glowac 10.08.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 a co mi tam - poczekam i 4 tygodnie na te fronty Trzymam kciuki za szybką i bezproblemową przeprowadzkę. Pamiętam jak my przeprowadzaliśmy się do naszego mieszkania. Trwało to chyba ze 2 miesiące - pracowaliśmy bardzo dużo i długo a jak już mieliśmy troszkę czasu wolnego - nie było wolnego samochodu do przeprowadzek w Warszawie Koniec końców wprowadziliśmy się do włanego M 14 lutego w Walentynki Powodzenia przy przeprowadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.08.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 wpadłam po sąsiedzku bardzo fajnie u was calle były moim faworytem i b ładnie się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 12.08.2007 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Dom piękny... Fajnie pomyślane z tym prysznicem pod skosami - to samo chciałbym zastosować w swojej przyszłej łazience Dzięki za pomysł!! Śliczna kuchnia, czekam na zdjęcie skończonej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 13.08.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Masz bardzo ładną łazienkę, podobają mi się te płytki. Czy mogłabyś wklieić jeszcze jakieś zdjęcie jezeli łazienka jest już wykończona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 13.08.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 @nia i jak się mieszka? Pamiętasz pierwszy sen w nowym miejscu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 20.08.2007 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 od tygodnia mieszkamy już w domku na razie w większości na pudłach, bo nie mamy szaf ale powoli to się zmienia... pierwszych snów nie pamiętam - chyba po prostu śpię za krótko - tyle jest do zrobienia... niestety nie mogę zamieścić nowych zdjęć bo w domku nie dorobiłam się netu, a w pracy mam blokadę na przegrywanie zdjeć... ale niedługo coś wymyślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 01.10.2007 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 zapraszam wszystkich do mojej galerii - http://forum.muratordom.pl/post2063413.htm#2063413 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts