julcik 10.01.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Co zrobić,jeżeli jest po gwarancji a drzwi się wypaczyły?Macie jakiś pomysł?Drzwi firmy K&P za ponad 2000zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 10.01.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Chyba nie ma tu żadnego "bezbolesnego" rozwiązania.Trzeba, obawiam się z bólem serca zapłacić za ich naprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ttt 11.01.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Chyba nie ma tu żadnego "bezbolesnego" rozwiązania. Trzeba, obawiam się z bólem serca zapłacić za ich naprawę. Watpię czy to się da naprawić,prawdopodobnie należy wimienić cały ramiak - poproś o pomoc stolarzy z okolicy może coś doradzą lub zrobia tą naprawę może wystarczy wymienić uszczelkę lub ja zamontowac a moze to nie jest wypaczone skrzydło tylko futryna poddaj to ocenie fachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 14.01.2006 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Dokładnie,tak zrobię.Wkurza mnie tylko to,że stało się to w momencie gdy wygasła gwarancja.Podobno dzisiejsze produkty tak są robione,że mają być sprawne tak długo ,jak długo przewiduje gwarancja/słyszałam od kilku sprzedawców/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lajkonikk 15.01.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 julcik; Wkurza mnie tylko to,że stało się to w momencie gdy wygasła gwarancja. to znaczy mineło dwa lata od chwili zakupu?? jesteś pewien.bo jesli nie -to otwieraja się pewne rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts