Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

solidny kierownik budowy Pruszków/Piastów

Recommended Posts

• 4 weeks później...
  • 1 month później...
  • 2 months później...

Witam!

Jeśli ktoś jest jeszcze zainteresowany to mogę polecić swoje usługi w zakresie nadzoru - kierownik lub inspektor nadzoru.

Mieszkam w Pruszkowie i po godzinach pracy zajmuję się nadzorami w okolicach zamieszkania.

W razie zainteresowania służę adresami domów i innych obiektów, mogę podać telefon grzecznościowy do inwestorów.

pozdrawiam

• 4 weeks później...

jeśli ktoś szuka kierownika to powinien ruszyć głową. bo kierownik kierownikowi nie równy i wiem jedno kazdy pan adam czy piotr to gość który żyje z takich nadzorów dla laików jeśli bedzie miły i sympatyczny przyświruje że co to on za figura i ile domów budował. ja to jak bym budował to zrobiłbym to inaczej sam pracuje jako kierownik budowy i obecnie w warszawie wykańczam budynek 8 kondygnacji i ruszam z 30 kondygnacyjnym wieżowcem i coś wiem o tych panach bo czasem przychodzą jako kierownicy robót podwykonawcy i tylko siedzą po kontenerach odbierają telefony czarują i tak sobie żyją. ale skonfrontowac ich wiedzę i umiejętności to na majsta bym ich nie chciał.

a niech mi ktoś powie czy oni pracują gdzieś w pożadnych firmach i traktują to jako dodatkowe zajęcie czy z tego żyją a jeśli żyją to znaczy że ich tak naprawdę żadna firma nie chce a zapotrzebowanie na kadrę jest duże i fakt wymagania w stosunku do nich duże ale robota pewna. opowiem wam tez pewną histrię moja znajoma kupiła dom w stanie surowym i niby wszystko cacy teraz okazuje się że on tak naprawdę do rozbiórki bo jest tak skopany że koszt poprawek równy kosztowi postawnienia nowego i cóż prokurator tam już działa i gościa który kierował i tolerował to trzeba zastrzelić a on spryciaz z taki nadzorów żyje i tylko ciekawe ile takich domów postawił.wiec lepiej pojeździć po okolicy po normalnych budowach i spisać kilka telefonów z tablic informacyjnych i samemu gościa kusić na kierownie budową swojego domu bo to jest pewniejszy klient niż pa adam czy stefan co to tylko domki buduje! pozdrawiam.

Nie mogę się z godzić z twoją wypowiedzią Szakallo, chociaż po części jest w niej trochę prawdy bo jest wiele takich osób.

Ja osobiście pracowałem na budowach w dużych firmach: Mostostal Export S.A., WPRD S.A., realizując ogromne (m.in. budowa Warszawskiej Giełdy Rolno Spożywczej w Broniszach, duże osiedla mieszkaniowe w Warszawie i Krakowie) i mniejsze kontrakty. I jakoś po godzinach pracy daję sobię radę i mogę zaznaczyć, że mam 3 letniego synka.

Co pawda jestem gościem w domu, ale coś za coś?

A cha nie chwaląc się byłem kierownikiem budów i inspektorem nadzoru, teraz pełnię funkcję dyrektora kontraktów (ok. 150 osób pracujących na 1 budowie).

Mam nadzieję że przekonałem.