Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

III SPOTKANIE FORUM 4 marca, w sobotę po południu

Recommended Posts

Jestem tu nowy ale chętnie wybrał bym się na to spotkanie razem z żoną, chcemy budować domek moje miejsce wybrany z projektów Muratora, może spotkali byśmy kogoś kto realizuje ten projekt. Nie mogę tylko znaleźć tego zgłoszenia, a może wystarczy wpisać się tylko na tą stronę. Ale jeśli za dużo jest uczestników to jako nowi i obcy możemy zrezygnować, aby nie zabierać miejsca tym co już dawno są na forum. Pozdrawiam :)

• Odpowiedzi 196
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Osoby zainteresowane wpisaniem na listę zapasową, prosimy o zgłoszenie pod adres [email protected]. Poinformujemy, jeśli ktoś zgosi rezygnację z udziału w Spotkaniu.

Prośba do już zgłoszonych - jeśli okaże się, że nie możesz być, zgłoś rezygnację pod adresem: [email protected]

Betoniarz - tu jest adres pod który możesz zapisać się na listę zapasową.

pozdrawiam

Edzia

Chyba nie zdradzisz Kasiorka, co? :wink:

Jareko mam nadzieje ,

ze Maksiu bedzie robil i wklejal zdjecia na biezaco , o co bardzo juz teraz prosze .

Tak wiec badz czujny Kolego i kolega Stary rowniez niech bedzie czujny :lol: i z usmiechem czeka :lol:

Pozdrawiam Was serdecznie i zycze dobrej zabawy .

Wielkiej wody nie przeplyne w marcu .

ze Maksiu bedzie robil i wklejal zdjecia na biezaco , o co bardzo juz teraz prosze .

Niestety zapomnij o tym, ja jade do Warszawy na spotkanie ze znajomymi a nie do pracy, ale i tak bede zaangazowany w jakiejs tam czesci w organizacje, tak wiec robienia zdjec, nie wykluczam, ale ich wklejanie na bieżaco to juz napewno odpada, nie ma takiej mozliwosci

Jesli nawet porobie zdjecia to bede do obejrzenia w byl moze w poniedzialek lub wtorek po spotkaniu

pozdrawiam

m.

Jareko

na rzesach to nie ale na nogach przyjde.... juz ublagalam szefocstwo coby mnie z targow ciut wczesniej puscilo, bede prosto z Torwaru zmeczona zachrypnietach gadaniem i nieludzko zmeczona

ale cos tam, najwyzej kimne sie pod stolikiem ;)

nie ma tak dobrze - nie ma:P ze mnie nie bedzie :lol:

a !! i oczywiscie bede sama , (jak zwykle :-? ) bo Y znow sie wymigal ..... :evil: :lol:

Niestety zapomnij o tym, ja jade do Warszawy na spotkanie ze znajomymi a nie do pracy, ale i tak bede zaangazowany w jakiejs tam czesci w organizacje, tak wiec robienia zdjec, nie wykluczam, ale ich wklejanie na bieżaco to juz napewno odpada, nie ma takiej mozliwosci

Jesli nawet porobie zdjecia to bede do obejrzenia w byl moze w poniedzialek lub wtorek po spotkaniu

pozdrawiam

m.

Maksiu przyniosę mój nowy aparacik, postrykam, wyślę Ci i bedziesz miał co wklejać :D

A ja tym razem z komturową w duecie :( :wink:

A ja widzialam tu na forum zdiecia sprzed roku ;)

czy oboje bedziecie w tych komturskich strojach ? :lol: :wink:

Koszulkę z czarnym krzyżem założę, może znów jakieś dziecko krzyknie: "Mama, prawdziwy krzyżak!" :D Płaszcza z ręcznika frotte raczej nie, bo ciężki i agrafki się odpinają.

A komturowa na forum nie zagląda, więc będzie "w cywilu" :D

Rycerskiego nakrycia głowy nie założę, bo głos dudni, a w szkole i tak mi mówiono, że mam "zakuty łeb". :D :wink: