WiolaK 21.01.2003 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2003 Margiel na ścianach. Tynkibyły robione 6 lat temu tradycyjne i ciągle mimo szpachlowania wyłazi margiel. Zastanawiam się co ztym zrobić - płyta gipsowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roose 21.01.2003 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2003 6 lat temu dobrze było zmoczyć solidnie ściany - margiel odskakuje od wilgoci, tylko, że maszyny czasu jeszcze nie wynaleziono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WiolaK 21.01.2003 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2003 Ale jakoś to trzeba naprawić moze głaź gipsowa albo płyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.01.2003 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2003 Wiola, co to jest margiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WiolaK 21.01.2003 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2003 Margiel to odpryskujące punkty na ścianie. u mnie w salonie wygląda to tak jakby ktoś ze ściany zrobił sobie strzelnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WiolaK 21.01.2003 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2003 Margiel to odpryskujące punkty na ścianie. u mnie w salonie wygląda to tak jakby ktoś ze ściany zrobił sobie strzelnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 22.01.2003 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2003 Można powiedzieć ,że aktywność margla ma charakter krzywej gasnącej co oznacza ,że będzie go coraz mniej ale nie wiem czy wynik 3 odpryski na suficie po 10 latach coś zmieni -myślę ,że nic.Płyty gips karton to chyba jedyna skuteczna metoda pozwalająca marglowej krzywej osiągnąć asymptotę.HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts