tsimtsum 11.01.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Witam, Czy ktos z was stanal kiedys przed problemem zdejmowania ze sciany juz przymocowanych plytek i zakladania ich ponownie? Slyszalam ze mozna zrobic tak ze sie skuwa kafle ktore sa juz na scianie i te same kafle mozna z powrotem przymocowac. Czy to prawda? Czy oprocz prezycji wymaga to jakichs specjalnych materialow, preparatow, narzedzi? W moim przypadku bylby to gres na kawalku sciany o powierzchni ok. 1,5 x 1,5 m (zabudowa geberitu i kawalek przy wannie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.01.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 przeważnie płytki nie są do ponownego uzytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek67 12.01.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 przeważnie płytki nie są do ponownego uzytku a ja pozwolę sobie nie zgodzić się z taką opinią, musiałem zdemontować kilka płytek ze ściany i sie udało trzeba mieć tylko jakieś szerokie i wąskie narzędzie żeby podważyć płytki. Potem trzeba je dokładnie wyczyścić, skuć stary klej ze ściany i można ponownie przyklejać. Ja tak zrobiłem i płytki się trzymają Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malinka_01 18.01.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Hej Ale jak wyczyścić zaschnięty klej na płytce, przecież to grozi całkowitym zniszczeniem takiej płytki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts