Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 196
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To chyba jedyny PLUS mieszkania w Warszawie....:)

Przybędę na spotkanie!!! I mam nadzieję, że moja Ewa też da się namówić :) Ale fajnie...nie będę musiał łapać pociągu potem...i wracać do Łodzi :)

Pozdrawiam,

T

Jedzie ktoś z okolic 3-miasta? Bo niby chciałem pkp/pks ale kijowe godziny( na miejscu najwcześniej po 15),a jak autem to po co jeździć w kilka. Więc miałbym kilka miejsc.

A raczej będe miał 3 miejsca-w porywach do :D 4...

Witam!

Przepraszam, że pytam ale jestem nowa.

Chciałabym bardzo być na tej imprezie i poznać wspaniałych ludzi, których czytam różne wypowiedzi.

Mam pytanie: czy są jakieś zaproszenia, ile taka impreza kosztuje itp.

Jestem z W-wy - więc nie będzie problemu z dojazdem.

Pozdrawiam

Dziękuję Szanownej Redakcji, że tym razem najwyraźniej skontaktowała się z kim trzeba i termin Spotkania Forum nie zbiega się z terminem mojego zjazdu na uczelni. Hurrra!!!! :p

Tak więc z ogromną przyjemnością zgłaszam nasz udział: Jagna + 3 Jagnięta.

Witam!

Przepraszam, że pytam ale jestem nowa.

Chciałabym bardzo być na tej imprezie i poznać wspaniałych ludzi, których czytam różne wypowiedzi.

Mam pytanie: czy są jakieś zaproszenia, ile taka impreza kosztuje itp.

Jestem z W-wy - więc nie będzie problemu z dojazdem.

Pozdrawiam

zaproszeń jako takich nie ma, być może będzie konieczne zgloszenie uczestnictwa (obserwuj form), a kosztów nie ma, wstęp wolny

pozdrawiam

maksiu

HIP HIP HURRAAAAA

Mam nadzieję, że mi nic nie wypadnie!!!

Być może przyjadę (ze względu na dzieciaki) sam, ale bardzo chcę Was wszystkich poznać osobiście!!!!!

Abromba - jeden Grzegorz z tego towarzystwa urodził się 31 marca ( :wink: ) - prawie tak jak Twój Grześ :D

Jedzie ktoś z okolic 3-miasta? Bo niby chciałem pkp/pks ale kijowe godziny( na miejscu najwcześniej po 15),a jak autem to po co jeździć w kilka. Więc miałbym kilka miejsc.
juz pisałam do Ciebie, ja byłabym chetna, a Joola?Marcus?Martag?
juz pisałam do Ciebie, ja byłabym chetna, a Joola?Marcus?Martag?

No jak ładna kobieta mówi mi że byłaby chętna...to się rumienię :oops:

:lol: