Konf-Bud 11.01.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Region: Małopolskie Specjalizja; Domy-stany surowe z materiałów własnych Ceny od 600zł/m2 Powierzni użytkowej Cena Zawiera.*Ogrodzenie i zagospodarowanie działki*Wytyczenie geodezycje budynku*Kierownictwo budowy*Fundamenty budynku,izolacja pionowa,pozioma*Kanalizacje podposadzkowe,podkłady podposadzkowe(chudy beton)*Ściany konstrukcyjne parteru,strop nad parterem*Ściany konstrukcyjne poddasza*kominy konstrukcje dachu,rynny,rury spustowe*Obróbki blacharskie *Krycie dachu dachówką ceramiczną lub blachodachówką UPRAWNIENIA, REFERENCJE, OGLĘDZINY BUDYNKÓW WYKONANYCH. Telefon: 609-240-940 Drugi telefon: (012)285-03-68 FAX: (012)285-03-68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 11.01.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Wrrrr ogłoszenia sa po to by tam umieszczać takie posty !!!! Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 09.01.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Zdecydowanie czarna, najczarniejsza ze wszystkich list. Reklamuje się na Forum, dlatego zdecydowałam się Was ostrzec. Przeklinam dzień, w którym ich poznałam. Szczegóły mogę podać mailem... Niestety będzie proces tyle napisano na ten temat w Małopolskiej Białej i Czarnej Liście Wykonawców. Dałam tu link do tej listy, ale ktoś go zmienił (pytanie kto? )...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 22.01.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Od: Konf-Bud Do: jk69 Wysłany: Nie Sty 21, 2007 1:46 pm Temat: Dużo wiem o was przyda się na procesie!! POZDRAWIAM WAS!!!!!!!Syn właśćiciela firmy Bóg z wami _________________ Konf-Bud Małopolska BUDOWA DOMÓW Taką otrzymałam korespondencję na priva - nie wiem dlaczego mnie straszą procesem? za cytowanie ogólnie dospępnej na Forum informacji o założonym przez kogoś innego wątku????? I czy to jest dobra rekomendacja dla przyszłych klientów firmy Konf-Bud, o której nic nie wiem, ponad to co napisano w w/w wątku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts