kol 10.01.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Witam . Już dawno nic nie pisałam. Zdobywałam bagaż doświadczeń. Narodziło się dużo problemów. Pierwsz to czy mając ogrzewanie podłogowe (tylko) na olej mogę dostwić piec na odpdki lub drewno? Zmuszają mnie do tego koszty opału i wywozu śmieci. Jest to strasznie nieekonomiczne. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 10.01.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 mozesz, poprzez wymiennik (bo podlogowke masz na cisnieniowym ukladzie ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 10.01.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Witam . Już dawno nic nie pisałam. Zdobywałam bagaż doświadczeń. Narodziło się dużo problemów. Pierwsz to czy mając ogrzewanie podłogowe (tylko) na olej mogę dostwić piec na odpdki lub drewno? Zmuszają mnie do tego koszty opału i wywozu śmieci. Jest to strasznie nieekonomiczne. Pozdrawiam. Róznie bywa-jak za duzo wrzucisz to może się z lekka zagotować - ale jesli tylko przepalanki to ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pmg 11.01.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 mozesz... ale przez wymiennik... mam dokladnie tak jak ty, + kominek + przylacze na ekogroszek lub inne (Ale glownym bedzie zawsze olej !!! pelny automat ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts