Grzegorz63 24.06.2003 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 Niesłychane!!! Niewiarygodne!!! Wprost nie do uwierzenia!!! Oby tylko pracy informatyków nie pokrzyżowały okoliczności obiektywne, a tym bardziej subiektywne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 25.06.2003 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 Redakcjo - trzymamy za kciuki i za słowo...MA-PA, MA-PA, MA-PA, MA-PA, MA-PA, MA-PA, MA-PA, MA-PA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.06.2003 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 Redakcjo...to 3mam kciuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirat 03.07.2003 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 chcemy MAPY !!! chcemy MAPY !!! ...a jak nie strajkujemy ..nie wejdziemy na forum wiecej .... żartowałem ..forum jest the best !!!Pozdrowionka PIRAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 03.07.2003 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 No i co z tą mapą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 08.07.2003 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Właśnie nasz dział informatyczny rozpoczął pracę nad mapą Forum-owiczów. Stawiamy sobie cel praktyczny - każdy forumowicz, a szczególnie osoby zaczynające korzystać z Forum, będą mogły zobaczyć, kto buduje się w pobliżu. A może jakieś szczegóły jak idą prace i jakis orientacyjny termin kiedy mapa będzie gotowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art63 10.07.2003 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Przyłączam się do głosów " podajcie jakieś szczeguły, jakieś terminy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 05.09.2003 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 Właśnie nasz dział informatyczny rozpoczął pracę nad mapą Forum-owiczów. Stawiamy sobie cel praktyczny - każdy forumowicz, a szczególnie osoby zaczynające korzystać z Forum, będą mogły zobaczyć, kto buduje się w pobliżu. a świstak siedzi i zawija w sreberka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 16.09.2003 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Właśnie nasz dział informatyczny rozpoczął pracę nad mapą Forum-owiczów. Stawiamy sobie cel praktyczny - każdy forumowicz, a szczególnie osoby zaczynające korzystać z Forum, będą mogły zobaczyć, kto buduje się w pobliżu. To już prawie trzy miesiące Ci informatycy siedzą i jeszcze nic nie wysiedzieli ??????????????? buuuuuuuuuuuuuuu łuuuuuuuuuuuuuuuu doduuuuuuuuuuuuuuuu POZDRAWIAM REDAKCJĘ i do roboty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 04.02.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Chciałam zapytać: gdzie jest ta mapka.Przeglądam forum dopiero od kilku dni i nie mogę jej znaleść.Zastanawiam się czy nie mogę jej znaleść przez to że nie wiem gdzie jej szukać, czy jeszcze jej nie ma. Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 04.02.2004 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 AnetaS - Niestety ale to drugie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filips 20.03.2004 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Zycze wszystkim forumowiczom budowania domow w lepszym tempie niz budowa mapki forumowiczow Pozdrowienia dla szanownej Redakcji i jej dzialu informatycznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 21.03.2004 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Redakcjo -może prezent od zajączka dla wszystkich- mapa? Wielkanoc tuż, tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janon 26.03.2004 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Witam was, to ja kolejny czekający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 27.03.2004 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2004 Wiecie ze ja takze czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 26.04.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Które grupy lokalne mają już swoje mapy? Znalazłem już Warszawską, Chotomów, Szczecin, Poznań, Kraków, Trójmiasto, Podkarpacie. Są jeszcze jakieś? Grzegorzhttp://gps.prv.pl/murator/dolnyslask.jpghttp://gps.prv.pl/murator/wroclaw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 27.04.2004 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 polanka - gratuluję MAPY !!! Otwórz proszę nowy temat np. MAPY i umieść w nim link do swojej mapy i do wszystkich regionalnych które znalazłeś, bo warto to uporządkować... krakowska : http://republika.pl/grupakrakowska/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 28.04.2004 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Widzę że nie można się doczekać na redakcję więc zrobiłem mapę sam: http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=26041 Grzegorzhttp://www.przeciecia.republika.pl/murator/polska.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.09.2004 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2004 No i polanka narobił Redakcji wstydu.... No może się Redakcja zrehabilituje? Czekamy niecierpliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts