Teska 27.06.2003 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Maluszek zerknij na prywatne... Pozdrawiam Warszawiaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekRz 27.06.2003 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Witam i pozdrawiam Klubowiczów Czy można się dopisać do Was? DarekRz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.06.2003 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Zapraszamy, zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 27.06.2003 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 bacha i dolores dodani. W sumie 19 sztuk Kto dwudziesty ??? DarekRz, może ? Witaj Darku. Ja też wczoraj miałem kłopoty z mapką - rozmawiam z "serwerem" i upominam go !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 27.06.2003 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Słuchajcie, trochę przerobiłem tę mapę. Mam nadzieję, że teraz tylko za pierwszym razem będzie się wczytywać długo a potem (na tym samym komputerze) powinno już być bardzo szybko. Dla mnie również będzie o wiele łatwiejsza i szybsza aktualizacja. Tylko nie jestem na 500% pewny czy dobrze będą miejsca oznaczone więc na razie proszę tylko o sprawdzenie tego i komentarze: nowa mapa TEST: http://www.szalega.com/Forum/mapa_nowa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 27.06.2003 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Mi się każda mapa (kilka mega w kilka sec) wczytuje szybko jeśli tylko serwer po drugiej stronie ma dobre łącze. Teraz to buduję się na samym skraju mapy. Dalej na południe to już grupa Krakowska się buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 27.06.2003 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Maco, Dzięki za poskromienie mapy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 28.06.2003 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2003 Ta "nowa" mapa jest tak duża jak dalego sięgają nasze miejsca... Ale rozumiem, że Jezierowi i Joskulowi dobrze to się wczytuje i dobrze są zazanczone ich miejsca na mapie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 28.06.2003 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2003 Fajna mapka: zanim pokazało się cokolwiek innego, to było widać tylko mnie! Troszkę mnie Maco przeprowadziłeś: moje miejsce jest tuż nad wsią Błędowo, między białą a żółtą szosą I...jeżeli mogę coś zasugerować...czy nasze, niewątpliwie piękne imiona (nicki) nie powinny być ciut mniejsze? Na moim pustkowiu to nie przeszkadza, ale tam gdzie Was dużo to się bałaganik mały zrobił.... Sorry, Mistrzu Maco, ale nie mogłam się powstrzymać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 28.06.2003 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2003 Super Jagna ! Trochę się przejąłem tym przecunięciem Ciebie. To chyba niestety znaczy, że mój świetny pomysł nie do końca działa i mimo, że u mnie na ekranie Twoje miejsce jest dokładnie w tym samym punkcie co na "starej" mapie to na Twoim ekranie chyba jest inaczej... No niedobrze... A jeśli chodzi o wielkość czcionki to właśnie o takie komentarze mi chodzi. I zapewniam Cię, że nie odbieram tego źle ! Zmniejsze czcionkę naszych nicków.. Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 28.06.2003 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2003 Maco! Trochę mnie wywiało. Czy mogłabym wrócić na przecięcie "k" z Makówki z Mościskami? Ale mapa dużo lepiej u mnie chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 28.06.2003 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2003 Joskul, poprawiłem. U mnie wygląda OK a u Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 28.06.2003 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2003 Maco, kochany....jakby Ci tu powiedzieć..... Znowu musisz mnie posunąć krzyżyk powinien być ciut w lewo, między dwiema szosami - żółtą i białą (jakby w tym trójkącie), wtedy będzie idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 29.06.2003 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2003 Jagna, a powiedz mi gdze jest teraz u Ciebie krzyżyk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 29.06.2003 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2003 Maco, na "starej" mapie jest idealnie. Na nowej krzyżyk jest między żółtą szosą a rzeką. Tam też są działki, ale cudze Gdybyś mnie przeprowadził tylko kawałek przez "żółtą" jezdnię w stronę "białej", to będzie już dobrze... Sorry.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 29.06.2003 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2003 Maco! Dzięki, jestem na swojej ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 29.06.2003 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2003 Dochodzę do wniosku, że druga "nowa" wersja mapy nie jest dobra... Więc pracuję nad trzecią "nową" wersją... Już jutro będzie można jąpotestować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 30.06.2003 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 przepraszam, że tak często zmieniam ale chcę zrobić taki układ, żeby się łatwo i szybko wczytywało a jednocześnie, żeby zmiany i dopisywanie nowych nie sprawiało problemu... Więc mam nadzieję, że to ostatnia testowa "nowa" wersja mapy.Proszę o komentarze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.06.2003 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Maco u mnie jest wszystko ok - mapa się dosyć szybko otwiera, jestem zaznaczona na dobrym miescu Brakuje mi tylko mapki poglądowej (mniejsza skala) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 30.06.2003 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Jestem w bardzo dobrym miejscu. Dzięki. Tylko jak przesuwam "suwaczkami" to mi troszkę mapka skacze, ale to drobiazg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts