mania2 21.01.2003 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2003 Jesli budujesz ten projekt , to powiedz czy w projekcie sa jakies bledy i na co zwrocic szczegolna uwage . Jesli nie ten dokladnie ten projekt , to wogle projekt "Atrium" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 31.01.2003 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2003 Pod Krakowem w we wsi: "Wielka Wieś" ktoś wybudował ten dom. Zaczęli na wiosnę teraz chyba mieszkają. Z tego co wiem to budowała firma. W 3 miesiące postawili od 0 do klucza Rozmawiałem z robotnikami. Bardzo podobał mi się ten projekt. Dlatego odnalazłem realizację. Po wizji lokalnej troszkę mi przeszło. Najbardziej podobały mi się piwnice i garaż, reszta malutkie i ciasne. Mała ubikacja na dole sprawia wrażenie zagubionej wyspy na oceanie salonu, kuchni i korytarza. Gdyby jej nie było wyglądałoby to lepiej. Znalazłem w okolicy Zawiercia gl-135 - o wiele lepsze wrażenie na mnie zrobił. Parter pomimo wrażenia udziwnienia jest przestronny i funkcjonalny, poddasze można dowolnie zaprojektować - mnie się podoba wersja z gl16 - bez ściany pomiędzy pomieszczeniami 1 i 4. Ged Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 31.01.2003 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2003 Jeśli interesują Cię projekty w stylu gl 47, ale nie ogołocone z detalu - wpadnij na: http://www.domypolskie.pl Jeśli się dobrze zastanowić nad prostotą ich konstrukcji budowlanej, to wychodzi że pomimo swojej klasycznej urody, będą nie wiele droższe od dzisiejszych domów typu stodoła.ged Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania2 04.03.2003 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 zobaczymy , juz kupilem projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 08.04.2003 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 Buduję GL43. Obecnie stan surowy otwarty. Porotherm 44. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts