tola 15.02.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 z tego co wiem to Agacka i Ivonesca tez same wiec zrobimy kacik dla jednodniowych singli jeszcze chyba Tola i Maluszk jeśli się nie mylę... oj zrobi się z tego niezła banda.... chłopaki bójcie się! i koło gospodyń wiejskich to nie będzie, z pewnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.02.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 z tego co wiem to Agacka i Ivonesca tez same wiec zrobimy kacik dla jednodniowych singli jeszcze chyba Tola i Maluszk jeśli się nie mylę... oj zrobi się z tego niezła banda.... chłopaki bójcie się! i koło gospodyń wiejskich to nie będzie, z pewnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 15.02.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 z tego co wiem to Agacka i Ivonesca tez same wiec zrobimy kacik dla jednodniowych singli jeszcze chyba Tola i Maluszk jeśli się nie mylę... oj zrobi się z tego niezła banda.... chłopaki bójcie się! i koło gospodyń wiejskich to nie będzie, z pewnością przypomniało mi się brzydkie powiedzenie o kole gospodyń: tańczy, śpiewa recytuje, daje d........ i hawtuje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 15.02.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 tańczy, śpiewa recytuje, daje d........ i hawtuje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 15.02.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 U prząśniczki siedza jak anioł dzieweczki ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 15.02.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 z tego co wiem to Agacka i Ivonesca tez same wiec zrobimy kacik dla jednodniowych singli jeszcze chyba Tola i Maluszk jeśli się nie mylę... oj zrobi się z tego niezła banda.... chłopaki bójcie się! i koło gospodyń wiejskich to nie będzie, z pewnością a smalczyk.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.02.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 z tego co wiem to Agacka i Ivonesca tez same wiec zrobimy kacik dla jednodniowych singli jeszcze chyba Tola i Maluszk jeśli się nie mylę... oj zrobi się z tego niezła banda.... chłopaki bójcie się! i koło gospodyń wiejskich to nie będzie, z pewnością a smalczyk.... jeśli to życzenie.... weźmiemy pod rozwagę ....a kto długie, kiszone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 15.02.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 .... a ja wszystkim życzę miłej zabawy ! J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość oczyszczalnia 16.02.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 my też , tylko nie wim czy żona nie zacznie rodzić w tym terminie bo takie są plany, a u nas koniecznie poród rodzinny Pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 16.02.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Robert i slusznie - tylko taki ma sens (dla mnie) Cudowne przezycie :) :) : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 16.02.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 ....a kto długie, kiszone? a po co? Skoro My bedziemy ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.02.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 A czy wiadomo już, o której się spotykamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.02.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 O 15:00??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 16.02.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Ale będzie jazda. Oczyszczalnia - a może poród w podziemiach Redakcji?? Może potem gratisowa prenumerata do momentu uzyskania pełnoletności dla Waszej pociechy, lub jakiś mały domek ?? Pozwodzenia. Potwierdzam to co napisał Jareko - dla mnie też taki poród to jest najlepszy. Dla wszystkich. Lepszy poród od rodzinnego w szpitalu jest tylko poród rodzinny we własnym domu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 16.02.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 witam Życzę wam wszystkim przyjemnej zabawy. Mnie tam nie będzie . ale myśle ,że kiedys sie spotkamy. Powodzenia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.02.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 ....a kto długie, kiszone? a po co? Skoro My bedziemy ? ;) O!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.02.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Ja też będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betoniarz 17.02.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Mam nadzieje, że jako żółtodzioby forum jakoś wtopimy się w wasze towarzystwo i zaakceptujecie nas, miło będzie poznać nowe osoby w szczególnie, gdy są one oddane wspólnej pasji. Pozdrawiam Betoniarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Richardo 19.02.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Witam Zgłaszam swoją obecność, jeżeli tylko zostanę wpisany na listę rezerwową.PozdrawiamR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.02.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 z tego co wiem to Agacka i Ivonesca tez same wiec zrobimy kacik dla jednodniowych singli jeszcze chyba Tola i Maluszk jeśli się nie mylę... oj zrobi się z tego niezła banda.... chłopaki bójcie się! i koło gospodyń wiejskich to nie będzie, z pewnością przypomniało mi się brzydkie powiedzenie o kole gospodyń: tańczy, śpiewa recytuje, daje d........ i hawtuje .... Aga ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts