mbz 20.06.2003 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Kasiek, dzieki, pewnie sprawdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.06.2003 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Maco dostałeś? Czy mam jeszcze raz przesłać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melatonina 21.06.2003 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2003 Witam wszystkich Czy mogę liczyć na przyjęcie do grupy? Starzem to moze i ja z Was wszystkich najstarsza i już kiedyś na forum Muratora bylam tyle, że tak dawno temu to było, że i nicka zapomniałam i hasło. Dlatego teraz jestem w nowym wcieleniu Teraz kilka słów o sobie: - mieszkam w Kiełpinie - nadbudowa domu ale prawie jak budowa bo w górę poszło piętro i bardzo wysokie poddasze. Stan surowy zamknięty. - mogę polecić: ekipę murarzy i ekipę która położyła mi blachodachówkę - moge odradzić mojego architekta, firmę z której brałam okna i która mi je wstawiała brrrr, zgroza. - teraz będę ocieplać i tynkować dom jeśli macie jakąś godną polecenia ekipę to uśmiecham sie do Was gorąco, bo jestem na etapie podejmowania decyzji. pozdrawiam Gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 21.06.2003 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2003 Witaj melatonina! Kiełpin - to prawie Puszcza, więc wpadaj też na Grupę Kampinoską. Jakie okna odradzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 21.06.2003 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2003 Maluszek, dostałem i naniosłem... powinno być widać... melatonina, narysowałem Twoje miejsce w Kiełpinie ! Jeśli chcesz je jakoś zmienić lub przesunąć to daj znać ! Bordoś, jesteś na mapie... ! Czekam na resztę chętnych ! Jest nas narazie 10 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 22.06.2003 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2003 Maco drogiwysłałam Ci namiary na priva ale chyba coś z listonoszem nie tak.Zaznacz mnie na mapce w okolicach Mokotowa w pobliżu Dolinki Sł€żewieckij.Niestety nie mam żadnej mapki.Pozdrawiam Kasiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 22.06.2003 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2003 Kasiorek,a ja myślałem, że Wy macie zamieszkać bliżej "nas" czyli blizej galerii Mokotów... ale może mi się coś pomięszało. A może spróbujesz wysłać na normalny e-mail (w moim profilu) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 22.06.2003 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2003 Witaj Melatonina, Maco, chyba nie ma mnie jeszcze na mapce, a chetnie bym sie znalazl tuż za Lesznem jest miejscowość Grądy - w połowie drogi od Leszna do Grądów (Grąd ??? ) na północ na linii lasu możesz spokojnie usadowić mnie - MarcinM pozdrawiam Grupę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 22.06.2003 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2003 Marcinie, witamy na mapie... Jest nas już 11 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.06.2003 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Tylko 11 sztuk? Przecież jest nas dużo więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 23.06.2003 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 11 sztuk "zamapowanych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.06.2003 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 A może ktoś jeszcze chciałby się ujawinć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 23.06.2003 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Dzięki Maco - mapka superWitaj Melatonina - mamy blisko do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 23.06.2003 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 witajcie, jak jest nas 11 osób, to już można zorganizować marsz gwiaździsty na Warszawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 23.06.2003 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 teraz to o wiele wyraźniej widać kto do kogo może na wierzorną przebieżkę się wybrać. Albo na piwko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.06.2003 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 U nas to będzie przeprawa.Choć zaczyna się robić "przejściowo". Ja już się nie mogę doczekać tego piwka na tarasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 23.06.2003 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 I to jest to czego Wam zazdroszczę .Taras i piwko,już nie wspomnę o śniadanku na tarasie w letni poranek ,miodzio .Ja co najwyżej powieszę pranie na balkonie,bo za duży chałas żeby na nim siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.06.2003 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Magdo, jako stary Mazur z Warszawy znam takie miejsce. Do 17 kąpać się i opalać można nago, maluczkich nie gorsząc, pustka całkowita. O 17 przychodzi krowa napić się wody, a czasami właściciel krowy. Taka sielanka trwa od poniedziałku do piątku. W soboty i niedziele jest trochę miejscowej młodzieży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 23.06.2003 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Tez się zgłosiłam do mapki- jestem dwunasta. Pozdrawiam Grupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 24.06.2003 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 Tomek, daj te namiary ! Joskul, jesteś 12-ta ! Zaznaczyłem też Kasiorka, więc jest nas teraz 13 ! Magiczna liczba Kto następny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts