marta1719498972 25.06.2003 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 Maco, w takim razie Głosków po raz pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 25.06.2003 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 No to siu ! Po raz pierwszy zrobiony ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.06.2003 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 hehe, Maco stokrotne dzieki, podoba mi się Jeszcze nigdy nie miałem tak blisko do stolicy Wiem ze Łosice to koniec świata ale jestem od początku w tej grupie i na razie nie bedę zmieniał upodobań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.06.2003 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 "Invalid session" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.06.2003 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 Ten post powyżej, to nie żart. Kilkakrotnie usiłowałem wysłać opis trasy, atrakcje i dojazd do najfajnieszych miejsc, ale zamiast umiescić ten post na forum widziałem tylko powyższy napis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 26.06.2003 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Tomek, ja też miałem parę razy podobny komunikat. Coś to nowe Forum nam jeszcze nie dojżało... Mario, za nic w świecie nie miałem zamiaru kwestionować Twojego prawa bycia w tej grupie !!! Może niezbyt prosto wyraziłem swoje obawy techniczne... Wybacz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.06.2003 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Maco coś ty, absolutnie nie miałem na myśli że kwestionujesz mój pobyt w grupie. Zauważyłes pewnie ze mówiłem to z uśmiechem . Jeszcze raz dzieki za mapkę i pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 26.06.2003 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Maco dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 26.06.2003 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Kto następny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacha 26.06.2003 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 "Ja,ja wybierz mnie" . Maluj Maco Kampinos zaraz za skrętem w lewo do trasy poznańskiej. Bacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 26.06.2003 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Maco, Ja też proszę o zaznaczenie mojego miejsca na ziemi na mapce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 26.06.2003 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Tomaszu, z opisem trasy i fajnych miejsc to sam widzisz: jakbyś przysłał TYLKO MI na priva, to pewnie byłoby dobrze!!! Ale fajnie, że nas coraz więcej. Szkoda, że wszyscy daleko ode mnie... A Łosice to mi się fajnie kojarzą, bo tamtędy się jedzie do Serpelic, gdzie co roku wywoziliśmy synka na wakacje z Dziadkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.06.2003 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Jaguś jak to daleko? Przecież to tylko kilka cm na mapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melatonina 26.06.2003 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Nie było mnie na forum dosłownie chwileczkę a tu taki ruch Mapki jeszcze nie zdążyłam obejrzeć ale na pewno nie będę miała uwag Dzięki za zaproszenie na grupę kampinoską, przyznam się że już was sobie wcześniej troszkę podczytywałam a teraz to i z większą śmialością coś napiszę, chociaż ja po mojej stronie Kampinosu jestem samotna. Następna sprawa; Ktoś pisał o cenie położenia blachodachówki. 8 zł za metr wydaje mi się niedrogo. Ja kładłam dach w zeszłym roku i nie chcę skłamać bo nie mam przed sobą faktury ale płaciłam chyba 12 PLN za m2 z obróbkami. Oferty miałam od 5 do 15 PLN za metr więc rozpiętość cenowa spora kiedy jednak prosiłam każdą ekipę o zrobienie kosztorysu na mój dach to różnice w cenie się zmniejszały. Ekipa, na którą się zdecydowałam i tak na sam koniec chciała mnie skubnąć na 1600 pln ekstra ale się nie dałam Trzeba im jednak przyznać, że do jakości pracy nie mialam najmniejszych zastrzeżeń.Od tamtej pory zawsze proszę o kalkulację na całą robociznę a nie wycenę z metra. Ktoś się pytał o okna to odpowiadam na priv bo chyba na forum jest w złym tonie tak publicznie szafować nazwami, ale może się mylę ? Pozdrawiam Gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 26.06.2003 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Maco! Mój komputer przestał lubić Twoją mapę- muszę mu ją wydzierać z zaciśniętych zębów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pat70 27.06.2003 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Cześć, ja jestem z Warszawy - Wesołej. Właśnie rozbudowujemy dom, a właściwie budujemy nowy - tak wyszło w trakcie, bo w okazało się, że ta stara część już właściwie do niczego się nie nadaje. W poniedziałek kładą nam dach !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ariakan 27.06.2003 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Wesolej ? My (ja i moja druga polowa) wlasnie zastanawiamy sie nad domkiem w Starej Milosnej a to chyba tez Wesola Jak tam sie mieszka ? Czy to spokojne okolice ? I jak z dojazdem do Centrum ? Narazie jezdzilismy tam samochodem ale chyba zamieszkamy na poczatku bez samochodu. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pat70 27.06.2003 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Tak, Stara Miłosna to też Wesoła, tylko jej jakby druga część - bliżej szosy lubelskiej. I prawdę mówiąc nie wiem jak tam z dojazdem. Na pewno jeżdżą tam jakieś prywatne linie autobusowe (w kierunku Mińska Maz.). My mieszkamy w Wesołej - Centrum. Do pracy w Warszawie dojeżdżam najczęściej autobusem z przesiadką w Marysinie albo pociągiem. Samochodem rzadko, bo jeździ nim głównie mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 27.06.2003 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Maluszku, masz rację....czym ja się martwię Maco, muszę się poskarżyć, że u mnie również mapka zaczęła zachowywać się niepoważnie: skacze, wierci się, dziury sobie robi.... Proszę ją upomnieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.06.2003 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Chyba Maco upomniał mapeczkę bo działa bez zarzutów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts