adrek17 10.01.2006 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 poszukuje solidnego kierownika budowy z Pruszkowa lub Piastowa. No i jakby nie był za drogi (do 3500) to byloby superdzieki za wszystkie infoAdrian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ansik 06.02.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Jeśli jeszcze szukasz to polecam swojego. Pan Adam tel 0-500 00 46 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwek2006 10.02.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 WITAM. DALEJ ZAINTERESOWANY?POLECAM. P.TOMASZ TEL.501-022-996 POZDRAWIAM SYLWEK G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 01.04.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Jeżeli jeszcze szukasz kierownika budowy zajrzyj TUTAJ Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert1 09.06.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Witam! Jeśli ktoś jest jeszcze zainteresowany to mogę polecić swoje usługi w zakresie nadzoru - kierownik lub inspektor nadzoru. Mieszkam w Pruszkowie i po godzinach pracy zajmuję się nadzorami w okolicach zamieszkania. W razie zainteresowania służę adresami domów i innych obiektów, mogę podać telefon grzecznościowy do inwestorów. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szakallo 07.07.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 jeśli ktoś szuka kierownika to powinien ruszyć głową. bo kierownik kierownikowi nie równy i wiem jedno kazdy pan adam czy piotr to gość który żyje z takich nadzorów dla laików jeśli bedzie miły i sympatyczny przyświruje że co to on za figura i ile domów budował. ja to jak bym budował to zrobiłbym to inaczej sam pracuje jako kierownik budowy i obecnie w warszawie wykańczam budynek 8 kondygnacji i ruszam z 30 kondygnacyjnym wieżowcem i coś wiem o tych panach bo czasem przychodzą jako kierownicy robót podwykonawcy i tylko siedzą po kontenerach odbierają telefony czarują i tak sobie żyją. ale skonfrontowac ich wiedzę i umiejętności to na majsta bym ich nie chciał.a niech mi ktoś powie czy oni pracują gdzieś w pożadnych firmach i traktują to jako dodatkowe zajęcie czy z tego żyją a jeśli żyją to znaczy że ich tak naprawdę żadna firma nie chce a zapotrzebowanie na kadrę jest duże i fakt wymagania w stosunku do nich duże ale robota pewna. opowiem wam tez pewną histrię moja znajoma kupiła dom w stanie surowym i niby wszystko cacy teraz okazuje się że on tak naprawdę do rozbiórki bo jest tak skopany że koszt poprawek równy kosztowi postawnienia nowego i cóż prokurator tam już działa i gościa który kierował i tolerował to trzeba zastrzelić a on spryciaz z taki nadzorów żyje i tylko ciekawe ile takich domów postawił.wiec lepiej pojeździć po okolicy po normalnych budowach i spisać kilka telefonów z tablic informacyjnych i samemu gościa kusić na kierownie budową swojego domu bo to jest pewniejszy klient niż pa adam czy stefan co to tylko domki buduje! pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert1 08.07.2006 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Nie mogę się z godzić z twoją wypowiedzią Szakallo, chociaż po części jest w niej trochę prawdy bo jest wiele takich osób.Ja osobiście pracowałem na budowach w dużych firmach: Mostostal Export S.A., WPRD S.A., realizując ogromne (m.in. budowa Warszawskiej Giełdy Rolno Spożywczej w Broniszach, duże osiedla mieszkaniowe w Warszawie i Krakowie) i mniejsze kontrakty. I jakoś po godzinach pracy daję sobię radę i mogę zaznaczyć, że mam 3 letniego synka.Co pawda jestem gościem w domu, ale coś za coś?A cha nie chwaląc się byłem kierownikiem budów i inspektorem nadzoru, teraz pełnię funkcję dyrektora kontraktów (ok. 150 osób pracujących na 1 budowie).Mam nadzieję że przekonałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szakallo 10.07.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 NAPISAŁEM WYRAŹNIE SĄ KIEROWNICY I KIEORWNICY! POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts