym następuje Kampinos (jakieś 30-35km od pętli MZK przy Górczewskiej i Lazurowej - tam też jest HIT). W Kampinosie należy zwolnić bo jakiś 1km za nim jest asfaltowa droga w prawo (ja byłem tam baaardzo dawno ale wydaje mi się, że powinien być drogowskaz na GRANICĘ). Po skręcie w prawo jedziemy jakieś 2km aż się zacznie las (KPN) i po prawej stronie zobaczymy duży parking a za nim rzeczone miejsce na ognisko. Zaparkować i szukać NAS. W piątek podam numer komórkowy na wsjaki słuczaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacha 18.04.2002 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2002 Kochani, właśnie zamukam prace na patyk i gonie na wizje lokalna polanki i paleniska w Kampinosie, jeśli będzie opis do użytkowania lub żywa dusza do zapytania, to jutro zdaje Wam raport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts