Betoniarz 09.02.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Jestem tu nowy ale chętnie wybrał bym się na to spotkanie razem z żoną, chcemy budować domek moje miejsce wybrany z projektów Muratora, może spotkali byśmy kogoś kto realizuje ten projekt. Nie mogę tylko znaleźć tego zgłoszenia, a może wystarczy wpisać się tylko na tą stronę. Ale jeśli za dużo jest uczestników to jako nowi i obcy możemy zrezygnować, aby nie zabierać miejsca tym co już dawno są na forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 09.02.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Osoby zainteresowane wpisaniem na listę zapasową, prosimy o zgłoszenie pod adres [email protected]. Poinformujemy, jeśli ktoś zgosi rezygnację z udziału w Spotkaniu. Prośba do już zgłoszonych - jeśli okaże się, że nie możesz być, zgłoś rezygnację pod adresem: [email protected] Betoniarz - tu jest adres pod który możesz zapisać się na listę zapasową. pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 12.02.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 a ja tak bardzo chcilabym byc i mam dwa kroki ale.... 4 marca sa targi Muratora na Torwarze i... pracuje przez weekend jako wystawca Nie !!!! Nie rob nam tego Please - choc na rzesach - przyjdz ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.02.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Please - choc na rzesach - przyjdz ))) Na rzesach to zatanczyc chyba mozna jak impreza udana jest Usmiechaj sie do mnie jareko z imprezy , bede miala Was na oku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 12.02.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 ...bede miala Was na oku jak...jak...jak to uczynisz? Czyzbys wielka wode przeplynela i zawitasz takze? Czy ktos kamerke ukryta bedzie mial by Ci relacje zdac? A ja juz mam dylemat - na ktora MIS glosowac Kasiorek czy Zielonooka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.02.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Chyba nie zdradzisz Kasiorka, co? Jareko mam nadzieje , ze Maksiu bedzie robil i wklejal zdjecia na biezaco , o co bardzo juz teraz prosze . Tak wiec badz czujny Kolego i kolega Stary rowniez niech bedzie czujny i z usmiechem czeka Pozdrawiam Was serdecznie i zycze dobrej zabawy . Wielkiej wody nie przeplyne w marcu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 12.02.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Chyba nie zdradzisz Kasiorka, co? Ja wierny jak pies wszak psem wg chinczykow jestem Ale.... wiesz..... zycie... wiek robi tez swoje ;) Ja zdradzilbym z..... ogromna radoscia A ostatnio trafilem na jej piekna strone - Kasiorek - gratuluje pomyslu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.02.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 ze Maksiu bedzie robil i wklejal zdjecia na biezaco , o co bardzo juz teraz prosze . Niestety zapomnij o tym, ja jade do Warszawy na spotkanie ze znajomymi a nie do pracy, ale i tak bede zaangazowany w jakiejs tam czesci w organizacje, tak wiec robienia zdjec, nie wykluczam, ale ich wklejanie na bieżaco to juz napewno odpada, nie ma takiej mozliwosci Jesli nawet porobie zdjecia to bede do obejrzenia w byl moze w poniedzialek lub wtorek po spotkaniu pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.02.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Jareko na rzesach to nie ale na nogach przyjde.... juz ublagalam szefocstwo coby mnie z targow ciut wczesniej puscilo, bede prosto z Torwaru zmeczona zachrypnietach gadaniem i nieludzko zmeczona ale cos tam, najwyzej kimne sie pod stolikiem nie ma tak dobrze - nie ma:P ze mnie nie bedzie a !! i oczywiscie bede sama , (jak zwykle ) bo Y znow sie wymigal ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 14.02.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Jareko ......a !! i oczywiscie bede sama , (jak zwykle ) bo Y znow sie wymigal ..... Hmmmm....ciekawostka ale jakze mila Hmmmm....tez bede sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.02.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 z tego co wiem to Agacka i Ivonesca tez same wiec zrobimy kacik dla jednodniowych singli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 14.02.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 z tego co wiem to Agacka i Ivonesca tez same wiec zrobimy kacik dla jednodniowych singli Hmmmm......ciekawie zapowiada sie to spotkanie oj oj oj ciekawie Taka mala grupka? Hmmm....jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.02.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 A ja tym razem z komturową w duecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.02.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 ze Maksiu bedzie robil i wklejal zdjecia na biezaco , o co bardzo juz teraz prosze . Niestety zapomnij o tym, ja jade do Warszawy na spotkanie ze znajomymi a nie do pracy, ale i tak bede zaangazowany w jakiejs tam czesci w organizacje, tak wiec robienia zdjec, nie wykluczam, ale ich wklejanie na bieżaco to juz napewno odpada, nie ma takiej mozliwosci Jesli nawet porobie zdjecia to bede do obejrzenia w byl moze w poniedzialek lub wtorek po spotkaniu pozdrawiam m. Maksiu przyniosę mój nowy aparacik, postrykam, wyślę Ci i bedziesz miał co wklejać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.02.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 A ja tym razem z komturową w duecie A ja widzialam tu na forum zdiecia sprzed roku czy oboje bedziecie w tych komturskich strojach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.02.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 A ja tym razem z komturową w duecie A ja widzialam tu na forum zdiecia sprzed roku czy oboje bedziecie w tych komturskich strojach ? Koszulkę z czarnym krzyżem założę, może znów jakieś dziecko krzyknie: "Mama, prawdziwy krzyżak!" Płaszcza z ręcznika frotte raczej nie, bo ciężki i agrafki się odpinają. A komturowa na forum nie zagląda, więc będzie "w cywilu" Rycerskiego nakrycia głowy nie założę, bo głos dudni, a w szkole i tak mi mówiono, że mam "zakuty łeb". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.02.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Maksiu przyniosę mój nowy aparacik, postrykam, wyślę Ci i bedziesz miał co wklejać Zorka 5 ???? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 15.02.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Cmena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.02.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Druh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 15.02.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 z tego co wiem to Agacka i Ivonesca tez same wiec zrobimy kacik dla jednodniowych singli jeszcze chyba Tola i Maluszk jeśli się nie mylę... oj zrobi się z tego niezła banda.... chłopaki bójcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts