magi 12.01.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 mam nadzieję, że nic nie stanie na przeszkodzie i się zjawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.01.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 mam nadzieję, że nic nie stanie na przeszkodzie i się zjawię i my też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 12.01.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 mam nadzieje,ze my w tym roku damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 12.01.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Koniecznie Obowiązkowo Bezwzględnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 12.01.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 mam nadzieje,ze my w tym roku damy rade może znajdę czas . mam daleko więc pojazd już dzisiaj znalazłem . http://www.republika.pl/slawkowo/samolot.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 12.01.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 W ubiegłym roku byłem prawie już już i praca wypadła nagle, teraz może się uda???Zapisuję się niniejszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania k 13.01.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Ja też się zapisuję myślę że w tym roku nic nagłego nie wyskoczy Ania K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 13.01.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 A mnie żonka z domu wygania na spotkanie i jeszcze szuka taniego połączenia pkp...ale sama to nie chce specjalnie jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.01.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Dlaczego znowu w moje urodziny ????? Peterk, własnie uświadomiłem sobie, ze 4 marca to ... urodziny zony.. Spostrzegawczy jestem, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 13.01.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 jeeeeeeeeeeeeeeestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 13.01.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 ja też się zgłaszam. Chyba przyjadę sama... a imprezę urodzinową syna urządzę w niedziele 5 a nie w sobotę 4 marca... Pozdrawiam, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.01.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Dlaczego znowu w moje urodziny ????? Peterk, własnie uświadomiłem sobie, ze 4 marca to ... urodziny zony.. Spostrzegawczy jestem, nie? Dobrze, że teraz się skapowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.01.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Dlaczego znowu w moje urodziny ????? Peterk, własnie uświadomiłem sobie, ze 4 marca to ... urodziny zony.. Spostrzegawczy jestem, nie? Dobrze, że teraz się skapowałeś Zona zauważyła ten fakt.. Ja pamiętam tak: urodziny żony to 04.03, a 4 marca nie skojarzyłem z tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.01.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 W tym roku raczej się nie zjawię, ale strasznie Wam wszystkim zazdroszczę, ze się spotkacie..... Miło by było Was poznać osobiście. Ciekawe, kto będzie najwyższy.....????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 13.01.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Dlaczego znowu w moje urodziny ????? Peterk, własnie uświadomiłem sobie, ze 4 marca to ... urodziny zony.. Spostrzegawczy jestem, nie? Dobrze, że teraz się skapowałeś Kze, przekładasz imprezkę urodzinową? Imprezki muratorowej przeflancować to nam się nie uda . W przyszłym roku proszę szanowną radakcję o "święto ruchome" tak co roku o tydzień do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 13.01.2006 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Dlaczego znowu w moje urodziny ????? Zapraszamy, czekamy z upominkiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 13.01.2006 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Spotkanie ma naprawdę niepowtarzalną atmosferę! My postaramy się być! Program jak zawsze będzie bogaty - w wystąpienia, nagrody, mowy, konkursy, dobre jadło i napitek oraz muzykę. Koniecznie będźcie! A czy obecni będą też eksperci, którzy będą udzielali porad budowlanych? Oczywiście, będą też eksperci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 13.01.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Jedzie ktoś z okolic 3-miasta? Bo niby chciałem pkp/pks ale kijowe godziny( na miejscu najwcześniej po 15),a jak autem to po co jeździć w kilka. Więc miałbym kilka miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.01.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Dlaczego znowu w moje urodziny ????? Zapraszamy, czekamy z upominkiem! Redakcjo, a o mojej Żonie też redakcja będzie pamietać? Ona jest z nami cały czas duchem.. bo ciałem to pilnuje małej Madzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.01.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Dlaczego znowu w moje urodziny ????? Peterk, własnie uświadomiłem sobie, ze 4 marca to ... urodziny zony.. Spostrzegawczy jestem, nie? Dobrze, że teraz się skapowałeś Kze, przekładasz imprezkę urodzinową? Imprezki muratorowej przeflancować to nam się nie uda . W przyszłym roku proszę szanowną radakcję o "święto ruchome" tak co roku o tydzień do przodu. Nic nie przekładamy tzn. mielismy do tesciów do Krakowa jechać, ale Żona powiedziała wersję oficjalną, że mam egzamin i do Krakowa pojedziemy najwczesniej 5 marca albo za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts